X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 13 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 183
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

رتبه یک تجربی: رتبه تک رقمی ریاضی و زبان و دانشجوی برق شریف بودم....

گفتگو با محمد احمدی رتبه 1 کنکور تجربی 95 / 2 بار رتبه تک رقمی

محمد احمدی از تربت جام
      از چه سالی دانش‌آموز کانون بوده‌اید؟

من سال 91 کنکور ریاضی و منحصراً زبان شرکت کردم.

رتبه 2ریاضی منطقه 3 و رتبه 6 منحصراً زبان را کسب کرده بودم و در برق شریف تحصیل می کردم.

در سال تحصیلی 89 و 90 دانش‌آموز کانون بودم.

سال گذشته تصمیم گرفتم در کنکور تجربی شرکت کنم و در آزمون‌های برنامه‌ای شرکت کردم.

از کدام‌یک از کتاب‌های کانون به طور کامل استفاده کردید؟
      من همه‌ی کتاب‌های آبی و برنامه‌ای کانون را داشتم.کتاب تست اولم در همه درس‌ها کتاب های آبی کانون بود.

کتاب شیمی پیش‌دانشگاهی خیلی خوب بود چون سؤال‌های سبک کنکورهای جدید را داشت.

در آزمون‌های مؤسسات دیگر نیز شرکت کرده بودید؟

خیر هیچ آزمون دیگری شرکت نکردم.

==============

پ.ن: امیدواریم تصمیم ایشون باعث نشه از فردا همه دانشجوها به امید تجربی انصراف بدن . . .

+ اونطور که در مصاحبش گفته در سال چهارم کارشناسی انصراف از تحصیل داده.
      + قاعدتا باید تا بهمن ماه انصراف قطعی میداده از تحصیل وگرنه حق شرکت در کنکور رو نداشته.
      + اگه پایان خدمت یا معافیت نداشته باشه قانونا حق تحصیل نداره مگر اینکه مدرک کاردانی معادل رو دریافت نکرده باشه (البته احتمالا قانون نظام وظیفه رو برای محرومیت رتبه یک نادیده میگیرن)
      + باید هزینه انصراف از تحصیل رو پرداخت کنه که چند میلیون میشه ولی لازم نیست بین الملل تحصیل کنه میتونه روزانه بخونه.
      ویرایش توسط khaan : 19 مرداد 1395 در ساعت 14:57

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من همه‌ی کتاب‌های آبی و برنامه‌ای کانون را داشتم.کتاب تست اولم در همه درس‌ها کتاب های آبی کانون بود.
      ما هم باور کردیم . من حتی اگه رتبه هم بیارم (که نمیارم ) و کانون باهام مصاحبه کنه و این تیکه رو توی حرفام اضافه کنن با کلیه خبرگزاری ها مصاحبه میکنم و میگم از خودشون درآوردن آبروی این کلمچی بره

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همین تاپیک باعث اطلاع رسانی میشه و همه از فردا میان تجربی
      مشاور

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmirAria.M نمایش پست ها

ما هم باور کردیم . من حتی اگه رتبه هم بیارم (که نمیارم ) و کانون باهام مصاحبه کنه و این تیکه رو توی حرفام اضافه کنن با کلیه خبرگزاری ها مصاحبه میکنم و میگم از خودشون درآوردن آبروی این کلمچی بره
      اون که 100%
      اگه کسی منبعش کتاب کانون باشه در کنکور موفق نمیشه جلوی کسایی که خیلی سبز و گاج و ... استفاده میکنن.
      ولی این ها برای معرفی کتاب ها معمولا با خودشون هماهنگ میشه و آگاهانه تبلیغات میکنن به این راحتی نمیشه حرف تو دهن کسی گذاشت. پولش بهشون پرداخت میشه

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      احتمالا سال آینده تعداد شرکت کننده ها به این صورته
      تعداد کل شرکت کننده ها ۹۰۰ هزار نفر
      ریاضی ۵۰ هزار نفر
      تجربی ۸۱۰ هزار نفر
      انسانی ۴۰ هزار نفر

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      حالم از این کانون بهم میخوره که کتابای خودشو تو مصاحبه هاش تحمیل میکنه
      اخه یکی نیس بگه عنتر با این کتابا به درصد 30 هم نمیشه رسید

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh2net نمایش پست ها
      حالم از این کانون بهم میخوره که کتابای خودشو تو مصاحبه هاش تحمیل میکنه
      اخه یکی نیس بگه عنتر با این کتابا به درصد 30 هم نمیشه رسید
      این چه حرفیه میزنید؟؟؟طرف فقط با این کتابا رتبه 1 شدهخخخخ

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اره ما هم بچه سال هستیم و میدونم فقط از کتابای قلم چی استفاده کرده

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hanjera نمایش پست ها
      اره ما هم بچه سال هستیم و میدونم فقط از کتابای قلم چی استفاده کرده
      متاسفانه بعضیا خیلی ساده ان و باور میکنن بچه های مدرسه ما کلن رفته بودن کانون خونده بودن تنها قبولیشون پرستاری بود ! اونم منابع دیگه داشت

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینطور نیست که شما میگید اونا میدونن چطور بخونن ی کتاب اینقدر میخونن دوره میکنن الان مثلا همه میگن فیزیک گاج خوبه به جز درسنامه هاش تستاش با ابی کانون فرقی داره؟؟؟البته اینا کلی میگن مطمن کتابای دیگه ام استفاده میکرده. ولی مرور تلاش وپشتکار مهمترین چیزه 99درصدس ایناس 1%هوش
      ب هرحال من جای شما بودم اصلا بااین حرفا کار نداشتم ب نظرم روش موفقیت واسه هرکسب فرق داره اصلا اینطور نیست چون فلانی فلان کتاب خوند موفق شد منم می تونم ممکنه طرف پایه درسی خیلی قوی تو اون درس داشته یکی میشناختم ریاصیش خیلی خوب بود المپیادی ریاصی بود الانم امیرکبیر میخونه برق. ریاصی 98 %زدسال 88
      بعد میگفت فقط خوش خوان میدونید که کتاباش خیلی سز
      طحش بالاس حالا اگه کسی درجریان نباشه که این المپیادی بوده. میگه چه مخی بوده وخیلی چیزای دیگه.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      گفتگو با محمد احمدی رتبه 1 کنکور تجربی 95 / 2 بار رتبه تک رقمی

محمد احمدی از تربت جام
      از چه سالی دانش‌آموز کانون بوده‌اید؟

من سال 91 کنکور ریاضی و منحصراً زبان شرکت کردم.

رتبه 2ریاضی منطقه 3 و رتبه 6 منحصراً زبان را کسب کرده بودم و در برق شریف تحصیل می کردم.

در سال تحصیلی 89 و 90 دانش‌آموز کانون بودم.

سال گذشته تصمیم گرفتم در کنکور تجربی شرکت کنم و در آزمون‌های برنامه‌ای شرکت کردم.

از کدام‌یک از کتاب‌های کانون به طور کامل استفاده کردید؟

کتاب شیمی پیش‌دانشگاهی خیلی خوب بود چون سؤال‌های سبک کنکورهای جدید را داشت.

در آزمون‌های مؤسسات دیگر نیز شرکت کرده بودید؟

خیر هیچ آزمون دیگری شرکت نکردم.

==============

پ.ن: امیدواریم تصمیم ایشون باعث نشه از فردا همه دانشجوها به امید تجربی انصراف بدن . . .

دو روز دیگه اگه جز فرار مغز ها نباشه
      یکی که انقدررررررررررررررررررررر رررررررررررررر باهوشه ینی تو ایران میمونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      کاشششششششششش قدر این جوونای مملکتو میدونستنننننننننننن
      وبهشون بها میدادن

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fatemeh2net نمایش پست ها

متاسفانه بعضیا خیلی ساده ان و باور میکنن بچه های مدرسه ما کلن رفته بودن کانون خونده بودن تنها قبولیشون پرستاری بود ! اونم منابع دیگه داشت
      مدرسه ما هم 7 سال پیش ( که رستگار گرد و خاک راه انداخته بود ) مدیرمون با نماینده کلمچی توافق کرده بود و یارو اومده بود تو حیات داشت به همه میگفت تنها دلیل موفقیت رستگار کتاب های کانون اقتصادی آمرزش بوده. سندش هم این بود که رستگار در شهر بی امکاناتی بوده و خانوادش هزینه خریدن کتاب رو نداشتن بنابرین فقط از کتابهایی که کلمچی بهش اهدا کرده بوده استفاده میکرده چون پول نداشته کتاب دیگه ای بخره ! فکر کن، آدمی که سربازی هم رفته و اومده و خانواده پرجمعیت همه شاغل؛ پول نداشته 5-6 تا کتاب تست که اون موقع اکثرا 5-6 تومن بودن رو بخره. بچه ها در همایش سال 89 کانون در تهران از خود رستگار شنیده بودن که کتاب های شیمی مبتکران و کتاب دین و زندگی همگامان (که اونموقع بهترین بود) رو اسم آورده بود. همون موقع هم که بلافاصله بعد از کنکور برای گاج تبلیغات تلوزیونی انجام داد، یه سال بعدش با یه روزنامه مصاحبه کرد و برای تبلیغات یکی از موسسه ها و ناشرین مبلغ معادل ریالی یک خودرو 206 رو دریافت کرده.

ولی از بدبختی بچه ها همش فریب تبلیغات رو میخوردن و میرفتن کتابهای کانون میخریدن الانم دارن میخرن ولی تعداد انتشارات ها رفته بالا و کیفیت کتابای گاج و خیلی سبز و الگو و ... افزایش پیدا کرده و کانون هیچ تغیری نکرده. کسی هم که میره کتابهای کلمچی رو میخره دیگه نمیره کتابهای واقعی رو هم بخره چون یا دیگه پولی براش نمونده یا با خودش میگه اگه بخرم هم نمیتونم همشون رو بخونم.

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آخه سه سال آدم عمرشو تلف کنه بعد بیاد دوباره 7 سال پزشکی بخونه انصافا ارزش داره عایا؟

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      همش دروغ !

با ابی کانون رتبه یک شده

هیچ ازمون دیگم نمی رفته

چقدر خوبیم ما

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALI-LEGEND نمایش پست ها
      آخه سه سال آدم عمرشو تلف کنه بعد بیاد دوباره 7 سال پزشکی بخونه انصافا ارزش داره عایا؟
      البته رتبه یک بودن واقعا ارزشش رو داره چون درآمد تبلیغات و کار کردن برای موسسه ها ده برابر مهندسی و پزشکی هست. ده برابر که میگم دقیقا ده برابرا. دو سال پیش پشتیبان ویژه یکی از موسسات که نمیخوام اسمش رو ببرم از محل پورسانت فروش محصولات دی وی دی های جمع بندی و کتابهای کلمچی از اردیبهشت تا تیر مبلغ 10 برابر دوماه حقوق مهندس استخدام شده در شرکت دولتی رو دریافت کرده بود.

صفحه 1 از 13 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن