خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

انتخاب دانشگاه سراسری لول بالاتر با ی رشته ک علاقه مند نیستم یا انتخاب دانشگاه سراسری

سلام از الان رتبمو حدس میزنم و لذا بدجوری گیر کردم مثلا رشته مورد علاقم در اولویت اول معماری هس و دانشگاهی ک دوس دارم برم دانشگاه بابلسر ولی با توجه ب حدس هایی ک میزنم نمیتونم حتی شبانشو بیارم . حال بین این دو انتخاب شما باشید چ میکنید مثلا دانشگاه بابلسر ی مهندسی دیگه مثل کامپیوتر یا حتی عمران و شهرسازی یا اصلا ی دانشگاه سراسری مثل گرگان یا شاهرود ولی رشته همون معماری ؟ واقعا تصورش برام سخته نمیتونم انتخاب کنم

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه واقعا ؛ از ته دل علاقمند معماری هستی
      معماری رو انتخاب کن چون اگه وارد رشته ای بشی
      که علاقه نباشه ، مسلما پیشرفت نمیکنی
      ویرایش توسط Maximus : 09 مرداد 1395 در ساعت 03:37

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اخه واقعا حیفم میاد بگذرم ب همین راحتی از دانشگاه بابلسر ... .
      علاقمم از اونجا ب معماری شده اولا ک خیلی ب هنر علاقه دارم و ثانیا دروس محاستی سنگین بیزارم ...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نظرات بقیه دوستان ؟

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      رشته خیلی مهمتر از دانشگاهه. حتما رشته اولویت قرار بده

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakhaki نمایش پست ها
      نظرات بقیه دوستان ؟
      علاقه خوبه دانشگاه مهم نیست مطمعن باش اگه علاقه نداشته باشی بعد 2ترم انصراف و.....

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirezakhaki نمایش پست ها
      سلام از الان رتبمو حدس میزنم و لذا بدجوری گیر کردم مثلا رشته مورد علاقم در اولویت اول معماری هس و دانشگاهی ک دوس دارم برم دانشگاه بابلسر ولی با توجه ب حدس هایی ک میزنم نمیتونم حتی شبانشو بیارم . حال بین این دو انتخاب شما باشید چ میکنید مثلا دانشگاه بابلسر ی مهندسی دیگه مثل کامپیوتر یا حتی عمران و شهرسازی یا اصلا ی دانشگاه سراسری مثل گرگان یا شاهرود ولی رشته همون معماری ؟ واقعا تصورش برام سخته نمیتونم انتخاب کنم
      اگه معماری دوست داشته باشم قطعا معماری ی شهر دیگه رو اولویت قرار میدم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چیزی که من دیدم اینه که دانشگاه خیلی مهمتر از رشته س.فقط در رشته های خاصی مثل دندون و پزشکی و دارو دانشگاه مهم نیس

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سوال نداره دیگه رشته اصله کاره . مگر اینکه بخواد با اسم دانشگاه بز بده که اونم بحثش جداس...

10. Top | #10
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      درسته علاقه به رشته مهمه و قراره یک عمر باهاش زندگی کنین (حالا الزاما این نیستا! ولی عرف اینه)
      ولی جو دانشگاه واقعا اهمیت داره. ممکنه یه رشته ی باب میلتون رو انتخاب کنید ولی به سبب جو بد دانشگاه، خدایی نکرده به کل از زندگی ناامید بشید.
      ولی خب برعکسش نیست. یعنی اگر رشته ای رو واقعا دوست ندارید، جو دانشگاه هرقدر هم خوب و رویایی باشه (که توی ایران چنین دانشگاه هایی از پنج تا بیشتر نمیشن با ارفاق) باز هم حس خوبی به اون رشته پیدا نمیکنید. اینکه علاقه به وجود میاد رو هم باور نکنید لطفا.
      مخصوصا اگه بحث بین معماری که فضای هنری داره و رشته هایی مثل کامپیوتر که الگوریتمی تر هستن باشه.
      ولی کلا اگر قصد درس خوندن دارید (که خب اکثرا دارن) اولویت رو بذارید با خوابگاهی نشدن...

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دانشگاه ارجحیت داره به رشته. زمانی متوجه میشید که قصدتون کیفیت و امکانات باشه.اگه فقط مدرک بخواین دانشگاه مهم نیس ولی اگه قصدتون اینه که از نظر علمی کار خاصی انجام بدین دانشگاه صد البته مهمتره

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اولويت از نظر منم قطعا رشتس...من خودمم دندون رو به بعضى كلانشهر ها ترجيح دادم.
      ویرایش توسط ARYAN : 09 مرداد 1395 در ساعت 21:23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن