میشه بدونم اینو از کجا اوردین و واسه چه سالیه؟
گرگان اخرین رتبه قبولیه پزشکیش نزدیک 4000 بوده پارسال...( منطقه دو)
من کسایی رو میشناسم ک با 4500 منطقه دو پارسال هییییچ جایی پزشکی بین الملل نیاوردن...
میشه بدونم اینو از کجا اوردین و واسه چه سالیه؟
گرگان اخرین رتبه قبولیه پزشکیش نزدیک 4000 بوده پارسال...( منطقه دو)
من کسایی رو میشناسم ک با 4500 منطقه دو پارسال هییییچ جایی پزشکی بین الملل نیاوردن...
ویرایش توسط FaaRshD : 24 مرداد 1395 در ساعت 19:28
ن برادر من قبولی چیه؟؟
من خودم پارسال ۴۳۰۰منطقه سه بودم پردیس سراسر کشور روهم زدم
هیچ جایی قبول نشدم
با زیر گروه دو۳۳۰۰هم داروی پردیس اصفهان رو آوردم
بعدشم تو کارنامه سبز سه شهر دیگ هم اومد
شیراز و همدان و ساری
همین
البته قبولی رو ما تعیین نمیکنیم این چیزی بود ک برا خودم اتفاق افتاده
عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
اطلاعات این جدول به نظر من درسته ! خودشون میگن از طریق کارنامه های گزینه دو و قلمچی جدول رو تهیه کردیم ! حالا شاید یکمی اینور اونور باشه ! ولی مشکل میدونین کجاست ؟
مشکل اینه که به نظر من هنوز هم شرط اولویت و بومی بودن توی انتخاب های بین الملل دخالت داده میشه ! درسته گفتن کشوری ـه ولی به نظر من دخالت داده میشه ! من کنکور 90 رو یادمه ! هیچ کس نمیگفت که این دانشگاه ها اولویت داره و باید اول از همه زده بشه ! کلا چیزی در موردش نگفتن ولی بعدا معلوم شد با پیگیری هایی که کردن ! مشخص شد اولویت ، اولین گام ـه !
من امسال با ۱۶۰۰رفتم سامانه مجازی انتخاب رشته سنجش
همشو کم زده بود احتمالشو
درحالی ک تو سایت گزینه نوشته پارسال با ۲۰۰۰ پزشکی تبریز پردیسش قبول شدن
و من خودمم میشناسم طرفو
اما ب هرحال دیگ
الان فقط سازمان سنجش میتازونه
عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
به هر حال این جدول تهیه شده توسط یه سری ! ممکنه بعضی جاهاش درست نباشه ولی تبریز و اردبیل و ارومیه که مطمئنم درسته !
دلیل درست نبودنش هم همونطور که گفتم ممکنه همون اولویت باشه ! من اینجا تاپیکی دیدم که طرف میگفت معدل 19.5 من بدون تاثیر بوده ! به هر حال پیش میاد از این حرکات ! یا تفاوت بین تراز دو سال مثلا 93 و 94 ممکنه به خاطر درخواست زیاد برای رفتن به بین الملل ها باشه !
خوبی این سایت هم اینه که ، تعداد کاربرا زیاده و اشتباهات میتونه تصحیح بشه برای دوستانی که تو آینده میخوان کنکور بدن![]()
این جدول مال کنکور 93 است.اینارو ولش کن
کسی هست که بگه پارسال 4500 قبولی داشتیم ؟؟؟؟ کسی آشنایی نداشته که قبول شده باشه ؟؟؟؟؟
منطقه 3
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)