ایشالا مثبت میشه بد به دلتون راه ندین وگرنه پیر میشین مث من
تاثیر مثبت باشه که هیچی .درصدات بالا باشه حله . ولی وقتی تاثیر قطعی باشه با مخ درصدات میاد پایین .من ۱۶.۷۷ ه معدلم ترمیم ثبت نام کردم بله این نسل تنبل تره ولی باهوش تره . دوران ما هر چی درس خون بود میرفت ریاضی الان بر عکس شده . منم ایمنو ؛ بیوشیمی؛ فیزیولوژی ؛انگل؛ بافت؛ پاس کردم زیست کنکورو تو یه ماه تموم میکنیم
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
افرین فقط کسی که گایتون رو دو سه بار خونده میفهمه من چی میگم . کسی که لنینجر خونده . ضمنا من امسال ارشد رتبم 22 شد . اما نرفتم . برای ما کنکور به یک شوخی بیشتر شباهت نداره . سوالای زیست امسال رو دیدم 20 تا از سوالا رو صحیح زدم . 20 تا خیلیه برای کسی که هنوز استارت نزده خخخخ . هر چی درباره ترمیم معدل سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم . باید به اموزش و پرورش شهرمون مراجعه کنم ؟؟؟
زور چیه . بشین بخون اینده ت تامینه .یه سری درسا هم تغیرر کرده . کتاب درسی هارو بگیر با کتابای پرسمان گاج بالا ۱۹ میشی همرو .بازم به نظرم دی ترمیم کنی بهتره . تا اون موقع تکلیف معدل هم مشخص شده . هیچکی مثل ما که تو دانشگاه علوم پزشکی بودیم نمیتونه فرق پزشکی و دندونو با بقیه رشته ها بفمهمه ...
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
دقیقا هدفم همینه . فکر میکنی چرا من ارشدو یک سال خوندم رتبه اوردم میخوام ول کنم دوباره کنکور بدم ؟؟؟؟ چون پزشک عمومی حقوقش 30 تومن در ماهه و من که تمام کارای بیمارستان رو میچرخونم 2 و نیم با اضافه کار نهایتا 3 تومنه حقوقم . دیگه خودت تفاوت حقوق متخصص با ما رو دریاب . توی دانشگاه هم که اونقدر تبعیض بود بین ما و دندان پزشکی ها که دیگه به ستوه اومدیم . فقط یه سوال دارم و اون اینه که سوالای پرسمان گاج مال سال 91 به درد الان میخوره یا نه ؟؟؟
21212121.bmp اینو ببینید از خنده ترکیدم با این سوالا . خاک بر سر ما که با ایندمون بازی شد . چه راحت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)