خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

فیزیوتراپی یا پزشکی های پردردسر؟

سلام دوستان.رتبم احتمالا به پزشکیه شهر خودم نمیرسه.حالا موندم برم فیزیو شهرخودم یا پزشکی تعهدی یا روزانه شهر دیگه یا پذدیس شهرخودم؟
      دذمورد فیزیوتراپی شنیدم که رشته ی بالینیه تمیز ونسبتا راحتتری از پزشکی هست.با ارشدش یا لیسانس+2،3سال کار میشه مطب زد.کار راحت و بدون مسولیت خاصی,درآمد بالا,بازارکار خوب,راحتی رشته,اومدن دکترای حرفه ایش در سالهای آینده و نبود مشکلات پزشکی از قبیل شیفت شب و آنکالی و تشریح و جسد و جراحی اینا از مزیتهاشه.البته خوب بدیش اینه که پرستیژ پزشکی رو نداره.
      پزشکیهام کهدیگه معرف حضور همه هستن.همه درجریانیم که پزشکی ۷سال عمومیشه که تقریبا بعد ۷سال به صفر رسته میرسی,آیندش از بعد تخصص شروع میشه که خوب راهی بس طولانی و پر دردسر وسخت هست.ولی خوب پرستیژ داره و اگر سخت کارکنید میتونید درآمد فوق العده ای داشته باشه.البته همه متخصصا درآمد آنچنانی ندارن.باید واقعا ازهمه چیت مایه بذاری.خوب ایناش به کنار ,شهرستان رفتن و تعهدی هام مشکلات خودشونو دارن.البته چون متاهلم بعد یکی دو ترم انتقالی میدن.
      لطفا اگر اطلاعات در مورد این گزینه ها خصوصا فیزیو دارید یا نظری دارید بگید.ممنون میشم.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خوبه نمایش پست ها
      سلام دوستان.رتبم احتمالا به پزشکیه شهر خودم نمیرسه.حالا موندم برم فیزیو شهرخودم یا پزشکی تعهدی یا روزانه شهر دیگه یا پذدیس شهرخودم؟
      دذمورد فیزیوتراپی شنیدم که رشته ی بالینیه تمیز ونسبتا راحتتری از پزشکی هست.با ارشدش یا لیسانس+2،3سال کار میشه مطب زد.کار راحت و بدون مسولیت خاصی,درآمد بالا,بازارکار خوب,راحتی رشته,اومدن دکترای حرفه ایش در سالهای آینده و نبود مشکلات پزشکی از قبیل شیفت شب و آنکالی و تشریح و جسد و جراحی اینا از مزیتهاشه.البته خوب بدیش اینه که پرستیژ پزشکی رو نداره.
      پزشکیهام کهدیگه معرف حضور همه هستن.همه درجریانیم که پزشکی ۷سال عمومیشه که تقریبا بعد ۷سال به صفر رسته میرسی,آیندش از بعد تخصص شروع میشه که خوب راهی بس طولانی و پر دردسر وسخت هست.ولی خوب پرستیژ داره و اگر سخت کارکنید میتونید درآمد فوق العده ای داشته باشه.البته همه متخصصا درآمد آنچنانی ندارن.باید واقعا ازهمه چیت مایه بذاری.خوب ایناش به کنار ,شهرستان رفتن و تعهدی هام مشکلات خودشونو دارن.البته چون متاهلم بعد یکی دو ترم انتقالی میدن.
      لطفا اگر اطلاعات در مورد این گزینه ها خصوصا فیزیو دارید یا نظری دارید بگید.ممنون میشم.

مادر من مرکز فیزیوتراپی داره
      سوالی دارید بپرسید

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      واقعا متاهلی ببخشید که اذیتت می کردم
      ...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ

ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
      challenge me if you can

ویرایش توسط Dr Baq3r : 21 مرداد 1395 در ساعت 12:06

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط After4Ever نمایش پست ها
      سوالی دارید بپرسید
      وای عزیزم,طلایی.لطفا هرچی ریزه کاری هست بگو لطفا.خواستی هم خصوصی بده.درمورد سختی های کار و رشته و مزایاش لطفا .درآمدشون.دکترای حرفه ای.خلاصه همه چی.راستی شهرتون کجاس؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr Baq3r نمایش پست ها

واقعا متاهلی ببخشید که اذیتت می کردم
      اذیت؟چه اذیتی؟

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وای عزیزم,طلایی.لطفا هرچی ریزه کاری هست بگو لطفا.خواستی هم خصوصی بده.درمورد سختی های کار و رشته و مزایاش لطفا .درآمدشون.دکترای حرفه ای.خلاصه همه چی.راستی شهرتون کجاس؟
      پیغام خصوصی می کنم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      لطفا واسه منم خصوصی بفرست ممنون

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      پیغام خصوصی می کنم
      لطفا همینجا بگید دیگه
      اینا سوال خیلی از بچه هاست

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      د توی همین تاپیک بگو
      مگه اطلاعات نظامیه ک خصوصی میذاری

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سوالی دارید بپرسید
      سلام...

ببخشید هزینه دستگاه های فیزیوتراپی برای مطب زدن چقدره؟

من یه اعداد ارقامی شنیدم از یه نفر که پرسیدم که گفتم اصن ولش کن من که نمیتونم مطب بزنم

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شرمنده خب دوستان گفتن خصوصی بفرست منم فرستادم!
      تا شب صبر کنید یک تاپیک جامع درست کنم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Qazale نمایش پست ها

سلام...

ببخشید هزینه دستگاه های فیزیوتراپی برای مطب زدن چقدره؟

من یه اعداد ارقامی شنیدم از یه نفر که پرسیدم که گفتم اصن ولش کن من که نمیتونم مطب بزنم

نه اینطوری نیست فیزیوتراپ دیدم بعد 6 7 سال از گرفتن مدرکش خودش کلینیک بزنه

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نه اینطوری نیست فیزیوتراپ دیدم بعد 6 7 سال از گرفتن مدرکش خودش کلینیک بزنه
      ممنون

بدون هیچ سرمایه اولیه ای؟

چقدره حدودا سرمایه مورد نیاز برای تاسیس کلینیک؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن