بچه ها بهترین کتاب ها برای سال سوم برای اموزش معرفی کنید. اگه تستم داشت اشکال نداره. یک کتاب تسته خوب که تست های نزدیک به کنکور داشته باشه هم معرفی کنید
بچه ها بهترین کتاب ها برای سال سوم برای اموزش معرفی کنید. اگه تستم داشت اشکال نداره. یک کتاب تسته خوب که تست های نزدیک به کنکور داشته باشه هم معرفی کنید
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
مهسا به نظر من گاج سوم که خوبه.من زیست گیاهی مهرو ماهو ندارم ولی تخته سیاهو دارم که بد نیست ولی تستاش کمه و کامل نیست.به نظر منم زیست قلم چیو دورش خط بکشید بهتره اصلا کلا دور قلم چی خط بکشید!! معلم ما میگفت به جای اینکه 10 تا کتاب بخرید و تستای تالیفی بزنید که اصلا با کنکور مشابهت نداره برید تستای 10 سالو 10 بار بزنید
اووووو کجا تا ۸۰۰ تا!!انصافا واسه درسی که ضریب ۱۲ کنکور داره باید پرکاری کرد...۴ تا کتاب هست که همشو برای نتیجه دلخواه بزن؛تانک تخته سیاه-الگو-گاج-خیلی سبز(به ترتیب اولویت از نظر من)
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4 Beta
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
میشه بپرسم کی گفته این کتاب(تانک) تستاش استاندارده
من این کتاب رو برای کنکور 92 خریدم و فوق العاده تستاش ضعیفن --هرکی این کتاب رو خونده باشه میفهمه چه قدر شکل تستاش با کنکور های اخیر فاصله داره___90%تستاش عین تستای دهه 80 که گزینه ها همه تک کلمه ای بودن هستش و اصلا قرابتی با کنکور های دهه 90 که حجم کلمات به کار رفته تو تستا چند برابر قبل شده نداره
شاید تنها چیزی که این کتاب داره و تو خیلی انتشارات دیگه هم پیدا میشه آوردن تمام تست های کنکوروسنجش و آموزش پرورش باشه(البته تو یکی از فصل های پیش2 سوالات کنکور87و88رو نذاشته بود=فصل 10تانک رو نگاه کنید=آغازیان)) ولی تستای تالیفیش فوق العاده آبکی ان و فکر میکنم اسم مولفش خیلی این کتاب رو یزرگ کرده ولا چیز خاصی نداره
ولی اگه بی انصاف نباشم پاسخ نامه فوق تشریحی داره که اومده عین متن کتاب رو اوورده و اگه لازم بوده جایی یکم هم موضوعات رو ترکیبی برای بچه ها نوشته مثلا تو مبحث قارچ ها وقتی سوالش در مورد آسکومیست هاست در جوابش کل نکات پراکنده آسکومیست ها رو گفته البته بعضی جاها از این کارا کرده نه تو کل کتاب که این کارش باعث فهم بهتر آموخته ها میشه
در ضمن چون من این کتاب رو با خیلی سبز خوندم تو سوالات کنکور بعضی از جاها خیلی سبز یه جواب گفته و تخته سیاه یه جواب دیگه مثلا اگه بچه ها کتاب خیلی سبز و تخته سیاه چاپ رو91 _رو داشته باشن______صفحه 243 سوال 108 تخته سیاه و صفحه 328 سوال13 خیلی سبز میبینید دوتا مال کنککور 91 هستن حالا پاسخنامه دوتا کتاب رو بخونید میبینید که آرامفر گفته ((تصحیح بعضی.....))درسته نصری گفته((همه ی اعمال بدن.....))درسته
حالا یه جای دیگه صفحه 242 سوال 107 تخته سیاه و صفحه327 سوال9 خیلی سبز دوباره هردو مال کنکور91 هستن آرامفر گفته 2 تا ازموارد جای خالی رو پر میکنن__نصری گفته 3 تا از موارد جای خالی رو پر میکنن++++++++کلا خیلی باحالن سوال یکی جواب سازمان سنجش یکی جواب این دو تا از دوستان 2تا
اینم بگم این تفاوت فقط تو چند تا از تستای این کتابا دیده میشه ولی خوب بازم ایرادیه که به اینا وارده____راستی فکرکنم تو مقدمه ی کتاب تخته سیاه هم نوشته که شاگردای آرامفر به سوالا جواب میدن شاید دلیل این تفاوت ها هم همین دوستان باشن
در ضمن من هم با دوستان درمورد چند منبعی کارکردن تو زیست موافقم چون خودمم برای کنکور خیلی سبز=گاج=اندیشه فائق=دریافت=همگامان=مهروما =تخته سیاه کار میکردم اما نه همه ی کتاب هاشون رو مثلا زیست1 فصل 1 رو از خیلی سبز می خوندم بعد چون تست ازش زیاد نمیاد می اومدم از اندیشه فائق که کم تست داره تست میزدم یا مثلا از آغازیان رو از دریافت می خوندم بعد چون تستاش خیلی قیدمحورن از خیلی سبز و تخته سیاه و فائق تستاشو میزدم کلا اینجوری کار کردم!!!!!!
البته باید اعتراف کنم خرید همه ی این کتابا واجب نبود کلا چون مشاور نداشتم خودم مجبور بودم همه اینا رو امتحان کنم و بفهمم کدوم درس رو باید از کدوم از این کتابا خوند راستی این تناقض یابی بین کتاب ها به دست نمیاد جز تمرکز کامل رو درس و کتب تستی پس تا میتونید موقع خوندن مطالب تمرکز داشته باشید!!! امیدوارم به هرچی دوست دارید برسید&شب/روز خوش=پاپاپوریا![]()
ویرایش توسط پاپا پوریا : 04 دی 1392 در ساعت 16:43 دلیل: اولین پست تحلیل کتاب من در انجمن!!! یادش بخیر 5 ماه گذشت!!!
پاپا پوریا جان اگه اونجور که میگی تستای کنکور(جواباشون دراز شده)حساب کنیم هیچ کتابی مناسب کنکور نیس.
نظر یه استاد کاربلد واسه کتابای زیست.
نظرشماچیه؟
زیست شناسی دوم دبیرستان.......................زیست شناسی خیلی سبز و بعد از اون زیست شناسی 8000 تست گاج
زیست شناسی سوم دبیرستان:......................زیست شناسی خیلی سبز و بعد از اون زیست شناسی 8000 تست گاج
زیست شناسی پیش دانشگاهی1:..................زیست شناسی گویای تخته سیاه و بعدش 8000 تست گاج
زیست شناسی پیش دانشگاهی 2:.................خیلی سبز و بعدش 8000 تست گاج
منابع مبحثی:.......
ژنتیک تخته سیاه(دکتر مهدی آرامفر)
گیاهی تخته سیاه(دکتر مهدی آرامفر)
لغت نامه زیست شناسی (دکتر مهدی آرامفر)
زیر ذره بین تخته سیاه (دکتر مهدی آرامفر)
تانک زیست شناسی تخته سیاه(دکتر مهدی آرامفر)
اینو تو وبلاگ مهندس فرهادی دیدم...بنظرم این پست زمانی نوشته شده که زیست الگو نیومده بود...باید الگو هر سه سال هم اضافه کنن اونوقت خیلی کامل میشه.
مهندس فرهادی مشاور تجربی انجمن تخته سیاه هستش و تعجبی نداره همه ی کتاب های زیست تخته سیاه رو معرفی کنهمن هنوز میگم تست های تخته سیاه خوب نیستن ولی از باکس های آموزشیش میشه استفاده کرد به عنوان درسنامه که جامعیت درسنامه هاش در برابر خیلی سبز و گاج هیچن
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)