خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 12 1211 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 175
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات

کاهش ظرفیت پزشکی ؟

بچه ها ما به اندازه کافی استرس داریم حالا این دکتر افشار چی میگه
      میگه من پرسیدم گفتن امسال 1080 نفر ظرفیت پرشکیا کم شده واقعا اینطوری باشه بخدا باید بریزیم جلو وزارت بهداشت این چه مسخره بازیه اخه 25 درصد سهمیه رو که تقدیم کردن به بچه جانبازا 30 درصد هم که دادن برای برده داری خودشون
      تورو خدا هرکی اطلاعات دقیقی داره بگه راجب ظرفیت امسال

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      جوک نگو خواهشا 25 درصد سهمیه هیچ ربطی به سهمیه عادی نداره شما اگه امسال 5000 ظرفیت باشه ظرفیت پزشکی شماست ما هزار سهمیه جدا داریم 1200 ما از شما جداست در ضمن هرسال مقدار زیادی از سهمیه ما اضافه میاد میدنش به شما

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      جوک نگو خواهشا 25 درصد سهمیه هیچ ربطی به سهمیه عادی نداره شما اگه امسال 5000 ظرفیت باشه ظرفیت پزشکی شماست ما هزار سهمیه جدا داریم 1200 ما از شما جداست در ضمن هرسال مقدار زیادی از سهمیه ما اضافه میاد میدنش به شما
      وای وای یه چیزی هم بده کار شدیم
      مفت مفت میرید بهترین رشته ها با سطح سواد 0
      کاش یکم این بی عدالتی درست میشد
      من نمیدونم از شما چرا کنکور میگیرن از اول بگن بفرمایید این تخصص جراحی
      حق همه این بچه هارو میخورید تازه طلبکارم هست

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mehdi.j نمایش پست ها
      وای وای یه چیزی هم بده کار شدیم
      مفت مفت میرید بهترین رشته ها با سطح سواد 0
      کاش یکم این بی عدالتی درست میشد
      من نمیدونم از شما چرا کنکور میگیرن از اول بگن بفرمایید این تخصص جراحی
      حق همه این بچه هارو میخورید تازه طلبکارم هست
      خبری مبنی بر کاهش ظرفیت پزشکی نیست
      سهمیه جانبازی هم ربطی به ما نداره ، افزایش ظرفیت براشون با بودجه بنیاد شهید تامین شده . فقط هم در مورد کنکور سراسری هست ، توی دانشگاه یکی که سهمیه داره با بقیه هیچ تفاوتی نداره و اگه بی سواد باشه و نتونه درسوشو پاس کنه اخراج میشه

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

خبری مبنی بر کاهش ظرفیت پزشکی نیست
      سهمیه جانبازی هم ربطی به ما نداره ، افزایش ظرفیت براشون با بودجه بنیاد شهید تامین شده . فقط هم در مورد کنکور سراسری هست ، توی دانشگاه یکی که سهمیه داره با بقیه هیچ تفاوتی نداره و اگه بی سواد باشه و نتونه درسوشو پاس کنه اخراج میشه
      داداش بخدا منم دعوا نداشتم طرف همچین گارد میگیره انگار چیه
      یعنی اگه ظرفیت رو کم کنن بخدا باید وزارت بهداشت رو به اتیش کشید اگه هم کم نشه که خدا کنه نشه فقط باید این دکتر افشار به دهنش رو سرویس کرد که چرا خبر دروغ به این نامردی رو میده که مثل بمب رو اعصاب ادم میترکه

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یعنی اگه ظرفیت رو کم کنن بخدا باید وزارت بهداشت رو به اتیش کشید اگه هم کم نشه که خدا کنه نشه فقط باید این دکتر افشار به دهنش رو سرویس کرد که چرا خبر دروغ به این نامردی رو میده که مثل بمب رو اعصاب ادم میترکه
      من از طرف ایشون عذر میخوام ...
      ممکنه آقای افشار منبعی موسق تر از اینترنت داشته باشن یا صرفا یه شایعه ای رو شنیده بودن ...

There is enough light
      for one who wants to see

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

من از طرف ایشون عذر میخوام ...
      ممکنه آقای افشار منبعی موسق تر از اینترنت داشته باشن یا صرفا یه شایعه ای رو شنیده بودن ...
      داداش محمد من شما رو قبول دارم 6 ماهه پستهای شمارو دنبال میکنم میددونم ادم معقولی هستی
      ممنونم برای با صبر جواب دادنت

8. Top | #8
      aCe
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      انشالله که شایعه ای بیشتر نیست
      دادا خودتو زیاد اذیت نکن آقای افشار آدم پرحرفیه ممکنه اینم یه شایعه باشه و پیاز داغ ـشو زیاد کرده

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام، شایعه نیست، ظرفیت رشته پزشکی دندان پزشکی نسبت به پارسال حدود هزار و خورده ای کم شده، اما به اینم توجه بکنید که این هزار و خورده ای برای سه رشته پر متقاضی دانشگاه های سراسر کشور نه اینکه مثلا دانشگاه تهران یا اهواز بگه من پارسال صد تا میگرفتم الان بیست تا، فوقش هر دانشگاه دو سه نفر کمتر پذیرش میکنن، جای نگرانی نیست،

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط gharibeh نمایش پست ها
      سلام، شایعه نیست، ظرفیت رشته پزشکی دندان پزشکی نسبت به پارسال حدود هزار و خورده ای کم شده، اما به اینم توجه بکنید که این هزار و خورده ای برای سه رشته پر متقاضی دانشگاه های سراسر کشور نه اینکه مثلا دانشگاه تهران یا اهواز بگه من پارسال صد تا میگرفتم الان بیست تا، فوقش هر دانشگاه دو سه نفر کمتر پذیرش میکنن، جای نگرانی نیست،
      اگه این خبر درست باشه شما میدونی 1200 نفر که ایشون گفتن یعنی چی ؟ بعنی 20 درصد نسبت به پارسال ظرفیت کم شده حالا شما میگی چیزی نیست ؟
      خدایا مثل خر بخونیم اخر از همه چیز که رد میشیم تازه میرسیم به فیلم بازی کردن سر ظرفیت ها خوب به ما چه که بودجشون امسال زیاد نشده به کسایی که کنکور دادن چه ربطی داره اخه بخدا نامردیه

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه این خبر درست باشه شما میدونی 1200 نفر که ایشون گفتن یعنی چی ؟ بعنی 20 درصد نسبت به پارسال ظرفیت کم شده حالا شما میگی چیزی نیست ؟
      خدایا مثل خر بخونیم اخر از همه چیز که رد میشیم تازه میرسیم به فیلم بازی کردن سر ظرفیت ها خوب به ما چه که بودجشون امسال زیاد نشده به کسایی که کنکور دادن چه ربطی داره اخه بخدا نامردیه
      خب برادر من منم دوست داشتم ظرفیتا زیاد میشد،بودجه ندارن دست من و شما هم نیست، منظور من از نگران نباش این بود اگه تلاشتون، رو کرده باشین مطمین باشین به جایگاهتون میرسید، تهران نشد شیراز اونم نشد اهواز خدا رو شکر الان دیگه رشته پزشکی کشوری شده دستتون بازتره نسبت به پارسال ، این مورد خودش یه جورایی جبران میکنه کاهش ظرفیت رو

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      خب برادر من منم دوست داشتم ظرفیتا زیاد میشد،بودجه ندارن دست من و شما هم نیست، منظور من از نگران نباش این بود اگه تلاشتون، رو کرده باشین مطمین باشین به جایگاهتون میرسید، تهران نشد شیراز اونم نشد اهواز خدا رو شکر الان دیگه رشته پزشکی کشوری شده دستتون بازتره نسبت به پارسال ، این مورد خودش یه جورایی جبران میکنه کاهش ظرفیت رو
      کجا کشوری شده قرار بود بشه که گفتن فعلا نمیشه
      شما خبر موسقی داری بگو

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کجا کشوری شده قرار بود بشه که گفتن فعلا نمیشه
      شما خبر موسقی داری بگو
      دفترچه کنکور سال ۹۵، یه نگاه بندازین موثق ترین خبرها قرار بود پارسال شه که مخالفت شد، تصمیم گرفتن از سال ۹۵ اجرایی شه

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      منبع ؟

There is enough light
      for one who wants to see

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      میدونم پارسال قرار بود کشوری بشه که نشد اما نگفتن از 95 تو دفترچه هم من 200 بار خوندم اصلا همچین حرفی نزدن خدایی اگه لینکی داری بده چون خیلی مهمه این

صفحه 1 از 12 1211 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن