من هیچ کدومشون رو به عنوان زیبایی قبول ندارم به جز مورد 8
اگه یه سرچ تو اینترنت بکنین متوجه میشین که کسانی رو به عنوان زیباترین معرفی میکنن که چشماشون رنگیه در حالیکه خیلی از کسایی که چشم های سیاهی دارن از چشم رنگیا خوشگلترن
من هیچ کدومشون رو به عنوان زیبایی قبول ندارم به جز مورد 8
اگه یه سرچ تو اینترنت بکنین متوجه میشین که کسانی رو به عنوان زیباترین معرفی میکنن که چشماشون رنگیه در حالیکه خیلی از کسایی که چشم های سیاهی دارن از چشم رنگیا خوشگلترن
ازینا خوشگلتر تو ایران به وفور هست نمیدونم بر چه اساسی اینا رو انتخاب میکنن.خیلی از ایرانی هامون اینقدر زیبان که اینا در برابرشون اصلا به حساب نمیان.
هر کی با آرایش خوشگل میشه اگه راست میگن بدون آرایش زیباترین زنان جهانشونو معرفی کنن.
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
وای ترکیدم از خنده
و اما من نظر من راجع به این تاپیک:
نمیخواستم واردش بشم اصلا؛ ولی از بس توش بحث کردید اومدم ببینم چی میگید!
کاش زیبایی رو چیز دیگه ای می دیدیم؛ نه فقط ظاهر آدما!
مهمتر از داشتن صورت زیبا، داشتن شعور هست به نظرم!به چشم خودم هر روز دارم میبینم که میگم! یه انسان هرچقدر هم زیبا باشه ولی شعور نداشته باشه قابل تحمل نیست
تاکید میکنم: لطفا آقایون محترم نقل قول نگیرید
چون اصلا حوصله بحث کردن ندارم در حال حاضر![]()
ویرایش توسط Qazale : 13 مرداد 1395 در ساعت 15:46
همه که مثل هم نیستن
همونطوری که بسیاری از پسرا وضع ظاهری رو میبینن دخترایی هم هستن که ملاکشون شده پول زیاد و ماشین آن چنانی و خونه خوب
اگه شما دخترا به پسرا بگین که ای کاش ظاهر رو نبینیم
ماهم باید بگیم که شما هم لطفا پول و سرمایه رو نبینید و سر عقد لطفا با سکه ی زیاد خودتون رو معامله نکنید
البته بعضی دخترا فقط بعضیاااااا
Sent from my K019 using Tapatalk
به نظر من زیبایی معیار معینی نداره ! میزان مقبولیت میتونه زیبایی رو برای فلان شخص یا شیئ نشون بده ! باید دید فلان شخص یا شیئ از نظر اکثریت چقدر مورد قبول هست یا چقد زیبا هست! ولی در کل زیبایی نه همین لباس زیباست نشان آدمیت...![]()
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
کیم کارداشیان زیباس؟! ناموسا؟=))
معیار زیباییتون چیه دقیقا که کیم زیباس؟
جنیفر لاورنس ؟!
سلنا گومز -__-
چرا کیت اپتون نیس تو لیست : ))
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)