X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات

Question برنامه ریزی برای تابستون + بهترین منابع کمک اموزشی (( رشته ریاضی ))

سلام به همه ی دوستای خوب!
      چند سوال خیلی مهم داشتم
      من رشته ی ریاضی هستم و همین امروز آخرین امتحانم رو دادم و میخوام نرم نرمک شروع کنم بخونم این تابستونو واسه کنکور و پیش
      ولی مساله ای که هست اینه که :
      یک: نمیدونم چه درسایی رو بخونم(از پایه، از پیش میخوام شیمی و فیزیک و دیفرانسیل رو بخونم،نظر شما چیه؟)؟اختصاصی یا عمومی؟ واسه چه پایه ای؟ چه درسایی؟ چطوری؟(چطور و با چه متدی بخونم؟؟؟)
      دو: من توی آزمون های قلم چی شرکت می کنم و احتمالا برای برنامه ی تابستون فیزیک پیش و دیفرانسیل رو بخوام به عنوان واحد اختیاری بردارم و چون میخوام فیزیک و دیفرانسیل و شیمی(ترجیحا) رو حتما بخونم! نه میدونم از کجا شروع کنم! نه میدونم از چه کتابای کمک درسی استفاده کنم؟ و این بزرگ ترین مشکلمه که نه دوس دارم حجم زیادی کتاب داشته باشم ونه میدونم چه کتابی بهترین و مفید ترین هستش!
      سه: درسای من خوب هستش و از نظر محتوای کتاب برام سختی یا آسونی کتاب مطرح نیست مسئله ی مهم کارآمد بودن و این هستش که کتاب مث یه معلم درس بده و البته تستا و تمرینای خوب و جونداری داشته باشه! برای مثال امثال من از فیزیک و حسابان(آموزش) و شیمی 3 خیلی سبز استفاده می کردم و از هر 3 هم راضی هستم اما چون در مورد پیش هم کتابها تعدد بیش تری دارند، و هم این که پیش برام خیلی مهمه و میخوام به طور کامل یاد بگیرم کتابی میخوام که کاملا با روحیم مطابق باشه!!!
      چهار: خیلی ممنون از این که کمک می کنید واقعا ممنونم لطفا کامل راهنمایی کنید با تشکر فراووون!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Edward نمایش پست ها
      سلام به همه ی دوستای خوب!
      سه: درسای من خوب هستش و از نظر محتوای کتاب برام سختی یا آسونی کتاب مطرح نیست مسئله ی مهم کارآمد بودن و این هستش که کتاب مث یه معلم درس بده و البته تستا و تمرینای خوب و جونداری داشته باشه! برای مثال امثال من از فیزیک و حسابان(آموزش) و شیمی 3 خیلی سبز استفاده می کردم و از هر 3 هم راضی هستم اما چون در مورد پیش هم کتابها تعدد بیش تری دارند، و هم این که پیش برام خیلی مهمه و میخوام به طور کامل یاد بگیرم کتابی میخوام که کاملا با روحیم مطابق باشه!!!
      چهار: خیلی ممنون از این که کمک می کنید واقعا ممنونم لطفا کامل راهنمایی کنید با تشکر فراووون!

من تجربی ام کنکوری92 . دین و زندگی میکروبقه بندی گاج بگیری.برای شیمی پیش یک مبتکران پیش دو خیلی سبز
      فیزیک هم میکروطبقه بندی گاج رو خیلی میپسندن ولی من خودم از ابی قلم چی استفاده کردم چون دیر شروع کرده بودم
      زبان دی وی دی سپهر پیروزان برای گرامر عالیه.لغتارو هم از تیک ایت بخون
      ضمنا پیشنهاد میکنم دروس اختصاصیتو عالی کار کنی و تابستون تا جایی کهمیتونی فقط پایه بخون
      موفق باشی...

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      سلام

1 - خب شما مگه قلم چی نیستی؟
      باید طبق برنامه ش باشی دیگه + یه برنامه که واسه خودت داری (مناسب با ضعفت تو درسای پایه ) ، از پیش بخوای این 3 تا کتاب رو بدون دبیر وکلاس بخونی ، میتونی؟
      برنامه ت خیلی فشرده و سخت میشه ها ، شاید خسته شی !!!
      اینکه چطور بخونی

2 و 3 من تجربی م

4

4. Top | #4
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      ضمن عرض تشکر فراوون مرسی!
      آیا پیشروی با برنامه ی قلم چی کافیه؟ چون قلم چی نهایتا دو درس اختصاصی رو بر میداره و به نظرم کمه! و از لحاظ فشار و خستگی تا ده ساعت روزی مشکلی نیست آیا ده ساعت کمه؟ لطفا کمک کنید دارم گیج میشم!

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      ضمن عرض تشکر فراوون مرسی!
      آیا پیشروی با برنامه ی قلم چی کافیه؟ چون قلم چی نهایتا دو درس اختصاصی رو بر میداره و به نظرم کمه! و از لحاظ فشار و خستگی تا ده ساعت روزی مشکلی نیست آیا ده ساعت کمه؟ لطفا کمک کنید دارم گیج میشم!
      10 ساعت خوبه
      ساعت مطالعه ت باید طوری باشه که هم کمیت داشته باشه هم کیفیت !
      یعنی شما روزانه 10 ساعت رو تا اخر تابستون میخونی ، اورین
      شما چندتا کتاب پیش رو بخوای بخونی و هیچ کدومو نفهمی بهتره یا همون 2 تا رو خوب بخونی و بفهمی و وقت داشته باشی کار کنی؟

هر طور صلاح میدونی!

6. Top | #6
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون ولی من برای همین اومدم که بفهمم صلاحم دقیقا تو چیه؟
      با حرفتون هم موافقم که کیفیت مهم تر هس و این که باید درس رو کامل و خوب فهمید! ولی شما به نظر خودتون این برنامه خوبه؟ و از همه مهم تر چه کتابایی؟؟؟؟

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون ولی من برای همین اومدم که بفهمم صلاحم دقیقا تو چیه؟
      با حرفتون هم موافقم که کیفیت مهم تر هس و این که باید درس رو کامل و خوب فهمید! ولی شما به نظر خودتون این برنامه خوبه؟ و از همه مهم تر چه کتابایی؟؟؟؟
      خب با شناختی که از شرایط و هوش ! خودت داری
      صلاح خودت رو تشخیص بده
      مثلا من بگم بیشتر از 2 تا کتاب پیش نخون ، اما تو بعدا به این نتیجه برسی که ای کاش 3 تا کتاب از پیش خونده بودی و توانایی ش رو داشتی .
      اونوقت فحش و لعنش واسه من بیچاره س خخخخخ

به مصاحبه نفرات برتر نیگا کن :
      هر کسی متناسب با شرایطی که داشته واسه خودش تصمیم گرفته

در تابستان سال كنكور چه برنامه‌اي داشتيد؟

داوود جهان‌سوز: در تابستان فقط رياضي پيش‌دانشگاهي ‌خواندم. در همه‌ی‌ آزمون‌ها شرکت ‌کردم و از اول درصدهایم پایین بود. تابستان‌ها زیاد اهل درس خواندن نبودم؛ اما در سال پیش‌دانشگاهی زیاد درس خواندم. من همیشه کتاب را می‌خواندم و علامت‌گذاری می‌کردم. من تفسیر خودم را از مطالب کتاب‌ها می‌خواندم و وقتی آزمون داشتم مطالبی را که با زبان و تحلیل خودم در کتاب نوشته بودم می‌خواندم.

پگاه پزشکی: من از تیرماه شروع کردم. تنها تغییری که در برنامه‌ی تابستان کانون دادم این بود که تاریخ‌ادبیات را در تابستان سه دور و زوج‌درس‌ها را دو دور خواندم.

معین فلاحتگر: مدرسه‌ی ما از 8 تیر شروع شد. من با مدرسه پیش می‌رفتم. درس‌های پیش‌دانشگاهی 1 را در تابستان تمام کردم. در کنار آن، اختصاصی‌ها را خواندم. در تابستان کلاً درس‌های عمومی و اختصاصی پایه را جمع‌بندی کرده بودم. در درس‌های پایه، تسلط خوبی داشتم و مباحثی را که مقداری در آن‌ها ضعف داشتم، در مدت یک هفته کامل می‌خواندم و تست‌های آن را می‌زدم. در تابستان هم مانند طول سال، از 7 صبح تا 9 شب درس می‌خواندم. درس خواندن در تابستان لذت‌بخش بود.

رستگار رحمانی: تابستان سال کنکور در خدمت سربازی بودم. تصمیم داشتم دوره‌ی آموزشی را زود تمام کنم تا بتوانم درس بخوانم. در تابستان فقط توانستم زیست‌شناسی پیش 1 را یک دور بخوانم. معمولاً 10 شب تا 2 بامداد درس می‌خواندم. تابستان در دوره‌ی سربازی، 2 ساعت پست داشتم و 4 ساعت استراحت می‌کردم. در این 4 ساعت می‌توانستم درس بخوانم. نگاه به آینده در تابستان برای کسی که سال بعد کنکور دارد خیلی مؤثر است. پایبندی به برنامه، لازم است اما دانش‌آموزان می‌توانند آن را برای خودشان شخصی کنند. دانش‌آموزان باید سال سوم را طبق برنامه بخوانند و سال دوم را هم به آن اضافه کنند.

سارا تراب: اگر در تابستان درس نخوانیم در سال آینده که درس‌های دیگری اضافه می‌شوند، باید انرژی زیادی را صرف کنیم. من در تابستان کمی از برنامه‌ی راهبردی جلوتر بودم. در مورد زوج‌درس‌ها، یکی را در آزمون جواب می‌دادم و یکی را در منزل. سعی می‌کردم موازی جلو بروم. تقریباً درس‌های دوم و سوم مخصوصاً تاریخ ادبیات 1 و 2 و تاریخ و جغرافیا را تمام کردم. سه درس از قافیه و عروض و فلسفه را انتخاب کردم و خواندم. خواندن سه فصل اول از درس فلسفه باعث شد در طول سال تحصیلی در این سه فصل خودم را هم‌وزن معلم بدانم. اگر دانش‌آموز درس هر روز را همان روز بخواند بعد از عید مشکلی به لحاظ فراموشی نخواهد داشت. من حین درس خواندن یادداشت‌ برمی‌داشتم و سعی می‌کردم تحلیل داشته باشم. در تابستان بیش‌ترین ساعت مطالعه‌ی من، 10 ساعت بود.

8. Top | #8
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      خیلی عالی بود مرسی!
      و حالا سوال اصلی! برای خوندن کتاب های پیش فقط به کتاب درسی که نمیشه بسنده کرد باید تست هم زد و سوالم اینه که کدوم انتشارات کتاباش بهتره و آموزش خوبی هم داره؟
      (ضمن این که خیلی خیلی هم ممنونم از شما)

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شما که سال سوم هستی..و میخواین چند درس از پش رو بخونین..اگر میخواین خودتون بدون معلم بخونین که باید از کتابای اموزشی همراه با تست کمک بگیری...وگرنه میتونی از کتاب تست اسفاده کنی..چون میخواین ازموناین مباحث رو هم بدی....

10. Top | #10
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      درست میفرمایین!
      ولی چه کتابایی؟؟؟ یعنی چه کتابی بهتره؟ شیمی پیش 1 و 2 واقعا دنیایی از کتاب داره!!(البته بعضی از کتابا رو هم میخوام زودتر بگیرم"به دلیل توررم!")
      من واقعا تو انتخاب کتاب سرگردونم نظر شما چیه؟

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اخه من تجربیم ...ولی خودم واسه پیش خیلی سبز خوندم...معلممون میگفت واسه پیش خیلی سبز بهتره..ولی لازم نیست همه توضیحاش رو بخونین..

12. Top | #12
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      خوب بود؟ من امسال واسه شیمی خیلی سبز خوندم خیلی خوب بود ولی نمیدونم پیششم مث سومش یا نه؟

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اره خوبه..ولی من همه توضیحاش رو نخوندم...همش ب درد کنکور نمیخوره اخه...

14. Top | #14
      نفر برتر کنکور

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      اشکالی نداره وقت کمی زیاده! (منظورم اینه که اگه همون مطالبی که شما خوندین کافی و موثر بوده پس خوبه حالا الباقی هم اطلاعات اضافه هس!)
      واقعا متشکرم
      در مورد دیفرانسیل و فیزیک هم که تجربی هستین! مرسی
      و یه سوال(وای ببخشید از این همه سوال)
      نظرتون در مورد عمومی چیه؟ من پرسیدم گفتن تابستون سعی کنین عمومی کمتر بخونین چون فراموشتون میشه تا وقت کنکور،همین کارو کنم؟

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خواهش میکنم..
      از من عبرت بگیرین...حرف ی عده رو گوش دادم عمومی نخوندم !! به نظرم بخونین که حداقل بتونی تو ازمونا ی درصدی رو بزنین ..نه اینکه بذارین واسه طول سال..اخه عمومیای پیشم که زیاده اضافه میشه روش...سخت میشه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن