X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 48
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط broslee نمایش پست ها
      وَلَا تَسُبُّوا الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللَّـهِ فَيَسُبُّوا اللَّـهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍ ۗكَذَٰلِكَ زَيَّنَّا لِكُلِّ أُمَّةٍ عَمَلَهُمْ ثُمَّ إِلَىٰ رَبِّهِم مَّرْجِعُهُمْ فَيُنَبِّئُهُم بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ ﴿١٠٨﴾انعام

و كسانى را كه غير خدا را مى‌خوانند، دشنام ندهيد كه از سر دشمنى و نادانى، خداوند را دشنام دهند. بدين‌سان براى هر امتى عملشان را بياراستيم، سپس بازگشت آنها به سوى پروردگارشان است و ايشان را از آنچه انجام مى‌دادند آگاه خواهد ساخت

از دید قرآن ((
      كسانى را كه غير خدا را مى‌خوانند)) گمراه ترین افراد هستند با این وجود نهی میکنه از دشنام دادن.و كيست گمراه‌تر از آن كس كه به جاى خدا كسى را مى‌خواند كه تا روز قيامت هم او را پاسخ نخواهد داد و آنها از دعايشان بى‌خبرند(احقاف5)

مخالفان قرآن یک آیه را میگیرند یا یک قسمت از آنرا و ما بقی آیات مربوط را سانسور میکنند .مثلا در رابطه با کافر چند تا حالت وجود داره :مثلا کافری که مسلمانان رو نمیکشه از حقوق شهروندی برخورداره و هیچکس حق نداره اذیتش کنه.ولی کافری که مسلمان رو میکشه باید کشته بشه تا قتل عام شکل نگیره.

درباره ی همسر میگه:هن لباس لکم و انتم لباس لهن
      جواب کاربری که گفت تشبیه فقط در وجه شبه اش صدق میکنه قاطع بود و نمیشه ردش کرد.
      همچنین ذکر داستان زکریا که سال های زیادی بچه دار نمیشد و مشکل هم از زنش بوده اما بقول شما باید حتما ترکش میکرد که این کار رو نکرد.(انعام 90 و آل عمران38تا40 )

سوره بقره – آیه 13:و إذا قيل لهم آمنوا كما آمن النّاس قالوا أ نؤمن كما آمن السّفهاء ألا إنّهم هم السّفهاء و لكن لا يعلمونو هنگامی که به آنان گفته شود: همانند (سایر) مردم ایمان بیاورید، می گویند: آیا همچون ابلهان ایمان بیاوریم؟! بدانید اینها همان ابلهانند ولی نمی دانند.

سوره بقره – آیه 118:و قال الّذين لا يعلمون لو لا يكلّمنا اللّه أو تأتينا آية كذلك قال الّذين من قبلهم مثل قولهم تشابهت قلوبهم قد بيّنّا الآيات لقوم يوقنونو نادانان گفتند: چرا الله [بی واسطه‏] با ما سخن نمی گويد يا [چرا] برايمان معجزه‏ اى نمی آيد؟ همچنين پيشينيان شان [هم سخنى‏] مانند سخن آنان گفتند. دلهايشان همانندى دارد. به يقين نشانه‏ ها [ى خود را] براى گروهى كه يقين می كنند، [به روشنى‏] بيان كرديم.

سوره توبه – آیه 28:يا أيّها الّذين آمنوا إنّما المشركون نجس فلا يقربوا المسجد الحرام بعد عامهم هذا و إن خفتم عيلة فسوف يغنيكم اللّه من فضله إن شاء إنّ اللّه عليم حكيمای کسانی که ایمان آورده اید، مشرکان نجسند و از سال بعد نباید به مسجدالحرام نزدیک شوند و اگر از بینوایی می ترسید، الله اگر بخواهد به فضل خویش بی نیازتان خواهد کرد زیرا الله دانا و حکیم است.

سوره جمعه – آیه 5:مثل الّذين حمّلوا التّوراة ثمّ لم يحملوها كمثل الحمار يحمل أسفارا بئس مثل القوم الّذين كذّبوا بآيات اللّه و اللّه لا يهدي القوم الظّالمينمثل کسانى که به تورات مکلف شدند ولى به آن عمل نکردند همچون خرى است که کتاب هایى را حمل کند، چقدر بد است مثل قومى که آیات الله را تکذیب کردند. الله ستمکاران را هدایت نمی کند.

سوره القلم – آیه 13:عتلّ بعد ذلك زنيمگستاخ [و] گذشته از آن زنازاده (********) است.

شاید من سواد کافی ندارم و اینا رو نتونستم بخونم!!
      تا اونجا که میدونم سانسور از ابزار دینیه!(مثلا تا بحث برده داری شه همه میگن اخه و وخه، و میگن دین باهاش مخالفه!!)

یعنی قران چنین حکمی کرده!؟ تا اونجا که میدونم نهایتش میخاسته خوبی اونو بگه، نه دعوت به این کار کنه! تازه شواهد که میگن دین اونا با اسلام فرق داشته! بطور کلی خیلی از وقایع طبق سنت های منطقه ست! و تو عربستان، این زن نشد یه زن دیگه!(البته اگه شدم باز یه زن دیگه!!)
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

معاشرت بر دانایی می افزاید , اما تنهایی مکتب نبوغ است .

"گیبون"

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ولی از حق نگذریم بازیگرا خیلی بد ظاهر شدن تو اون جشن.از لباس های آنچنانی تا گریم های این چنانی
      بعدشم که گفتن ما پول این چیزا رو نداریم خرج کنیم.که البته اون کالکشن لباسی که این لباس هارو واسشون فراهم کرده بود فقط برای تبلیغ خودش بوده.و البته این رو باید متذکر بشم که بازیگرا لازم نیست اون لباس هارو بکنند.بدونند که با پوشیدن این لباسها تنها فاصله محبوبیت شون با مردم بیشتر و بیشتر خواهد شد و از چشم مردم خواهند افتاد.
      پاسخ به سوالات سربازی

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نام: Createtumbnail.aspx.jpg نمایش: 36 اندازه: 70.9 کیلو بایت

رفقای اهل کمپین ، حتما عضو این کمپین شین برای حمایت از بازیگران: ))

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نشریه یزید در جامه ی حسین.
      این نشریه احتمالا مربوط به انصار حزب الله است.
      واقعا این ها نهاد های تحت امر رهبرین؟؟؟

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Masood11 نمایش پست ها
      اگه منطقی نگاه کنیم، اسلامم طرفدارشونه!! تو خود قران چندبار به مخالفا توهین شده!(حرومزاده، الاغ، نجس و...)
      منطقی نگاه نکردید.
      در قرآن به مخالفان اسلام توهین شده(اگر شده چون بنده اطلاع ندارم)
      اما این ها دشمن اسلام نیستند ونباید مورد توهین قرار بگیرند.
      ضمنا ماهیت کلی ادیان ابراهیمی توهین رو حتی به مخالفان نمی پذیره حال این که اون آیات در قرآن چکار میکنن بحثش جداست.

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      خب از نظر اسلامی حد حجاب معینه و همینطور تو احادیث درباره مرداشون نظرشونو گفتن! پس با این حساب این نشریه هیچ توهینی نکرده و باید بخاطر حق گوییش بهش جایزه بدن!

ببینید، مگه خدا همیشه مثالای فوق العاده نمیزنه!؟ کشتزار مگه زمین کشاورزی نیست!؟ به زمین کشاورزی باید آب داد، کود داد و محصولو داخلش کاشت! ولی همه چیزایی که بهش میدیم فقط بخاطر محصوله نه زمین! اگه زمین غیرقابل کشت شد، آیا بازم باید بهش آب و کود داد!؟ قطعا نه! بعبارتی عبارت گفته تنها کاربرد زن بچه زاییه! اگه نتونه، بزارش کنار!! تاکید میکنم که من نمیگم تمام مطالب قران دقیق و صحیحه، پس من چنین نتیجه ای از این مطلب نمیگیرم، بلکه مذهبیون چنین نتیجه ای میگیرن!(بسته به موقعیت!)
      شما سفسطه میکنی دوست عزیز.

7. Top | #37

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام
      تا اونجا که یادمه مسقیم گفته! جدا از این، ******** و نجس و.. هم کاملا مستقیم گفته! فقط نفهم رو زیاد و تا حدودی غیر مستقیم گفته!

مگه قران شخصیه!؟ تا اونجا که میدونم کتاب مورد تایید 1 میلیارد نفره! پس عقلا کاملا پابلیکه!

خب دیگه! خواه ناخواه کشتزار فقط تا وقتی قابل کشته استفاده میشه! مگه شما قرانو معجزه نمیدونید!؟ اگه بدونید پس این مثالم معجزه ست و تفسیری که گفتم ازش هست! مسئله اینه که یه عده نمیتونن یا نمیخان قبول کنن که این کتاب تو جامعه ای بوده که چنین باورایی داشتن و این چیزا براشون عادی بوده! به همین دلیل با معیارای قرن 21یشون میخان این موارد قرانو رد کنن و نسخه سانسور شده ی خودشونو داشته باشن!

در هر حال اصلا بحث درستی یا نادرستی دین نیست! بحث اینه که کار این نشریه دینیه یا نه!

اگه هیچ نشانه ای نیست، دقیقن چی اسلامو رعایت کنیم!؟ هر کاری دوست داشتم بکنم و بگم اسلام گفته مثلا!؟
      حرف زشت، زشته! حتی اگه به شخصیت زشتی زده بشه!
      قران به کافر گفته، یا لثارات به بی غیرت از منظر اسلام! تازه این نشریه اومده فقط چنتا حدیث گذاشته!!

خواهش میکنم وقتی چیزی رو میخونید سانسورش نکنید تو ذهنتون!
      یه دوست دارم که دقیقا عین شما میخواد ثابت کنه که اسلام و قرآن اشتباه فراوان داره و یه سری چرت و پرت دیگه،،،هربار هم بحث کردیم آخرش هم یه دعوای حسابی با هم کردیم
      به این نتیجه رسیدم که بهتره من و شما اصلا بحث نکنیم چون تفکرات شما دقیقا تو نقطه مقابل تفکرات منه،من هرچی بگم شما یه چیز دیگه خواهی گفت
      پس بهتره بحث نکنیم
      شما راه خودتو سفت و محکم بچسب و ادامه بده
      منم تو لاین خودمم

یاعلی

Sent from my K019 using Tapatalk

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط F.amin نمایش پست ها
      یه دوست دارم که دقیقا عین شما میخواد ثابت کنه که اسلام و قرآن اشتباه فراوان داره و یه سری چرت و پرت دیگه،،،هربار هم بحث کردیم آخرش هم یه دعوای حسابی با هم کردیم
      به این نتیجه رسیدم که بهتره من و شما اصلا بحث نکنیم چون تفکرات شما دقیقا تو نقطه مقابل تفکرات منه،من هرچی بگم شما یه چیز دیگه خواهی گفت
      پس بهتره بحث نکنیم
      منم تو لاین خودمم

یاعلی

امین آقا این کار شما یعنی پاک کردن صورت مسئله...
      مشکل ما اینه که مکاتب فکریمون به جای این که مارو به هم نزدیک کنن بیشتر باعث دشمنیمون میشن.
      حرفایی که طرف مقابلتون زد تا حد زیادی از اصول منطقی پیروی می کرد وطبیعتا نباید چرت وپرت لقب بگیره.
      شما قبل از این که مسلمان باشید یک انسانید .همینطور طرف مقابل.
      سعی کنید به اشتراکات انسانی چنگ بزنیدنه به سوتفاهمات عقیدتی.
      اونوقت میبیند که جفتتون به یک راه و روش وبه یک مکتب فکری مشترک خواهید رسید.
      بحث کردن با نقطه نظرات مقابل موجب پیشرفت تفکرات شما میشه و اگر منجر به دعوا بشه نشانه ی ضعف طرفین هست.

9. Top | #39

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faghat Pezeshki نمایش پست ها

امین آقا این کار شما یعنی پاک کردن صورت مسئله...
      مشکل ما اینه که مکاتب فکریمون به جای این که مارو به هم نزدیک کنن بیشتر باعث دشمنیمون میشن.
      حرفایی که طرف مقابلتون زد تا حد زیادی از اصول منطقی پیروی می کرد وطبیعتا نباید چرت وپرت لقب بگیره.
      شما قبل از این که مسلمان باشید یک انسانید .همینطور طرف مقابل.
      سعی کنید به اشتراکات انسانی چنگ بزنیدنه به سوتفاهمات عقیدتی.
      اونوقت میبیند که جفتتون به یک راه و روش وبه یک مکتب فکری مشترک خواهید رسید.
      بحث کردن با نقطه نظرات مقابل موجب پیشرفت تفکرات شما میشه و اگر منجر به دعوا بشه نشانه ی ضعف طرفین هست.
      بله درسته حرف های شما ولی در صورتی که نقطه نظری مشترک وجود داشته باشه

ولی اون حرف های که من شنیدم رو شما هم میشنیدی عکس العملی غیر اون نمیتونستی انجام بدی

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

منطقی نگاه نکردید.
      در قرآن به مخالفان اسلام توهین شده(اگر شده چون بنده اطلاع ندارم)
      اما این ها دشمن اسلام نیستند ونباید مورد توهین قرار بگیرند.
      ضمنا ماهیت کلی ادیان ابراهیمی توهین رو حتی به مخالفان نمی پذیره حال این که اون آیات در قرآن چکار میکنن بحثش جداست.
      ببخشید بابت تاخیر! جایی بودم که نت نبود!
      وقتی کسی زیر چتر اسلام و با نام اسلام، خلاف اسلام کار کنه، مخالفت نیست!؟ از طرفی آیه ای که میگه اونایی که دستورات دینو انجام نمیدن و میگن ما دینداریم، مث الاغایی هستن که کتاب حمل میکنن، مصداق همینجاست!(نقل به مضمون و البته اشاره اصلی آیه به یهود بوده که در اینجا هم کاربرد داره!)
      از طرفی مگه مطلبی که چاپ کردنو نخوندید!!؟؟ اومده احادیثی در این باره گذاشته، نیومده که رو هوا حرف بزنه!

شما سفسطه میکنی دوست عزیز.
      اگه تمام ادعاهای معجزات قران سفسطه باشه، قطعا ادعای منم سفسطه ست!

نقل قول نوشته اصلی توسط F.amin نمایش پست ها
      پس بهتره بحث نکنیم
      منم تو لاین خودمم

یاعلی

من نمیخام همه چیزو منکر بشید، ولی حداقل نترسید و به همه چیز شک کنید! هر چیزی دیدید، بپرسید چرا و اینو هم یادتون باشه که معمولا اولین جواب، بدترین و اشتباه ترین جوابه! اگه خداییم باشه، فکر نکنم اینقدر ذلیل باشه که به باور بدون تحقیق درست محتاج باشه!(فقط نگید که من با تحقیق به این نتیجه رسیدم که همین پستی که نقل گرفتم خلافشو ثابت میکنه! تازه حتی گاو پرست و... هم چنین نظری داره!)
      فرگشت!

یا رب عزت به سگان دادی و نعمت به خران _____________ نکند ما به تماشای جهان آمده ایم؟؟

"گیبون"

11. Top | #41

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من قطعا معتقدم خدایی هست و قطعا معتقدم قرآن هیچ اشتباهی نداره حتی بدون دلیل،،،،،،،،حالا شما فکر کن جبر گراییه

در ضمن هیچ وقت هم به خاطر کارای یه سری آدم ****** و از خدا بیخبر که فقط دارن اسم اسلام رو یدک میکشن نمیام بگم اسلام فلانه،قرآن اینطوریه

درسته،قبول دارم بدون تحقیق دارم از اسلام حمایت میکنم،تحقیق نکردم چون شرایط نداشتم و منبع قابل اعتمادی سراغ نداشتم ولی از کسی درباره اسلام پرسیدم که تا باهاش حرف نزنی نمیدونی چقدر بارشه
      فقط همین رو بدون که فکر کنم ارشدش ادبیات انگلیسی از علامه طباطایی بود و الان دکتراش رو نمیدونم تو کدوم گرایش زبان انگلیسیه
      الان هرچقدر ازش بگم بازم نمیتونم حقشو ادا کنم چون فقط باید باهاش هم صحبت بشی تا بدونی چه آدم بزرگیه
      آدمی هم هست تا از یه چیز مطمئن نشه اصلا حرفشو نمیزنه،،،سه سال معلمم بود،،،اندازه چشمام بهش اعتماد داشتم،،،کلی هم درباره ی ادیان تحقیق کرده بود و چنان از اسلام حمایت میکرد که انگار مبلغ مذهبیه

در ضمن همه ی این حرفایی که میزنی دقیقا یادمه سه سال پیش یه آدم به ظاهر استاد تاریک کنارم نشسته بود و داشت این چرندیاتو تحویل من میداد و حتی یه مدت به شک هم افتادم ولی خداروشکر منحرف نشدم

آره داداش شما هم که با تحقیق به این نتایج رسیدی که میگی،بیشتر تحقیق کن که به اعتماد کامل برسی،موفق باشی

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood11 نمایش پست ها
      ببخشید بابت تاخیر! جایی بودم که نت نبود!
      وقتی کسی زیر چتر اسلام و با نام اسلام، خلاف اسلام کار کنه، مخالفت نیست!؟ از طرفی آیه ای که میگه اونایی که دستورات دینو انجام نمیدن و میگن ما دینداریم، مث الاغایی هستن که کتاب حمل میکنن، مصداق همینجاست!(نقل به مضمون و البته اشاره اصلی آیه به یهود بوده که
      نقل قول نوشته اصلی توسط masood11 نمایش پست ها
      در اینجا هم کاربرد داره!)
      از طرفی مگه مطلبی که چاپ کردنو نخوندید!!؟؟ اومده احادیثی در این باره گذاشته، نیومده که رو هوا حرف بزنه!

خواهش میکنم.
      فکر میکنم مقداری آیه رو سلیقه ای ترجمه کردید.اگر منظورتون این آیه است:

«مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا...

مثل كسانى كه تورات بر آنان بار شد آنگاه آن را به كار نبستند همچون مثل خرى است كه كتاب‌هايى را برپشت میكشد.

شما این آیه رو بسیار بسط دادید وتعمیم دادید به هرکسی که با اسلام مخالفه.
      نظر شما محترمه اما خیلی سخت میشه چنین برداشتی از آیه کرد.
      منظور اصلی من محکوم کردن نشریه بود.
      بله حدیث گفتند ولی اون هم اگه دقت کنید سفسطه ای بیش نیست.
      دقت کنید:
      1-دیوث از نگاه بزرگان شیعه:کسی که نسبت به نوامیس بی تفاوت است ومرد بیگانه را برآن وارد میکندواضح تر بگم:کسی که از رابطه ی جنسی همسر خودش با فرد دیگری آگاهی داشته باشه و واکنشی نشون نده.(مذمت شده در تمام مکاتب قابل اعتنای فکری).
      2-درجشن حافظ بازیگران با پوشش نامناسب حضور پیدا کردند.
      خب حالا این نشریه اومده و یک نتیجه ی غیر منطقی گرفته چون هر کس پوشش نامناسب داشته باشه رو نمیشه بی تفاوت به ناموس (دیوث)دونست.این رو از این جهت گفتم که فرمودید کارهاشون مطابق با اسلامه.
      حتی اگر اسلام توهین به مخالف رو مجاز بدونه لثارات اشتباه کرده چون اشخاصی مثل شهاب حسینی و... مخالف اسلام نیستند.
      لازم به ذکره که نشریه یا لثارات تابع گروه انصار حزب الله است که وظیفه ی سرکوب مخالفان نظام رو برعهده داره ودر حوادث زیادی مثل کوی دانشگاه تهران نقش داشته.
      تندروی این گروه بر کسی پوشیده نیست.وخیلی از همین روحانیون مداوم اونهارو محکوم میکنند.

ویرایش توسط Faghat Pezeshki : 16 مرداد 1395 در ساعت 23:43

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

خواهش میکنم.
      فکر میکنم مقداری آیه رو سلیقه ای ترجمه کردید.اگر منظورتون این آیه است:

«مَثَلُ الَّذِينَ حُمِّلُوا التَّوْرَاةَ ثُمَّ لَمْ يَحْمِلُوهَا كَمَثَلِ الْحِمَارِ يَحْمِلُ أَسْفَارًا...

مثل كسانى كه تورات بر آنان بار شد آنگاه آن را به كار نبستند همچون مثل خرى است كه كتاب‌هايى را برپشت میكشد.

شما این آیه رو بسیار بسط دادید وتعمیم دادید به هرکسی که با اسلام مخالفه.
      نظر شما محترمه اما خیلی سخت میشه چنین برداشتی از آیه کرد.
      منظور اصلی من محکوم کردن نشریه بود.
      بله حدیث گفتند ولی اون هم اگه دقت کنید سفسطه ای بیش نیست.
      دقت کنید:
      1-دیوث از نگاه بزرگان شیعه:کسی که نسبت به نوامیس بی تفاوت است ومرد بیگانه را برآن وارد میکندواضح تر بگم:کسی که از رابطه ی جنسی همسر خودش با فرد دیگری آگاهی داشته باشه و واکنشی نشون نده.(مذمت شده در تمام مکاتب قابل اعتنای فکری).
      2-درجشن حافظ بازیگران با پوشش نامناسب حضور پیدا کردند.
      خب حالا این نشریه اومده و یک نتیجه ی غیر منطقی گرفته چون هر کس پوشش نامناسب داشته باشه رو نمیشه بی تفاوت به ناموس (دیوث)دونست.این رو از این جهت گفتم که فرمودید کارهاشون مطابق با اسلامه.
      حتی اگر اسلام توهین به مخالف رو مجاز بدونه لثارات اشتباه کرده چون اشخاصی مثل شهاب حسینی و... مخالف اسلام نیستند.
      لازم به ذکره که نشریه یا لثارات تابع گروه انصار حزب الله است که وظیفه ی سرکوب مخالفان نظام رو برعهده داره ودر حوادث زیادی مثل کوی دانشگاه تهران نقش داشته.
      تندروی این گروه بر کسی پوشیده نیست.وخیلی از همین روحانیون مداوم اونهارو محکوم میکنند.
      منظور منو اشتباه گرفتید! ربطی به دشمن اسلام نداشت اون آیه! مربوط به کساییه که میگن ما به فلان دینیم ولی عمل نمیکنن بهش! آیه چیزی جز این میگه!!؟؟
      اگه حجاب اسلامی نباشه که درسته حرفتون! و البته هدف حجاب چیه هم مهمه!
      فرگشت!

"گیبون"

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      منظور منو اشتباه گرفتید! ربطی به دشمن اسلام نداشت اون آیه! مربوط به کساییه که میگن ما به فلان دینیم ولی عمل نمیکنن بهش! آیه چیزی جز این میگه!!؟؟
      اگه حجاب اسلامی نباشه که درسته حرفتون! و البته هدف حجاب چیه هم مهمه!
      من یه سوال داشتم.
      این برداشت خود شما از آیه است؟؟؟؟

15. Top | #45
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خب اصلا حرف بدی نزده بودن که ، واقعیت تلخی رو گفته بودن .

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن