سلام به همه ی دوستای خوب!
چند سوال خیلی مهم داشتم
من رشته ی ریاضی هستم و همین امروز آخرین امتحانم رو دادم و میخوام نرم نرمک شروع کنم بخونم این تابستونو واسه کنکور و پیش
ولی مساله ای که هست اینه که :
یک: نمیدونم چه درسایی رو بخونم(از پایه، از پیش میخوام شیمی و فیزیک و دیفرانسیل رو بخونم،نظر شما چیه؟)؟اختصاصی یا عمومی؟ واسه چه پایه ای؟ چه درسایی؟ چطوری؟(چطور و با چه متدی بخونم؟؟؟)
دو: من توی آزمون های قلم چی شرکت می کنم و احتمالا برای برنامه ی تابستون فیزیک پیش و دیفرانسیل رو بخوام به عنوان واحد اختیاری بردارم و چون میخوام فیزیک و دیفرانسیل و شیمی(ترجیحا) رو حتما بخونم! نه میدونم از کجا شروع کنم! نه میدونم از چه کتابای کمک درسی استفاده کنم؟ و این بزرگ ترین مشکلمه که نه دوس دارم حجم زیادی کتاب داشته باشم ونه میدونم چه کتابی بهترین و مفید ترین هستش!
سه: درسای من خوب هستش و از نظر محتوای کتاب برام سختی یا آسونی کتاب مطرح نیست مسئله ی مهم کارآمد بودن و این هستش که کتاب مث یه معلم درس بده و البته تستا و تمرینای خوب و جونداری داشته باشه! برای مثال امثال من از فیزیک و حسابان(آموزش) و شیمی 3 خیلی سبز استفاده می کردم و از هر 3 هم راضی هستم اما چون در مورد پیش هم کتابها تعدد بیش تری دارند، و هم این که پیش برام خیلی مهمه و میخوام به طور کامل یاد بگیرم کتابی میخوام که کاملا با روحیم مطابق باشه!!!
چهار: خیلی ممنون از این که کمک می کنید واقعا ممنونم لطفا کامل راهنمایی کنید با تشکر فراووون!![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

من تجربی م

.gif)