میشه یکی معایب و مزایای رشته روانشناسی رو بگه؟من رتبه ام ۹۲۰۰منطقه دو شده و نمیدونم تو اولویت سومم روانشناسی رو بزارم یا علوم تغذیه
میشه یکی بگه کدوم می ارزه ک حتی بخاطرش ی شهر دور برم؟
دخترم و اصفهانی
میشه یکی معایب و مزایای رشته روانشناسی رو بگه؟من رتبه ام ۹۲۰۰منطقه دو شده و نمیدونم تو اولویت سومم روانشناسی رو بزارم یا علوم تغذیه
میشه یکی بگه کدوم می ارزه ک حتی بخاطرش ی شهر دور برم؟
دخترم و اصفهانی
روانشناسی رشته خوبی هست ولی متاسفانه الان بازار کار مد نظر هست و بازار کار این رشته خیلی مناسب نیست و یه جورایی باید سختی بکشید برای پیدا کردن کار.
علوم تغذیه فکر میکنم اینده بهتری داره و بازار کارش کمی بهتر از روانشناسی باشه
سلام
اول باید بدونید ب کدوم رشته علاقه بیشتری دارید بعدشم از تو اینترنت میتونید خیلی چیزا راجع ب رشته مد نظر بدست بیارید اما هدفتون از روانشناسی چی باااااااشه تا بگیم خوبه یا نه...برای کارشناسی این رشته فعلا کار درست حسابی وجود نداره اما ب گفته اخبار شبکه 6 کشور ب سه رشته پرستاری روانشناسی و روانپزشکی نیاااااز شدیدی داره و اینده روشنی در انتظار این رشته هستش
آقا علیرضا هم توضیح میدن بهتون@skinner
رشته روانشناسی بهترین رشتس..ولی در بعضی شهرهای کشور جاافتاده و مهمه..برای این رشته واقعا باید زحمت بکشید تلاش کنید کتابهای کاربردی انجام بدید تحقیق کنید...پژوهش های متفاوت..مقاله بنویسید..و حرفی واسه گفتن داشته باشید.....وزارت بهداشت در ارشد و دکتری بنسبت بهتره...البته شایدم کلا رفت به بهداشت و سلامت....خیلیا که توش بیکارن اومده فقط به سواد دانشگاهی تکیه زده..این نمیشه..اصلا نا در حوزه روانشناسی مولد و سازنده نیستیم..پس چیزی نداریم....باید خودمون تلاش کنیم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)