X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 16 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 106 به 120 از 239
    1. Top | #106
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tabrizcity نمایش پست ها
      عجب دختر خوبی هستی شما
      مسخره میکنید؟ولی واقعیت داره .دختره الان پزشکی میخونه و از طرف دولت مستمری هم میگیره!... باید میرفتم قاطی آدمایی که دوست نداشتم.پزشکی هم نمیخواستم.و باید افکاری که بهم تحمیل میشد رو میپذیرفتم.بنابراین نمیتونه اینقدر دور از واقعیت باشه که نرفتم.

2. Top | #107
      pMn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara.msm نمایش پست ها
      شما واقعا اطلاعاتی دارید که بتونید کمک کنید ؟؟
      یکم منطقی باش , کسی که میتونه صندلی جور کنه میاد تو این انجمن جار میزنه؟ عجب

3. Top | #108
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      قباحت داره
      حیا انصافن خوب چیزی
      یه عده خوشونو جر واجر میکنن قبول شن
      بعد شما خیلی علنی دارین درباره یه کار کاملن غیر قانونی
      غیر اخلاقی
      و غیر شرعی (من با این قسمتش کاری ندارم االبته )
      بحث میکنید
      یه عده هم انگار میخوان ماست بخرن که اینجوری پست میزارن
      :/
      والا زشته
      شما که اونقد پول داری برو خارج ( مجارستان اوکراین روسیه و حتی اگه یوس قبول شی ترکیع راحت میتونی پزشکی بخونی)
      1312 region1

4. Top | #109
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RAKHSH نمایش پست ها
      خوشبحال پولدارا
      خیلی ها هستن باشرایط بدترازشما!!!پس خداروشکرکنیم .
      پ.ن:مطمئن باشین کسی که باپارتی بازی میره پزشکی وحق بقیه روضایع میکنه هیچ خیری ازشغلش نمیبینه ....... چوب-خدا- بی صداست

5. Top | #110
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یعنی این کثیف ترین شکلی هست که میشه درس خوند. عضو داعش بشی بهتر از اینه که اینجوری درس بخونی!! کسی که پول داری همه چیز رو راحت نخواه! لااقل یه ذره همت کن پزشکی آزاد،پردیسی جایی قبول شو نه اینکه طی یک تماس تلفنی (!) از تو خونتون پاشی بری بشینی یونی تهران

انشالله که زنده باشیم و 10 سال بعد این مدل پزشکا رو ببینیم.زمین گرده.میگرده میگرده میگرده دوباره میاد یه جایی که اصلا فکرشو نمیکردن مرفهیون!!!

مطمئنم کسی که اینجوری به ناحقی قبول شه یا از اون موارد سهمیه دار (سهمیه داری که واقعا حقش نباشه و گر نه مخلص عزیزانی که پدرشون واقعا شرایط خیلی وخیمی دارن بعد از جنگ هستیم) باشه!!! بالاخره یه روزی آه یه دختر پسر روستایی فقیر بی امکانات ولی خیلی زرنگ روزگارشون رو سیاه میکنه.از بزرگان فامیلتون بپرسید که دیدن تا بهتون بگن دنیا با آدمای حق خور چکار کرده!!

6. Top | #111
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب الان ما چيكار ميتونيم بكنيم مثلا؟!اين بحثا فقط اعصاب رو خورد ميكنه بعضي ها هم اين جور چيز هارو بهونه ميكنن و درس نميخونن
      رو صندلي داغ هستم

7. Top | #112
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه مشکلی با این موضوع دارین برین اعتراض کنین.
      مشکل ما ایرانی ها اینه که می شینیم خونه و منتظز بقیه هستیم تا برن حقمون رو بگیرن.
      یا منتظر خدا هستیم که عاقبت بخیرشون نکنه.
      به نظرتون با اینهمه گرسنه آفریقایی و این همه سیل زده و زلزله زده و ... خدا بیکاره بیاد حق شما رو بگیره.
      ضمن اینکه مسئول خیلی از همین بلا ها از قبیل زلزله و سیل و خشکسالی خودشه.

8. Top | #113
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام داداش

به من یه پیام بده تو خصوصی اگه میخای راهشو بدونی

(فقط دنبال یه قیمتی بین 100 200 300 تومن نباش ! قیمتش بالاس)
      ویرایش توسط gonahkar : 05 بهمن 1396 در ساعت 13:59

9. Top | #114
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      طبیعتاً الان همه میان میگن نمیشه و غیر ممکنه اما یکی از دوستان من سال گذشته با روشی که هیچوقت نفهمیدیم چطور بود وارد رشته پزشکی دولتی شد.
      لازم به ذکر هست که پدرش جزو مسئولین یکی از وزارتخانه ها بود. با این حساب نیاز به خرید و پول دادن هم نبوده قطعاً : )

2 تا از دخترای یکی از فامیلامون که باباشون یه ادمه عالی مقام تو حکومته 3 سال پیش دانشجوی روزانه دانشگاه تهران در رشنه پزشکی شدن . امسال هم یکی از دختراش ازدواج کرد .
      اونا زبان زد عام و خاص شدن چون یه صفحه درسم نخوندن و خلاصه اینطور بگم ک گندش بین همه در اومد .

10. Top | #115
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تروخدا ببین اینارو !
      راهشو میدونم!پیام بده برات بگم!دوست و فامیل ما اونطور بود و .... بابا خفن ، بابا مافیا یا در ارتباط تنگاتنگ با مافیا .نکشیمون گاد فادر
      اولا اونیکه اونهمه نفوذ داره که صندلی بگیره صرفا اونو میگیره.هیچ پولی بهش نمیده !
      ثانیا اینا کلا کاری که میکنند استخر ، دور دور ، نماز مغرب و عشا ،شام ، ج*یش(جیشم سانسور میکنید؟! ) ،احساس پوچی و لا لا ست.
      حالا اگر خدمتی هم بخوانند بکنند که به نظرم من لازم نیست چون وجودشون برای مملکت برکته میرن تو اداره پدر گرامیشون که و وجود ایشون هم نعمته مشغول میشند که با هم
      ترکیب استثنائی برکت و نعمت رو برای این سرزمین بسازنند تا ما به حکمت خدا پی ببریم
      حالا با این دو مورد اگر بخوانند برنند پزشکی بخونند نه تنها نباید ازشون انتقاد بشه بلکه باید ازشون تقدیر به عمل بیاد و به وسیله حمایت های مادی بیشتر دانشگاه و معنوی ما به وسلیه ایجاد کمپین برای روحیه دادن به این عزیزان زمینه پیشرفت هرچه بیشترشون رو فراهم کنیم
      .

you can't kill spirit even if you try too​

11. Top | #116
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=YasharUR;1268181]تروخدا ببین اینارو !
      راهشو میدونم!پیام بده برات بگم!دوست و فامیل ما اونطور بود و .... بابا خفن ، بابا مافیا یا در ارتباط تنگاتنگ با مافیا .نکشیمون گاد فادر
      اولا اونیکه اونهمه نفوذ داره که صندلی بگیره صرفا اونو میگیره.هیچ پولی بهش نمیده !
      /QUOTE]

تا اینجا بیشتر نخوندم
      حرفات بی پایه اس بود چون من سه نفر رو تو اشنایان خودم میشناسم که صندلی رو خریدن . حالا نمیدونم شاید طرفای شما به مسیولین رایگان صندلی بدن

ولی همونطور که یکی از همین اشنایان که خودش صندلی رو به واسطه پدر بزرگوار در دانشگاه تهران خریده بود بهم گفت که با 500 تومن میتونی بخری (چون خودم رتبه ام بد شده بود)

12. Top | #117
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezarezaei نمایش پست ها
      ببخشید من بلد نیستم پیام خصوصی بدم . چجوری میتونم با شما ارتباط برقرار کنم ؟؟؟؟؟
      داداش جدیدا یگی از دوستانم (دانشجوی پزشکی و مشاور) هستند باهام صحبت گردند و چیزی که بهم گفتن این بود که تو پردیس بین المل میتونی خیلی راحت تر ورود کنی (مثلا کیش) .
      فکر میکنم تو تهران خیلی سخت تر شده (یکی برای دکتری صندلی خریده بود و الان بازتاب خبری پیدا کرده) ولی همونطور که بالا گفتم 400 الی 600 تومنی میخاد (مقداری رو واسطه ازتون میگیره) .

والا اگه من 500 میلیون داشتم که حتی سربازیم نمیرفتم چه برسه برم ی صندلی بخرم و بدبختی بکشم و درس بخونم

13. Top | #118
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gonahkar نمایش پست ها
      داداش جدیدا یگی از دوستانم (دانشجوی پزشکی و مشاور) هستند باهام صحبت گردند و چیزی که بهم گفتن این بود که تو پردیس بین المل میتونی خیلی راحت تر ورود کنی (مثلا کیش) .
      فکر میکنم تو تهران خیلی سخت تر شده (یکی برای دکتری صندلی خریده بود و الان بازتاب خبری پیدا کرده) ولی همونطور که بالا گفتم 400 الی 600 تومنی میخاد (مقداری رو واسطه ازتون میگیره) .

والا اگه من 500 میلیون داشتم که حتی سربازیم نمیرفتم چه برسه برم ی صندلی بخرم و بدبختی بکشم و درس بخونم
      من دوستم صندلی پزشکی یه دانشگاه دورافتاده رو گرفته900میلیون.تازه پردیس.فکر نمیکنم دانشگاه تهران کمتر از1-1.5میلیارد باشه.

14. Top | #119
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

صندلی های دانشگاه های خوب به همدیگه چسبیده ، دونه ای نمیفروشن . اگه تکی میخواید تو سمساری ها هست فقط قبل از خرید چک کنید لگن گاهش تمیز باشه ...
      بله موافقم.... منم صندلیم رو که توی خونه باهاش درس میخونم میفروشم خواستید پیام بدید.

پ.ن: 13 صفحه تایپیک اپ شده..... چی بگم

15. Top | #120
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط paris نمایش پست ها
      من دوستم صندلی پزشکی یه دانشگاه دورافتاده رو گرفته900میلیون.تازه پردیس.فکر نمیکنم دانشگاه تهران کمتر از1-1.5میلیارد باشه.
      با ٩٠٠ ميليون بره دانشگاه خيلي خوب تو اروپا درس بخونه
      بره مجارستان پزشكي بخونه يا كشورا ديگه كه بعضي دانشگاه هاش هم مورد تاييد ايران هست هم مورد تاييد اروپا يا امريكا و درخواست اقامتم كنه نه ايران كه هييييچ جا مدركش رو قبول نميكنن
      چه كاريه اخه اينا اينجوري ميكنن حيف پووول

صفحه 8 از 16 نخستنخست ... 789 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن