X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 94
    1. Top | #46
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خوبه نمایش پست ها
      ببین عزیزمن,کلا توی نظرات درمورد رشته های پزشکی و درآمدش همیشه تقریبا ۲گروه نظر دهنده هستند.یک گروه عاشق پزشکی اند و همه ی سختی هاشو به جون میخرن و به شدت از بحث درآمدی و کلا رشته دفاع میکنن.این گروه همیشه درآمدها رو بالا و سختیها رو کم جلوه میدن.البته خاصیت عشق همینه که عیبها رو نادیده میگیره.
      گروه بعدی درحال سیاه نمایی گروه پزشکی و وضع معیشتی شون هستند اینام حرفاشون خیلی قابل استناد نیست.به نظر من شما باید حرف ۲گروه رو بسنوی تا هم مزیتها دستت بیاد هم معایب.اما بهترین کار صحبت با چندتا پزشکی هست که شما میخاید درآینده تو اون موقعیت باشید.
      چندتا تاپیک دیگه تو همین موضوعات و بحث درآمدی هست تو انجمن که بهتره اونارو هم بخونی.حرفای خوبی زده شده.
      یه دوستی گفته بود که قبولی توی آزمون تخصص سخت نیست و یکی از آشناهامون بدون کنکور داره ارتوپدی میخونه.باید بگم که ایشون ظاهرا شناخت دقیقی از آزمون تخصص وکلا آینده این ۳رشته ندارن.دیگه اینکه آزمون تخصص سخته همه میدونن.شما حساب کنید سالی ۵,۶هزارنفر دارن فارغ تحصیل میشن در پزشکی.توی کنکورتخصص حدود۱۵۰۰تا۲۰۰۰نفرمجاز به انتخاب رشته میشن.البته فکرکنم حدودش همینه,دقیق خاطرم نیست.برای تخصصهای خوب رتبه شما باید زیر ۳۰۰اینا باشه.واسه چشم زیر۵۰میخاد.خوب پزشکان سالهای گذشته هم با شما هستند.که تعدادشون خیلیه.یه دوستی میگفت حدود۵۰هزارنفر شرکت کننده داره.حالا نمیدونم راست مبگفت یا نه.اما باید درست باشه.این تعداد هم بعضا پزشکان باتجربه و حاذقی هستند.یعنی چیزی فراتر از کنکورسراسری.
      درکل بحث درآمدی بسیار متفاوته.دیدم پزشک عمومی که به زور روزی ۲,۳تا مریض داشت و معتاد شده بود ازفرط افسردگی.یا متخصصی که فقط توی درمانگاه کار میکرد و حقوق اونجا رو میگرفت.که خیلی هم بالا نبود.
      دیدم پزشکی که ۵سال بعداز گرفتن تخصص به یک مولتی میلیاردر تبدیل شده بود.
      همه ی اینا بستگی به خود شما داره.صرف اینکه پزشک بشی باعث نمیشه درآمد خ خوبی پیدا کنی.باید تلاش کنی و زحمت بکشی.در مورد درآمد طرحم بگم که توی دولتهای مختلف متفاوته.بله زمانیکه پدر من طرح گذروندن بهشون ۱ماشین با راننده و خونه باغ با سرایدار و داروخونه ی کامل و چندتا امتیاز دیگه علاوه بر حقوق خوب داده بودن.اما الان اینطوری نیست.اون مال زمان آقای رفسنجانی بود.یه بنده خدای پزشک عمومی هم تو فامیلمون چندسال مسجدسلیمان بود .شهربسیار بدی هست برای زندگی.نهایتا بعداز اتمام طرحش تونست برگرده و یه خونه ی نهایتا۱۵۰,۱۶۰میلیونی +یک پراید بخره.هنوزم تودرمانگاه کار میکنه.اما پزشک عمومیه کنار داروخونه پدرم لندکروز سواره و ۲تا آکواریوم بزرگ آب شور توی درمانگاه داره که هرکدوم حداقل ۸تومان واسش دراومده.ماهیایه خاصی توش داره.ایشون مدیردرمانگاهه. دیگه باید باخودت به نتیجه برسی.میتونی موفق باشی برو.درخودت نمیبینی نرو.
      دوست عزیز
      من بیشتر از اینکه مادیات واسم مهم باشه در این مسیر تموم هدفم اینه که در زندگی مفید باشم و بتونم به آرامش برسم. چون جهان بینی هر کسی فرق می کنه.

2. Top | #47
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      خانوم من بعد از هقت سال درس و دانشگاه باید بری طرح نه این که بعد از 7 سال طبابت

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وای خدا

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط omid94 نمایش پست ها
      دوست عزیز
      من بیشتر از اینکه مادیات واسم مهم باشه در این مسیر تموم هدفم اینه که در زندگی مفید باشم و بتونم به آرامش برسم. چون جهان بینی هر کسی فرق می کنه.
      خوب این هدف شما بسیار متعالی و قابل ستایش هست.این تفکر همیشه موفقه.
      اما این دوستمون فقط به اکتفای حقوق و درآمد میخاد بره پردیس و هزینه هنگفتش هم به خانوادش تحمیل کنه به امید اینکه توی طرح پولشو دربیاره.اما خدامیدونه که تا۶,۷سال دیگه چه اتفاقاتی توی جامعه و حتی خونوادش میفته.تا همین چند سال پیش اوضاع پزشکان عمومی اصلا خوب نبود,با اومدن طرح خانواده اوضاعشون بهتر شد.ب نظر من راهنمایی با چاهنمایی فرق میکنه.راهنمایی یعنی اینکه همه ی شرایط و واقعیتهای موجود رو نشون بدیم.اگر پزشکی هست که روزی ۱۰۰م درمیاره پزشکی هم هست که روزی ۱۰۰هزار هم نداره.باید عموم این قشر رو وضعیتشونو بررسی کرد نه خواص.
      چاهنمایی هم اینه که ما همه چی رو ایده آل نشون بدیم و از مشکلات حرفی نزنیم.بعد ایشون بنابه حرف ما تصمیم بگیره,تما وقتی یکی دوسال از درسش گذشت و با انواع مشکلات درگیر شد جابزنه و انصراف بده.اتفاقی که واسه خیلیا میفته.
      در مورد آزمون تخصص هم بگم که به سختی معروف هست.و همه میدونن که آزمون تخصص یک کنکور معمولی نیست,وهرساله سوالاتش لو میره.نرمالش اینه که بعد از ۲,۳سال توی تخصص موردنظر قبول میشن.هر تخصصی هم زیاد واسه همه ارزشمند نیست.طرف حاضره۲سال دیگه واسه چشم یا رادیولوژی یا همون نوروسرجری که شما گفتی پشت کنکور بمونه اما مثلا کودکان نره.مثال گفتم.رقیبان شما هم پزشکان باتجربه هستند.و ۲۷۰۰نفر آمار بالایی واسه پذیرش تخصص نیست.کما اینکه بعداز پزشکی عمومی باید حداقل ۹ماه فکرکنم بگذره تا شما بتونید تخصص شرکت کنید.البته ظاهرا قراره معدل هم موثر باشه.
      بازهم همه ی اینا به خود فرد بستگی داره.هرکسی باید باشناخت تواناییها و ضعفهاش والبته شرایط و محدودیتهاش انتخاب کنه.
      به دوستمون هم پیشنهاد میکنم تاپیکهای دیگه ای که توی همین موضوعات هست بخونه.بدنیست.و البته با پزشکان شاغل نه دانشجویان سال پایینی که خوشحالن صحبت کنه.

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط train نمایش پست ها
      خانوم من بعد از هقت سال درس و دانشگاه باید بری طرح نه این که بعد از 7 سال طبابت
      خب مسلما همین طوره! کسی هم غیر از این نگفته! اگر در خطاب به من سوال کننده بودید که باید عرض کنم منظور منم همین بود که بعد از 7 سال تحصیل پر هزینه در طرح چقدر از این هزینه جبران میشه....

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب این هدف شما بسیار متعالی و قابل ستایش هست.این تفکر همیشه موفقه.
      اما این دوستمون فقط به اکتفای حقوق و درآمد میخاد بره پردیس و هزینه هنگفتش هم به خانوادش تحمیل کنه به امید اینکه توی طرح پولشو دربیاره.اما خدامیدونه که تا۶,۷سال دیگه چه اتفاقاتی توی جامعه و حتی خونوادش میفته.تا همین چند سال پیش اوضاع پزشکان عمومی اصلا خوب نبود,با اومدن طرح خانواده اوضاعشون بهتر شد.ب نظر من راهنمایی با چاهنمایی فرق میکنه.راهنمایی یعنی اینکه همه ی شرایط و واقعیتهای موجود رو نشون بدیم.اگر پزشکی هست که روزی ۱۰۰م درمیاره پزشکی هم هست که روزی ۱۰۰هزار هم نداره.باید عموم این قشر رو وضعیتشونو بررسی کرد نه خواص.
      چاهنمایی هم اینه که ما همه چی رو ایده آل نشون بدیم و از مشکلات حرفی نزنیم.بعد ایشون بنابه حرف ما تصمیم بگیره,تما وقتی یکی دوسال از درسش گذشت و با انواع مشکلات درگیر شد جابزنه و انصراف بده.اتفاقی که واسه خیلیا میفته.
      در مورد آزمون تخصص هم بگم که به سختی معروف هست.و همه میدونن که آزمون تخصص یک کنکور معمولی نیست,وهرساله سوالاتش لو میره.نرمالش اینه که بعد از ۲,۳سال توی تخصص موردنظر قبول میشن.هر تخصصی هم زیاد واسه همه ارزشمند نیست.طرف حاضره۲سال دیگه واسه چشم یا رادیولوژی یا همون نوروسرجری که شما گفتی پشت کنکور بمونه اما مثلا کودکان نره.مثال گفتم.رقیبان شما هم پزشکان باتجربه هستند.و ۲۷۰۰نفر آمار بالایی واسه پذیرش تخصص نیست.کما اینکه بعداز پزشکی عمومی باید حداقل ۹ماه فکرکنم بگذره تا شما بتونید تخصص شرکت کنید.البته ظاهرا قراره معدل هم موثر باشه.
      بازهم همه ی اینا به خود فرد بستگی داره.هرکسی باید باشناخت تواناییها و ضعفهاش والبته شرایط و محدودیتهاش انتخاب کنه.
      به دوستمون هم پیشنهاد میکنم تاپیکهای دیگه ای که توی همین موضوعات هست بخونه.بدنیست.و البته با پزشکان شاغل نه دانشجویان سال پایینی که خوشحالن صحبت کنه.
      ببخشيد راجع به لو رفتن هرساله سوالت ازمون تخصص اين يعني روتينه؟ پس چرا پزشكا اعتراض ندارن؟همه كه نميتونن بخرن و چرا خيلي ها روديدم عمومي هستن و پولدار به شدت( البته دونفرشون ارث پدري يكي هم ٢٠ ساله طبابت ميكنه) چرا نخريدن برن تخصص؟ چون تا اونجا ميدونم امتحانشو ميدن
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

7. Top | #52
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      جرا عزیزم.اعتراض میشه و دوباره آزمون برگزار میشه.همه ی اونایی که میرن تخصص به شیوه نیست.اما خوب تقریبا هرسال این اتفاق نمیفته.حالا علتش پول یا پارتی یا هرچیز دیگه هست نمیدونم.اما درکل آزمون رزیدنتی سخت هست.ولی اکثریت با تلاش و درس خوندن و تسلط به مباحث قبول میشن.به رویاپردازیهای عشاق پزشکی نمیشه اعتماد کرد.به قول خودتون پدر شما پزشک عمومی هستن و قطعا باتجربه.این رو باید به افرادی بگید که میگن نه آزمون تخصص ساده هست و کلی قبولی داره.راستش حرف منم همینه که اگه رزیدنتی اینقدر راحت بود چرا اینهمه پزشک با تجربه و به قول شما پولدار داریم که تخصص نتونستن بگیرن.دیگه اینم یه جنبه ی قضیست.
      اما نگران نباشید اگر آزمون لوبره حتما دوباره برگزار میشه.روال همینه.
      حالا دوست عزیز سخت یا آسون هدف شما از این همه سیاه نمایی چیه؟؟؟
      شما خودت رشتت چیه؟؟؟

8. Top | #53
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چرا عزیزم اعتراض میکنن و آزمون هم دوباره برگزار میشه.و خوب کسانی که تسلط قویتری به منابع دارن قبول میشن.شاید یک درصد کمی باشن که با پول و پارتی برن تخصص.این سوالتونو باید به دوستانی بگید که آزمون رزیدنتی درنظرشون خیلی ساده و پیش پا افتاده و با آمار قبولیه بالا هست.البته خوب خیلیها با وافعیت مواجه نیستن هنوز.ولی خوب سوال همینه که شما میگید.اگه آزمونش ساده بود که اینقدر تخصص ارزشمند نبود.و همه میتونستن قبول شن.اینم یک جنبه از موضوعه.

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما خودت رشتت چیه؟؟؟
      ا؟من داشتم این پست رو ویرایش میکردم.چی شد؟
      البته ویرایشش توی پست پایینی هستش.اونو بخونید.

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا عزیزم اعتراض میکنن و آزمون هم دوباره برگزار میشه.و خوب کسانی که تسلط قویتری به منابع دارن قبول میشن.شاید یک درصد کمی باشن که با پول و پارتی برن تخصص.این سوالتونو باید به دوستانی بگید که آزمون رزیدنتی درنظرشون خیلی ساده و پیش پا افتاده و با آمار قبولیه بالا هست.البته خوب خیلیها با وافعیت مواجه نیستن هنوز.ولی خوب سوال همینه که شما میگید.اگه آزمونش ساده بود که اینقدر تخصص ارزشمند نبود.و همه میتونستن قبول شن.اینم یک جنبه از موضوعه.
      نه من ميدونم سخت تره ولي بحثم اين بود با حرفاتون من خودم به اين نتيجه رسيدم عملا ناممكنه! خب وقتي از روز اول خوب بخوني مرور و... خب مشكلات كم ميشه براي تخصص به نظرم پروژه هفت ساله است از روز اول ورود بايد بكوب بخوني
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

11. Top | #56
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ا؟من داشتم این پست رو ویرایش میکردم.چی شد؟
      البته ویرایشش توی پست پایینی هستش.اونو بخونید.
      ولی این جواب سوال من نبود.
      دوست عزیز
      هیچ وقت امید رو از کسی نگیر.این کار شما مثل این می مونه که به یه دانش آموز اول دبیرستانی که با ذوق و شوق داره درس می خونه بگیم درس نخون بی فایده است قبول نمیشی بیکار می مونی وضعیت افتضاحه. ما یه پزشک عمومی داریم گاهی وقتا که میرم پیشش میگم آقای دکتر برم جواز کفن و دفنمو بگیرم دیگه؟؟ چون اگه یه سرمای ساده هم خورده باشی میگه تا چند ساعت دیگه بیشتر زنده نیستی
      من خودم با امید واهی دادن موافق نیستم چون معتقدم آدم همیشه باید با واقعیت ها روبرو بشه ولی یه چیزو هم شما فراموش نکن آدم در هر مرحله ای از زندگی به امید زنده است امیدو ازش بگیری به معنای واقعی اونو کشتی.
      دوست عزیز من نمیدونم شما رشتت چیه و در چه موقعیتی هستی در موقعیتی هم نیستم که بخوام در این مسائل نظر کلی بدم ولی نظر شخصی من اینه شما وارد عرصه پزشکی نشو چون یه پزشک در درجه اول باید بتونه از لحاظ روحی و روانی بیمارشو احیا کنه چون بعضی مواقع واقعا باید هنر اینو داشته باشی که مریضی که نمیتونه بیشتر از 6 ماه دیگه زنده بمونه رو یا به زندگی برش گردونی یا حداقل کاری کنی که بتونه یه بازه زمانی بیشتری زنده بمونه.

12. Top | #57
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mariyana نمایش پست ها

نه من ميدونم سخت تره ولي بحثم اين بود با حرفاتون من خودم به اين نتيجه رسيدم عملا ناممكنه! خب وقتي از روز اول خوب بخوني مرور و... خب مشكلات كم ميشه براي تخصص به نظرم پروژه هفت ساله است از روز اول ورود بايد بكوب بخوني
      دوست عزیز دروس آزمون دستیاری دروس 3 4 سال آخره یعنی دروس دوره اکسترنی و انترنی. دروس دوره علوم پایه در آزمون دستیاری ازشون سوالی نیست.

13. Top | #58
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستی فکر کنم سیاهنمایی یکی از کلمات بکار برده شده توسط خودم بود. البته منظور شما رو از سیاهنمایی متوجه نشدم.اینکه بگیم کنکور رزیدنتی سخته سیاهنمایی نیست .البته شاید نظر شما این باشه.در هرصورت بارویا پردازی واقعیات عوض نمیشه.هررشته ای مزایا و معایبی داره.که البته پزشکی هم ازین بحث جدا نیست.بیاید به دوستامون توی انتخاب صحیح کمک کنیم لطفا و در باغ سبز نشون ندیم.با بحث کردن سر رویاهامون و تصوراتمون فقط وقت بقیه تلف میشه.بذارید اگه کسی میخاد بره پزشکی بخونه با علم و آگاهی بره.زیر بار هزینه ها کمر خم نکنه.با دیدن جسد بیهوش نشه.طرح منطقه محزوم واسش کابوس نباشه.آمادگیه آزمون تخصص رو زودتر بدست بیاره.تا بتونه از مزیتهای رشته ی پزشکی حداکثر بهره رو ببره.
      تز من اینه که نظر شخصیه ما تغییری توی واقعیتهای موجود ایجاد نمیکنه.

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما خودت رشتت چیه؟؟؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mariyana نمایش پست ها

خوب عزیزم اگه از همین الن بخای به قبول نشدن فکر کنی مطمعن باش قبول نمیشی.مگه کسانی که تخصص گرفتن شاخ و دم داشتن؟درسته که سخته اما تلاش کنی نتیجه میگیری.اصلا قشنگیه پزشکی به همین تلاش و سختیشه.اگه کلا اهل تلاش و سختی کشیدن نیستی و دنبال راحتی هستی وارد پزشکی نشو.از تو حرکت از خدا برکت

15. Top | #60
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بحث متاسفانه داره به بیراهه میره:
      بلی هر کسی در زندگی سعی می کنه بهترین باشه و برای رسیدن به بهترین ها تلاش می کنه من خودم بر این باورم که باید منطبق بر واقعیت های موجود باشه باید به اندازه توانایی هاش از خودش انتظار داشته باشه باید خودشو و استعدادهاشو و توانایی هاشو بشناسه و مطابق با اونا انتخاب کنه من خودم هم با رویا پردازی و نادیده گرفتن واقعیت ها موافق نیستم.
      ولی:
      هیچگاه امید را از دیگران نگیریم.

صفحه 4 از 7 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن