قباحت داره
حیا انصافن خوب چیزی
یه عده خوشونو جر واجر میکنن قبول شن
بعد شما خیلی علنی دارین درباره یه کار کاملن غیر قانونی
غیر اخلاقی
و غیر شرعی (من با این قسمتش کاری ندارم االبته )
بحث میکنید
یه عده هم انگار میخوان ماست بخرن که اینجوری پست میزارن
:/
والا زشته
شما که اونقد پول داری برو خارج ( مجارستان اوکراین روسیه و حتی اگه یوس قبول شی ترکیع راحت میتونی پزشکی بخونی)
1312 region1
یعنی این کثیف ترین شکلی هست که میشه درس خوند. عضو داعش بشی بهتر از اینه که اینجوری درس بخونی!! کسی که پول داری همه چیز رو راحت نخواه! لااقل یه ذره همت کن پزشکی آزاد،پردیسی جایی قبول شو نه اینکه طی یک تماس تلفنی (!) از تو خونتون پاشی بری بشینی یونی تهران
انشالله که زنده باشیم و 10 سال بعد این مدل پزشکا رو ببینیم.زمین گرده.میگرده میگرده میگرده دوباره میاد یه جایی که اصلا فکرشو نمیکردن مرفهیون!!!
مطمئنم کسی که اینجوری به ناحقی قبول شه یا از اون موارد سهمیه دار (سهمیه داری که واقعا حقش نباشه و گر نه مخلص عزیزانی که پدرشون واقعا شرایط خیلی وخیمی دارن بعد از جنگ هستیم) باشه!!! بالاخره یه روزی آه یه دختر پسر روستایی فقیر بی امکانات ولی خیلی زرنگ روزگارشون رو سیاه میکنه.از بزرگان فامیلتون بپرسید که دیدن تا بهتون بگن دنیا با آدمای حق خور چکار کرده!!
خب الان ما چيكار ميتونيم بكنيم مثلا؟!اين بحثا فقط اعصاب رو خورد ميكنه بعضي ها هم اين جور چيز هارو بهونه ميكنن و درس نميخونن
رو صندلي داغ هستم
اگه مشکلی با این موضوع دارین برین اعتراض کنین.
مشکل ما ایرانی ها اینه که می شینیم خونه و منتظز بقیه هستیم تا برن حقمون رو بگیرن.
یا منتظر خدا هستیم که عاقبت بخیرشون نکنه.
به نظرتون با اینهمه گرسنه آفریقایی و این همه سیل زده و زلزله زده و ... خدا بیکاره بیاد حق شما رو بگیره.
ضمن اینکه مسئول خیلی از همین بلا ها از قبیل زلزله و سیل و خشکسالی خودشه.
سلام داداش
به من یه پیام بده تو خصوصی اگه میخای راهشو بدونی
(فقط دنبال یه قیمتی بین 100 200 300 تومن نباش ! قیمتش بالاس)
ویرایش توسط gonahkar : 05 بهمن 1396 در ساعت 13:59
تروخدا ببین اینارو !
راهشو میدونم!پیام بده برات بگم!دوست و فامیل ما اونطور بود و .... بابا خفن ، بابا مافیا یا در ارتباط تنگاتنگ با مافیا .نکشیمون گاد فادر
اولا اونیکه اونهمه نفوذ داره که صندلی بگیره صرفا اونو میگیره.هیچ پولی بهش نمیده !
ثانیا اینا کلا کاری که میکنند استخر ، دور دور ، نماز مغرب و عشا ،شام ، ج*یش(جیشم سانسور میکنید؟! ) ،احساس پوچی و لا لا ست.
حالا اگر خدمتی هم بخوانند بکنند که به نظرم من لازم نیست چون وجودشون برای مملکت برکته میرن تو اداره پدر گرامیشون که و وجود ایشون هم نعمته مشغول میشند که با هم
ترکیب استثنائی برکت و نعمت رو برای این سرزمین بسازنند تا ما به حکمت خدا پی ببریم
حالا با این دو مورد اگر بخوانند برنند پزشکی بخونند نه تنها نباید ازشون انتقاد بشه بلکه باید ازشون تقدیر به عمل بیاد و به وسیله حمایت های مادی بیشتر دانشگاه و معنوی ما به وسلیه ایجاد کمپین برای روحیه دادن به این عزیزان زمینه پیشرفت هرچه بیشترشون رو فراهم کنیم
.
you can't kill spirit even if you try too
[QUOTE=YasharUR;1268181]تروخدا ببین اینارو !
راهشو میدونم!پیام بده برات بگم!دوست و فامیل ما اونطور بود و .... بابا خفن ، بابا مافیا یا در ارتباط تنگاتنگ با مافیا .نکشیمون گاد فادر
اولا اونیکه اونهمه نفوذ داره که صندلی بگیره صرفا اونو میگیره.هیچ پولی بهش نمیده !
/QUOTE]
تا اینجا بیشتر نخوندم
حرفات بی پایه اس بود چون من سه نفر رو تو اشنایان خودم میشناسم که صندلی رو خریدن . حالا نمیدونم شاید طرفای شما به مسیولین رایگان صندلی بدن![]()
ولی همونطور که یکی از همین اشنایان که خودش صندلی رو به واسطه پدر بزرگوار در دانشگاه تهران خریده بود بهم گفت که با 500 تومن میتونی بخری (چون خودم رتبه ام بد شده بود)
داداش جدیدا یگی از دوستانم (دانشجوی پزشکی و مشاور) هستند باهام صحبت گردند و چیزی که بهم گفتن این بود که تو پردیس بین المل میتونی خیلی راحت تر ورود کنی (مثلا کیش) .
فکر میکنم تو تهران خیلی سخت تر شده (یکی برای دکتری صندلی خریده بود و الان بازتاب خبری پیدا کرده) ولی همونطور که بالا گفتم 400 الی 600 تومنی میخاد (مقداری رو واسطه ازتون میگیره) .
والا اگه من 500 میلیون داشتم که حتی سربازیم نمیرفتم چه برسه برم ی صندلی بخرم و بدبختی بکشم و درس بخونم![]()
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 5 مهمان)