سلام .
بله به نظر من لازمه که تمرین سخت کار کنید . کنکور آسون نیست واسه کسب درصد بالا !
فقط گاج آی کیو نیست که سخته . همه ی کتابای بازار تست سخت هم دارن ولی خب آی کیو سخت تره .
بله شیمیتون خوبه .
یه کتاب سخت واسه زیست آی کیو می تونه باشه .
فیزیک گاج کافیه . خود یک قدم تا صد و تست های عادیش واسه کسب درصد خیلی خوب کافیه .
به نظرم فقط لازمه که با تست های جوندار دست و پنجه نرم کنید و مفهومی درسا رو یاد بگیرید نه صرفا یک سری فرمول .

سلام . مرسی .
نه قلمچی نمی رفتم . فقط کلاس های موسسه علوی رو شرکت می کردم که 4 درس اختصاصی سوم رو تدریس می کردن . عملا هیچ بازدهی نداشت چون مطالعه نمی کردم تو خونه .
به نظرم کتاب ریاضی 3 خیلی سبز تالیف مویینی رو بگیرید خوبه . نه من خودم اون موقع ریاضی 3 گاح داشتم . جامع فقط سال چهارم تهیه کردم .

سلام من میرم پیش ... میانگین ترازم خوبه ... پایه نسبتا قوی دارم و دارم کلاس های فیزیک و شیمی پیش دانشگاهی میرم (کامل ... به همراه رقبام کلاس میرم) و چون کلاس ها خیلی فشرده هست از یه طرف وسواس دارم که پیش رو خوب بخونم از یه طرف هم میدونم که پایه رو هیچ وقت مثل الان نمیشه جمع کرد به خاطر همین پایه رو دارم خیلی خوب با برنامه کانون جمع می کنم به نظرتون الان یعنی تابستون تا چه حد تسلط به دروس پیش دانشگاهی کافیه؟

اینطوری برات توضیح بدم تسلطی که الان لازمه رو پیش داشته باشی . می بینی که مثلا فیزیک پیش گاج دو نوع سوال داره . میکرو طبقه بندی و یک قدم تا صد . الان به حدی به تسلط برس که بتونی میکروطبقه بندی هارو جواب بدی . بعد تو طول سال دیگه کامل به تسلط برس و روی یک قدم تا صد ها هم کار کن .

اینکه با یه رتبه تک رقمی دارم حرف میزنم مایه افتخار هست من فکر میکردم رتبه های تک رقمی اصلا رنگ کامپیوترم نمیبینن چه برسه به اینکه تو این فضا فعال باشن منتها یک نکته عجیب اینکه چگونه توانستید بدون مطالعه ادبیات پایه 64 درصد بزنید ؟
ادبیات دو و سه رو نخوندین ولی شستوپنج درصد زدین...از قبلا یادتون مونده بوده؟؟
algorithm of success
}
(while(nosuccess
;()try again
(if(dead
;break
{
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)