خخخخخخ چقد همدرد دارم![]()
من جدیدا به رو میز خوندن خیلی عادت کردم.اصن حس عجیبیه..ولی دوستای تجربی و ریاضی اینو هم بگم که تو روانشناسی یه اصلی هست که میگه اگه تویه شرایط خاصی یه چیزو یاد بگیری امکان یاداوری بهتر و بیشترشو تو همون شرایط میتونی داشته باشی..الان توضیح میدم مثلا اگه تو هر روز خودتو ملزم کنی که رو صندلی درس بخونی قطعا تو ازمونا هم وقتی رو صندلی بشینی بهتر میتونیجواب بدی..یا اینکه دلیل تاکید به مطالعه تو ساعات اول صبح بخاطر اینه که کنکور هم از صبح تا ظهره.و هر چی تو این بازده زمانی مطالعه کنی سر جلسه بهتر یادت میاد.من حتی بعضی وقتا با مانتو و مقنعه میشینم پشت میز و درس میخونم تا بتونم اون فضا و شرایط رو بر خودم بسازم..موفق باشین
ارتفاع چشمم خیلی زیاده
ادمایی که ازش افتادن هیچوقت دیده نشدن
I'm coming
فردا دوباره یه عکس میدم بفهمین هیچ تغییری نسبت به عکس قبلی(http://forum.konkur.in/thread43322-5.html#post1078145) نکرده
#روز_های_تکراری![]()
پس لازم شد سر کنکور رو زمین دراز بکشم البته باس یه بالشتم باشه تا کل مطلب یادم بیاد بی بالشت نصفه یادم میاد کنکورمم به احتمال زیاد خراب میکنم چون کلا روزا تا ساعت 11 خوابم و شبا تا اذان بیدارم
باو این چرت و پرتا چیه هر چی که روانشناسا گفتن که لزوما درست نیست یه دوستی داشتم عین خودم (توضیحات بالا ) ایشون با همین وضعیت درس خوندن اخرش پزشکی تهران قبول شد (الان یه جوری به این وضعیتش عادت کرده که کلا کلاسای صبح دانشگاه رو نمیره)
شمام انقدر به خودت سختی نده تو درس خوندن راحت باش چیزی که بخواد یاد ادم نیا هر کاری کنی یادت نمیاد ربطی هم به روی صندلی نشستن و مقنعه گذاشتن نداره
مورد داشتیم طرف این حرفارو خیلی جدی گرفته بوده ، بعد ماه اخر کنکورو توی حوضه برگزاری امتحان خونده
پ.ن:البته من در هرشرایطی میتونم درس بخونم چه دراز کشیده چه روی صندلی چه ایستاده چه درحال راه رفتن چه توی ماشین (چ اخرین حرف ابراهیم حاتمی کیا خخخ)
ویرایش توسط amir_usj : 28 فروردین 1396 در ساعت 12:08
+ چون در بالا بحث میز و زمین شد .. منم الان عکس میزارم ...مجبورم یه توضیحی بدم
بنده رو میز مطالعه میکنم. چند وقت اخیر بنا به دلایلی نمیتونم الان رو صدلی بشینم .. واسه همین رو زمین میخونم ...
واسه این روش کمرم رو دارم از دست میدم
نه رو زمین خوندن افتخاره نه رو میز خوندن ..بعله اینجوریاست
![]()
سه هفتست کتابارو از رو زمین برمیدارم باز میذارم همونجا ،کتابخونه بهم ریختست کتاب میذارم لیز میخوره میفتهعزممو جزم کردم بعد ازمون این هفته مرتبش کنم : ))
![]()
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
صدا آدما هِی میره تو مُخ
گُر میگیریم لایِ حسرت مدام...
صدا آدما هِی میره تو مُخ
گُر میگیریم لایِ حسرت مدام...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)