...
1)معدل بالای 17 و موافق تاثیر قطعی
2)معدل پایین 17 و موافق تاثیر قطعی
3)معدل بالای 17 و موافق تاثیر مثبت
4)معدل پایین 17 و موافق تاثیر مثبت
اصلا نظرسنجی از بیخ و بنیان مشکل داره استارتر عزیز
شما کدوم عاقلی رو سراغ داری که معدلش زیر 19.5 باشه و موافق تاثیر قطعی باشه؟![]()
من تا همین الان موافق بودم ولی اینو که خوندم اصلا له شدما:
خدایی اظهار داشت: به طور مثال داوطلبی که بالای معدل 19 است و رتبه 2 هزار را در کنکور کسب کرده معدل وی را در رتبه تأثیر نمیدهیم زیرا حدود 60 هزار نفر معدل بالاتری از این داوطلب دارند و با تأثیر معدل وی در رتبه کنکور رتبه این داوطلب ضعیفتر میشود و چنین تأثیری به ضرر این داوطلب است.
ینی من معدلم 19.28
اگر 2000 بیارم به ضررم با قطعی![]()
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
[CENTER]به امید خدا و با تلاش مستمر به هدفم میرسم
[SIZE=4]
سه نفر از دوستانی ک رتبه زیر 100 کشوری آوردنو و معدلشون بالا هم بوده براشون تاثیر ندادن ینی با معدل بالا هم براشون تاثیر معدل تاثیر منفی داشته !
کلا 20 هم ک بگیری باید درستم 100 بزنی ک کل تراز اون درسو بگیری ( در صورت تاثیر مستقیم )
شما دینی 100 بزن ولی نمرت 19 باش دیگ اون ترازو نمگیری پس اینجاس ک تاثیر معدل کلا ب ضررت میشه
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
کلا تاثیر معدل فاجعه است امسال هم که دیدین طرف با معدل 19.70براش تاثیر مثبت نذاشته یعنی اگه تاثیر قطعی بود این 19.70براش تاثیر منفی می ذاشت سنجش فکر نمی کنم بیاد 96 رو قطعی کنه چون واقعا اعتراضات زیاد می شه

برای رتبه های زیر 1000 تجربی معدل 19.5 به پایین تاثیر منفی داشته ! امسال یا ماکسیمم تراز نهایی رو بالا میبرن و تاثیر میدن یا تاثیر مثبته و به جاش گند میزنن به انتخاب رشته هامون ...
There is enough light for one who wants to see