یه لحظه از خودم خجالت کشیدم که اینقدر کم طاقت و زودرنجم ! عالیییییییییی بووووووووووود.
جالب بود ممنون
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
بی معنایی ،معنای اصلی زندگی هست !!
هیچ معنای انتزاعی وجود ندارد که انسان عمری صرف ان کند و به ان دست یابد هر انچه در دورو ور انسان هست تمامن به این صرف هست که انسان رو به جلو براند تا مرحله مرگ.. به عبارتی دیگه هر انچه که در دورو ور انسان هست عین ماشین زمان میمونه که انسان رو از زندگی یک روزه تا حالا هر سنی چه 80 چه 70 ساله جلو میبره که از پوچی خسه نشه ، تمامن زندگی پوچ و طبل توخالی هست...
حالا ادمایی مثل صادق هدایت توی سن 40 سالگی میفهمه از این قضیه و از این ماشین پیاده میشه یکی هم نمیفهمه تا خونه پر عمرش میره جلو (خطاب به همه ی ادمای معمولی)..
#ممود بی اعصاب
من قبلا چند تا از سخنرانی هاشو دیدم واقعا محشر بود
زندگینامشم خیلی جالب بود
ادم از خودش خجالت میکشه ...چارستون بدنمون سالمه همش غر میزنیم
خیلی خیلی ممنون
ونیز، پُر از توریستهایی ست که به کبوترهای ایتالیایی غذا میدهند ولی به کبوترهای شهرِ خودشان محل نمیگذارند.
«جزء از کل»، استیو تولتز. ترجمه پیمان خاکسار،نشر چشمه
من تازه این تاپیک رو دیدم... واااااقعن عاااالی بود...عاااااااالی .. ی دنیا ممنون.
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
(مارک تواین)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)