X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

انتخاب رشته ی دانشگاه آزاد - ژنتیک!

سلام.

چند تا سوال درباره ی رشته ی ژنتیک (یا همون رشته ی زیست شناسی سلولی مولکولی - گرایش ژنتیک) دارم ممنون میشم کسی جواب بده.

اول اینکه خب تو دفترچه ی انتخاب رشته ی سراسری گرایش های رشته ی زیست سلولی مولکولی مشخص نشده. فقط اسم همین رشته رو نوشته. سالهای قبلم اینجوری بوده؟ از کجا باید بفهمیم که واسه ی هر دانشگاه منظور کدوم گرایشه و این حرفا...؟

و دوم اینکه دانشگاه علوم و تحقیقات تهران توی سایتش همه ی گرایش های این رشته رو نام برده ولی توی سایتهای مختلف و نرم افزارهای انتخاب رشته هیچ آماری از رتبه و تراز قبولی های پارسال این دانشگاه توی هیچکدوم از گرایشهای زیست شناسی پیدا نکردم. ینی علوم و تحقیقات این رشته ها رو نداره واقعا یا اینکه ممکنه تازه امسال اضافه شده باشه؟

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اول سلام توصیه من به شما هست هررتبه ای دارید اول ازاد وپردیس رشته های پزشکی ودندان و...همه شهرها چ بومی وچ غیر بومی را بزنید وشانستون رو امتحان کنید ضرر نداره بعد ازاون به ترتیب پر پول ترین شغل ها فیزیوتراپی کاردرمانی علوم ازمایشگاهی پرستاری تغذیه وژنتیک می باشد

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باشه سعیمو میکنم ممنونم ازتون.

میدونم ژنتیک بازار کارش چطوره و اینا... بیشتر میخوام درباره ی مواردی که پرسیدم مطمین بشم.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      لطفا اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بیا بالا.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن