X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13

موضوع: زمان مطالعه

1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات

زمان مطالعه

سلام دوستان.
      راستش من یه مشکلی دارم.نمیتونم زیاد بشینم پای کتاب. یعنی 45مین که میگذره احساس میکنم سرعت و دقت همیشگی رو ندارم! بعد حداقل باید نیم ساعت استراحت کنم که بتونم دوباره به حالت قبل برگردم و با سرعت ودقت مطالعه کنم.
      بدیش اینه این تایمای استراحت بین مطالعه زمان زیادی رو ازم میگیره و در بهترین حالت 8تا 45 دقیقه بخونم که میشه 6 ساعت البته ترازم خوبه الان سه ازمونه رو 7000 تثبیت کردم ولی احساس میکنم پتانسیل بیشتری دارم.
      اگه میشه راهنماییم کنید و راهکار بهم بگید.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      چی بگم واقعا اینجا بوده کسی پست گذاشته ۱۲ ساعت تو روز میخونم ترازم ۴۷۰۰ میشه اونوق تو که ترازت خوبه ناراحتی ؟ ساعات مطالعه اصلا مهم نیس شما با ۴۵ دقیقه مطلبو خوب میفهمی خب کافیه. اگه میخوای ساعتتو زیاد کنی پنجاه دقیقه بخون ده دقیقه استراحت کن . اگه هرروز پنج دقیقه اضافه کنی به ساعت مطالعه و از اونور پنج دقیقه از استراحت کم کنی میتونی زیادم رو ساعت مطالعه گیر نده مهم یادگیریه

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با توجه به تجربه ای که داشتم میگم من خودم تابستون 8-9 تو روزای تعطیل و 5-6 ساعت تو روزایی که مدرسه داشتیم مطالعه میکردم و شکر خدا از نتیجم هم راضی بودم کیفیت خیلی مهمه خیلییییییییییییییییی.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کتابخونه خیلی مفیده باعث میشه عادت کنی به ساعت بال.البته شما که ترازت خوبه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aydiny نمایش پست ها
      چی بگم واقعا اینجا بوده کسی پست گذاشته ۱۲ ساعت تو روز میخونم ترازم ۴۷۰۰ میشه اونوق تو که ترازت خوبه ناراحتی ؟ ساعات مطالعه اصلا مهم نیس شما با ۴۵ دقیقه مطلبو خوب میفهمی خب کافیه. اگه میخوای ساعتتو زیاد کنی پنجاه دقیقه بخون ده دقیقه استراحت کن . اگه هرروز پنج دقیقه اضافه کنی به ساعت مطالعه و از اونور پنج دقیقه از استراحت کم کنی میتونی زیادم رو ساعت مطالعه گیر نده مهم یادگیریه
      سعی کردم افزایش بدم ولی واقعا نشد!به یه بهونه ای سر 45 دقیقه خودمو کشیدم بیرون.
      یه حس بدی پیدا میکنم وقتی میبینم بقیه بیشتر از من زحمت میکشن. دوست داشتم بیشتر میخوندم

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط شایلین نمایش پست ها
      با توجه به تجربه ای که داشتم میگم من خودم تابستون 8-9 تو روزای تعطیل و 5-6 ساعت تو روزایی که مدرسه داشتیم مطالعه میکردم و شکر خدا از نتیجم هم راضی بودم کیفیت خیلی مهمه خیلییییییییییییییییی.
      خب من الان تو روزای تعطیل در بهترینننن حالت 6 ساعت میخونم. این یعنی بده دیگه

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dentist76 نمایش پست ها
      کتابخونه خیلی مفیده باعث میشه عادت کنی به ساعت بال.البته شما که ترازت خوبه
      کتابخونه هم اتفاقا زیاد میرم.انقدر میرم بیرون میام تو اعصاب همه رو خورد کردم! تا حدی موثر بود ولی رفت و برگشت و غذا و .. . اینا یکم اذیت میکرد.

اگه واسه خونه راهی باشه عالی میشه

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moazami نمایش پست ها
      سعی کردم افزایش بدم ولی واقعا نشد!به یه بهونه ای سر 45 دقیقه خودمو کشیدم بیرون.
      یه حس بدی پیدا میکنم وقتی میبینم بقیه بیشتر از من زحمت میکشن. دوست داشتم بیشتر میخوندم
      دقیقا مثل منی میبینم بچه ها زیاد میخونن اصلا نمیتونم باور کنم ولی درصدای خوبی رو میارم از یکی از کنکوری های سال پیشمون که تو مدرسه خیلی خوب بود پرسیدم گفت الان تابستونه نمیخواد اونقدر فشار بیاری تهش 4-5 هم خوندی عالیه ولی بفهم چی داری میخونی واقعا ساعت مطالعه مهم نیست

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tavakoli نمایش پست ها
      دقیقا مثل منی میبینم بچه ها زیاد میخونن اصلا نمیتونم باور کنم ولی درصدای خوبی رو میارم از یکی از کنکوری های سال پیشمون که تو مدرسه خیلی خوب بود پرسیدم گفت الان تابستونه نمیخواد اونقدر فشار بیاری تهش 4-5 هم خوندی عالیه ولی بفهم چی داری میخونی واقعا ساعت مطالعه مهم نیست
      دارید امیدوارم میکنید . ولی بازم طاقت نمیاریم که . کتابخونه بچه ها رو میبینم 2ساعت پشت سر هم سرشون تو کتابه.اصن شاخ در میارم! ولی جدی ساعت مطالعمون پایینه باید زیادش کنیم مطمینن ترازمون بیشتر میشه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moazami نمایش پست ها
      دارید امیدوارم میکنید . ولی بازم طاقت نمیاریم که . کتابخونه بچه ها رو میبینم 2ساعت پشت سر هم سرشون تو کتابه.اصن شاخ در میارم! ولی جدی ساعت مطالعمون پایینه باید زیادش کنیم مطمینن ترازمون بیشتر میشه
      من به شخصه کتابخونه نمیتونم درس بخونم با رفیقم رفتیم کم مونده بود خوابم بگیره ادم میدیدم از صبح تا 10 شب میشستن واقعا داشتم نا امید میشدم که چقدر عقبم نرفتم دیگه

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tavakoli نمایش پست ها
      من به شخصه کتابخونه نمیتونم درس بخونم با رفیقم رفتیم کم مونده بود خوابم بگیره ادم میدیدم از صبح تا 10 شب میشستن واقعا داشتم نا امید میشدم که چقدر عقبم نرفتم دیگه
      اینم از معایب کتابخونه است دیگه

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      دوستان راه حل هایی دادن هرکدوم مناسبت بودانتخاب کن برای اینکه ۴۵ دقیقه رو به ۹۰ دقیقه برسونی .
      ببین ذهنت مثل یه موتوره وقتی شروع میکنی به درس خوندن سی تا چهل دقیقه طول میکشه تا گرم بشه . دقت کردی وقتی شروع میکنی به خوندن اولش زیاد نمیفهمی اما بعد نیم ساعت هر مطلبو هرچقدم سخت باشه میفهمی ؟ خوب حالا شما دقیقا زمانی که مغزت تازه گرم میشه و امادگی یادگیری کامل داره یهو مطالعه رو میذاری کنار خوب با استراحت نیم ساعتی دوباره مغزت سرد میشه و باز همون اش و همون کاسه !!
      به نظر من ساعت مطالعه ت همون ۶ ساعت خوبه اما به جای ۸ تا ۴۵ دقیقه ۴تا ۹۰ دقیقه بخون.
      البته سوتفاهم نشه یه وقت بد برداشت نکنی که اگه ۴۵ دقیقه بخونی چیزی یاد نمیگیری اما اگه ۹۰ دقیقه بخونی کامل میفهمی . منظورم این بود اینجوری بازده یا راندمان کارت بالاتره

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .Amir نمایش پست ها
      سلام
      دوستان راه حل هایی دادن هرکدوم مناسبت بودانتخاب کن برای اینکه ۴۵ دقیقه رو به ۹۰ دقیقه برسونی .
      ببین ذهنت مثل یه موتوره وقتی شروع میکنی به درس خوندن سی تا چهل دقیقه طول میکشه تا گرم بشه . دقت کردی وقتی شروع میکنی به خوندن اولش زیاد نمیفهمی اما بعد نیم ساعت هر مطلبو هرچقدم سخت باشه میفهمی ؟ خوب حالا شما دقیقا زمانی که مغزت تازه گرم میشه و امادگی یادگیری کامل داره یهو مطالعه رو میذاری کنار خوب با استراحت نیم ساعتی دوباره مغزت سرد میشه و باز همون اش و همون کاسه !!
      به نظر من ساعت مطالعه ت همون ۶ ساعت خوبه اما به جای ۸ تا ۴۵ دقیقه ۴تا ۹۰ دقیقه بخون.
      البته سوتفاهم نشه یه وقت بد برداشت نکنی که اگه ۴۵ دقیقه بخونی چیزی یاد نمیگیری اما اگه ۹۰ دقیقه بخونی کامل میفهمی . منظورم این بود اینجوری بازده یا راندمان کارت بالاتره
      سعی کردم 90 دقیقه کنم ولی مشکل اینجاست بعد 45دقیقه دیگه اصلا سرعت و دقت و راندمان قبل رو ندارم. من خیلی زود ذهنم گرم میشه و اوج مطالعم توی 10 تا 35 دقیقست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن