این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
عزیز بنده اهل استان اصفهانم واهل شهر نجف اباد ببخشید منظور شما را نفهمیدم فکر کردم استان مد نظر شما است.
داداش بد موقع رفتی ثبت نام ترمیم. تا ده مرداد پیام نور ها تعطیلن و معافیت تحصیلی بهت نمیدن. بعدش هم فکر کنم دیگه کلا فرصت ترمیم تموم شده باشه.(اما اینکه گفته معافیت دانش آموزی یه چیز مزخرفی گفته هیچ جای بخش نامش نگفته معافیت دانش آموزی نوشته فقط باید وضعیت سربازیت مشخص باشه)
ایشالا واسه دی برو ثبت نام کن
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
من سال پیش دی ماه رفتم برای ثبت نام.مدارک هم دادم.ولی بعدا زنگ زدن گفتن بیا وضعیت خدمتت رومشخص کن. گفتم معافیت تحصیلی دانشجویی دارم. گفتن به درد نمیخوره.
یا پایان خدمت یا اعزام به خدمت. کهامسال دفترچه پست کردم. و با برگه اعزام ثبت نام کردم.
عزیزانی که میگن با معافیت دانشجویی نام نویسی کردن.بدونن وقتی ثبت نام ها رو پس از پایان وقت میبرن اموزش و پروش اونجا بررسی میشه. و برگشت میخوره.
بر می خیزم!
واسه ترمیم کارت نمیخواد عاغا جان
شما مگه نمیخوای به عنوان داوطلب آزاد امتحان بدی ، خب اسمش روشه دیگه کاری به سربازی نداره اصلا
اونایی که رفتن دیپلم مجدد گرفتن هم به همین صورت به عنوان داوطلب آزاد امتحان دادن و مدرک سربازی هم ازشون نخواستن ، نمونش دوست خودم که شهریور پارسال فکر کنم رفت دیپ مجدد گرفت و اصلا مدرک سربازی هم ازش نخواستن
دوستان دانشجویی بوده که ترمیم کرده باشه ؟؟ ترو خدا یکی بیاد مشخص کنه . مردیم از بلاتکلیفی
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)