رها چو برگ خسته در باد🍃
ویرایش توسط Uncertain : 13 مهر 1395 در ساعت 14:30
رها چو برگ خسته در باد🍃
رها چو برگ خسته در باد🍃
ممنونم ...
سال اول ۷۱۰۰ شدم خیلی که پیشرفت نکردم حدود ۲۵۰۰ تا که اونم چون خیلی بیشتر خوندم امسال فقط باید بخونین و حواستونو از حاشیه ها پرت کنین انجمنم نیاین زیاد تا جایی که میتونین اینجا خیلیا بیشتر به حاشیه ها دامن میزنن اصلو ول میکنن یا استرس وارد میکن دیگه اینکه تمام تلاشتونو بزارین منم اگه به اندازه اون اویل که شروع کردم تلاش میکردم الان رتبم خیلی بهتر میشدم ولی درست موقع جمع بندی خسته شدم و کم خوندم...خصوصا عمومیامو ...موفق باشی
رها چو برگ خسته در باد🍃
بله قلم چی رفتم ببینید ازمون دادن کلا خوبه چون باعث میشه با شرایط کنکور کنار بیای ترتیب جواب دادن درسا تو کنکور دستت بیاد ازمون و خطا کنی
من خودم اوایل که ازمون میدادم بعد2 ساعت که رو صندلی بودم واقعا خسته میشدم ولی کم کم عادت کردم و تا روز کنکور دیگه این مشکلو نداشتم
کانونم که در کل برنامه خوبی داره .... اگه میتونی حتما برو
من نیمسال اول خیلی با انرژی و پرقدرت میخوندم میانگین ترازم 6300 بود و کلا تا تراز 6500 رسیدم عمومیامم تا 7000 رسوندم اما چون عمومیا بهم خیلی تراز نمیداد یه اشتباه بزرگ کردم و از نیمسال دوم بیشتر وقتمو رو اختصاصیا گذاشتم و تراز عمومیام همینطور اومد پایین و تو کنکورم خیلی بد جواب دادم
نیمسال دومم تراز اومد رو 6000 تا 5900 رسیدم چون دیگه از عید به بعد بریدم و نخوندم ولی خب بازم ازمونای کانون واقعا بهم کمک کرد
رها چو برگ خسته در باد🍃
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)