ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
چند تا پست بروید بالا اونجا جناب tabrizcity لطف کردند و گذاشتند.
کتاب که مسلما تغییر نمیکنه چون چاپ شده و گاج هم که کاری به مشکلات داخل ماز نداره
منم که اصلا برگزارکننده آزمون نیستم فقط بهتون حقیقت رو گفتم چیزی که خیلی هم واضح هست و فقط میخواد دقت کنین
خب دقیقا به همین عکس نگاه کنین
حمیدرضا زارع همون کسیه که جدا شده و کسی هست که تا آزمونای پارسال مسئولیت اصلی آزمونا رو داشت، کل کتاب رو هم تقریبا خودش نوشته اون دو نفر دیگه کار خاصب نکردن، طبق همیشه و طبق اسم ماز باید اسمش سوم باشه اما نیست، حذفشم نکردن تا ضایع نباشه
من گفتم که دوستم با اینا همکاری میکنه کامل در جریانه، شما اگه دوستی تو شیراز داشته باشینم بپرسین همینو بهتون میگه
ویرایش توسط hamidabdollhi : 05 شهریور 1395 در ساعت 04:59
خب اولا همه بر اساس آزمونای سال قبل گفتن در حالی که امسال کادر قبلی نیست و اون کیفیتم نیست
بعدشم اگه دقت کنین یک نفرم از برترای خود شیراز توی آزمون نیست، خب دلیلش اینه که شیرازیا میدونن اصل جریان رو و گول این تبلیغاتو نخوردن
ویرایش توسط hamidabdollhi : 05 شهریور 1395 در ساعت 15:38
جناب چرا دارین شایعه میسازین ؟ مگه میشه یه موسسه از اسم یک نفر استفاده کنه و اون آقا هم هیچ اعتراضی نکنه ؟ اگه مشکل پیدا کردن اسمش رو نمی آوردن تو لیست خود حمید زارع میتونه شکایت کنه که چرا اسمم رو آوردین.
درضمن چه ربطی داره که هیچ کدوم از رتبه های برتر شیراز تو آزمونش شرکت نکردن چون تو شهر خودشونه میشناسن اونا کلاهبردارن ؟؟ الان مثلا تو موسسه x که تو تهران داره دی وی دی بی کیفیت میده پس مردم تهران فریب نمیخورن ؟؟ بعدش اینهمه موسسه داریم تو سطح کشور یعنی هیچ کدوم نمیتونن برن رتبه های برتر رو پیدا کنن و بهشون پول بدن که بگن تو موسسه ما شرکت کردن ؟؟
در مورد کیقیت سوال ها هم دوستان میتونن سوال ها رو نگاه کنن، دلیل مطرح شدن این موسسه هم کیفیت سوال هاش هست که یاعث شده تو این مدت محدود در کنار تبلیغات به شهرت برسه
بابا چرا بحث میکنین نظرمن اینه انقدر پول واسه ی آزمون اونم فقط ی درس زیاده حالا هرچقدرم خوب باش همون کانون یا آزمونهای دیگه کافیه و کتابای کمکی در کنارش یاعلی.....
من هم با شما موافقم من خودم آزمون هاش رو ثبت نام کردم و بنظرم هم قیمتش زیاده ولی انصافا تست های مفهومی خوبی داره کیفیتش هم پایین نمیومده بنظرم اینکه شایعه بسازیم و بگیم اختلاف پیش اومده و کیفیتش پایین اومده درست نیست. یکی گفته بود ۱۵ تا تست آزمون اولشون غلط بود من که سوالات رو دیدم و جواب ها رو بررسی کردم ب سوال غلط بر نخوردم حالا این دوستان اگه میگن آزمون اولش غلط داشت بیان غلط هارو بیان کنن تا ما هم از گمراهی در بیایم
دوستان عزیز صحبت های اقا حمید کاملا درسته و همکلاسیم بهم اطلاع داد الان که جدایی دکتر زارع از گروه ماز درسته و مستقیم پیگیری کرده ؛ ولی دربا ه غلط داشتن سوالات هنوز اطلاعاتی در دسترس نیست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)