آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 13 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 183
    1. Top | #61
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خخخخخخ چقد همدرد دارم

2. Top | #62
      در انتظار تایید ایمیل

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من جدیدا به رو میز خوندن خیلی عادت کردم.اصن حس عجیبیه..ولی دوستای تجربی و ریاضی اینو هم بگم که تو روانشناسی یه اصلی هست که میگه اگه تویه شرایط خاصی یه چیزو یاد بگیری امکان یاداوری بهتر و بیشترشو تو همون شرایط میتونی داشته باشی..الان توضیح میدم مثلا اگه تو هر روز خودتو ملزم کنی که رو صندلی درس بخونی قطعا تو ازمونا هم وقتی رو صندلی بشینی بهتر میتونیجواب بدی..یا اینکه دلیل تاکید به مطالعه تو ساعات اول صبح بخاطر اینه که کنکور هم از صبح تا ظهره.و هر چی تو این بازده زمانی مطالعه کنی سر جلسه بهتر یادت میاد.من حتی بعضی وقتا با مانتو و مقنعه میشینم پشت میز و درس میخونم تا بتونم اون فضا و شرایط رو بر خودم بسازم..موفق باشین

3. Top | #63
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط z.f.p نمایش پست ها
      من جدیدا به رو میز خوندن خیلی عادت کردم.اصن حس عجیبیه..ولی دوستای تجربی و ریاضی اینو هم بگم که تو روانشناسی یه اصلی هست که میگه اگه تویه شرایط خاصی یه چیزو یاد بگیری امکان یاداوری بهتر و بیشترشو تو همون شرایط میتونی داشته باشی..الان توضیح میدم مثلا اگه تو هر روز خودتو ملزم کنی که رو صندلی درس بخونی قطعا تو ازمونا هم وقتی رو صندلی بشینی بهتر میتونیجواب بدی..یا اینکه دلیل تاکید به مطالعه تو ساعات اول صبح بخاطر اینه که کنکور هم از صبح تا ظهره.و هر چی تو این بازده زمانی مطالعه کنی سر جلسه بهتر یادت میاد.من حتی بعضی وقتا با مانتو و مقنعه میشینم پشت میز و درس میخونم تا بتونم اون فضا و شرایط رو بر خودم بسازم..موفق باشین
      شوخی جالبی بود !!
      ارتفاع چشمم خیلی زیاده
      ادمایی که ازش افتادن هیچوقت دیده نشدن

4. Top | #64
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      بنظرم اونقدر که بقیه استرس میدن شرایط کنکور عجیب و غریب نیست!که بخایم عادت کنیم یا چیزی..من پارسال سر جلسه بودم...خیلی عادی بود اذیتم نشدم.چیز عجیبی نیستا.صن اینقدر درگیر سوالا میشی که حس نمیکنی هیچیو
      I'm coming

5. Top | #65
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      فردا دوباره یه عکس میدم بفهمین هیچ تغییری نسبت به عکس قبلی(http://forum.konkur.in/thread43322-5.html#post1078145) نکرده
      #روز_های_تکراری

6. Top | #66
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      پس لازم شد سر کنکور رو زمین دراز بکشم البته باس یه بالشتم باشه تا کل مطلب یادم بیاد بی بالشت نصفه یادم میاد کنکورمم به احتمال زیاد خراب میکنم چون کلا روزا تا ساعت 11 خوابم و شبا تا اذان بیدارم

باو این چرت و پرتا چیه هر چی که روانشناسا گفتن که لزوما درست نیست یه دوستی داشتم عین خودم (توضیحات بالا ) ایشون با همین وضعیت درس خوندن اخرش پزشکی تهران قبول شد (الان یه جوری به این وضعیتش عادت کرده که کلا کلاسای صبح دانشگاه رو نمیره )

شمام انقدر به خودت سختی نده تو درس خوندن راحت باش چیزی که بخواد یاد ادم نیا هر کاری کنی یادت نمیاد ربطی هم به روی صندلی نشستن و مقنعه گذاشتن نداره

مورد داشتیم طرف این حرفارو خیلی جدی گرفته بوده ، بعد ماه اخر کنکورو توی حوضه برگزاری امتحان خونده

پ.ن:البته من در هرشرایطی میتونم درس بخونم چه دراز کشیده چه روی صندلی چه ایستاده چه درحال راه رفتن چه توی ماشین (چ اخرین حرف ابراهیم حاتمی کیا خخخ )
      ویرایش توسط amir_usj : 28 فروردین 1396 در ساعت 12:08

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من که عادت به میز ندارم
      روی زمین میشینم
      اگه بالشم کنارم باششه
      میگیرم میخوابم
      فرقی نداره

8. Top | #68
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      + چون در بالا بحث میز و زمین شد .. منم الان عکس میزارم ...مجبورم یه توضیحی بدم
      بنده رو میز مطالعه میکنم. چند وقت اخیر بنا به دلایلی نمیتونم الان رو صدلی بشینم .. واسه همین رو زمین میخونم ...
      واسه این روش کمرم رو دارم از دست میدم

نه رو زمین خوندن افتخاره نه رو میز خوندن ..بعله اینجوریاست

نام: 20170420_112455.jpg نمایش: 319 اندازه: 121.8 کیلو بایت

9. Top | #69
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نام: ۲۰۱۷۰۴۲۰_۱۳۵۹۱۵.jpg نمایش: 355 اندازه: 151.4 کیلو بایت
      سه هفتست کتابارو از رو زمین برمیدارم باز میذارم همونجا ،کتابخونه بهم ریختست کتاب میذارم لیز میخوره میفته عزممو جزم کردم بعد ازمون این هفته مرتبش کنم : ))
      نام: ۲۰۱۷۰۴۲۰_۱۳۵۹۲۶.jpg نمایش: 356 اندازه: 100.2 کیلو بایت
      .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
      صدا آدما هِی میره تو مُخ
      گُر میگیریم لایِ حسرت مدام
      ...

10. Top | #70
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahidz771 نمایش پست ها
      نام: ۲۰۱۷۰۴۲۰_۱۳۵۹۱۵.jpg نمایش: 355 اندازه: 151.4 کیلو بایت
      سه هفتست کتابارو از رو زمین برمیدارم باز میذارم همونجا ،کتابخونه بهم ریختست کتاب میذارم لیز میخوره میفته عزممو جزم کردم بعد ازمون این هفته مرتبش کنم : ))
      نام: ۲۰۱۷۰۴۲۰_۱۳۵۹۲۶.jpg نمایش: 356 اندازه: 100.2 کیلو بایت
      نظم اتاقت پيش اتاق من فوق العادس
      من جات بودم مرتبش نميكردم

11. Top | #71
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      : | پس اینجا من خیلی پاستوریزم همیشه میزم تمیز و هفته ی دوبار اتاقمو جارو میکشم : |

12. Top | #72
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _AHMADreza_ نمایش پست ها
      : | پس اینجا من خیلی پاستوریزم همیشه میزم تمیز و هفته ی دوبار اتاقمو جارو میکشم : |
      من چایی زیاد میخورم خب؟ بعد لیوان که میبرم مادرم بشوره همیشه یک دست کامله : ))
      چند روز پیش یبار گفت ظرفاتو بیار بشورم درست ۴ بار رفتم اتاقم اومدم : )) ۱۲ تا لیوان و پنج شیش تا ظرف بود تو اتاقم هربار
      اصن اوضاعیه

13. Top | #73
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها
      قصد هم ندارم مرتب کنم حوصله داریا ما راضی همه راضی کسی هم گیر نمیده چرا مرتب کنم
      صدا آدما هِی میره تو مُخ
      گُر میگیریم لایِ حسرت مدام
      ...

14. Top | #74
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها
      اون جا رو میزت تافته!تافتم میزنی؟
      جا قلمی رومیزیتم قشنگه فقط یکم دخترونه هس!
      با وحید بووودم

15. Top | #75
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اینا که چیزی نیس باید میز منو ببینید طوری که خجالت میکشم عکسشو بزارم

صفحه 5 از 13 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن