مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

رایان یا آفبا ؟

کلا فیزیک رایان خوبه یا افبا ؟ ریاضی رایان خوبه یا افبا ؟ و بقیه درس ها

بچه ها جدا از این فیزیک کدوم موسسه بهتره ؟ افبا ؟کنکور اسان است ؟پرواز کنکوری های ( نادری نژاد ) ؟ رایان ؟ و یا حرف اخر ؟
      فقط میخوام بدونم آفبا سطحش بالاست ؟ برای فهمش نیاز به معلومات 30 یا 40 درصدی هست یا با معلومات صفرم میشه فهمید ؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فیزیک اگه میخای شروع کنی و در حد صفر هستی پیمان کامیار حرف اخر
      اگه هم ی پایه ای داری نیما نولوزی
      پاسخ به سوالات سربازی

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      کامیار حرف اخر برای فیزیک خوبه !

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستانی که حرکت شناسی استاد کامیار رو دیدن،آیا با تدریسش میشه تمام تست های کنکور(ه ویژه 95) و قلمچی و گاج و... پاسخ داد؟؟؟
      دینامیک چطور؟؟؟
      کلا باالگو هاش میشه از پس تست ی کنکور،گاج و قلمچی بر بیاد؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      برای فیزیک در بعضی از مباحث مثل پیش2 و مغناطیس ، تدریس نیما نوروزی خیلی خوبه . اما در مباحثی مثل پیش1 و مدار که باید مفهومی یادبگیری مجتبی سادات (مدرس افبا) بسیار خوب تدریس کرده . با این تفاوت که باید واقعا حوصله ی فیزیک رو داشته باشی (نمیگم که عاشق فیزیک باش فقط بتونی حوصله کنی و خسته نشی) و همینطور بخوای در سطح بالا یادبگیری . اونوقت فیزیک افبا خوبه .
      در مورد استاد کامیار(حرف اخر) ،ایشون هم بسیار خوب و با بیانی ساده تر تدریس کردند. قلق هایی هم که گفتند در کل خوبه و قابل استفاده (البته من فقط حرکت شناسی رو اونم از سی دی دوستم دیدم . محتویات کلی سایر مباحث رو نمیدونم)
      فیزیک امیر مسعودی هم که مذخرفه . یه اینه و عدسی رو با اون جلو رفتم(که ایکاش تنیلی نمیکردم و همون افبا رو میدیدم) . کلی تست هم از گاج با اون قلق های چرت و پرتش زدم . سرکنکور تجربی امسال از 3تا تستی که اومد، 1دونه هم نتونستم از اون قلق ها حل کنم .همه رو عین این اشکول ها با راه تشریحی حل کردم . به هرحال خدارو شکر بقیه مباحث رو از مسعودی ندیدم.حالا شاید یکی دیگه مباحث دیگرو تونسته یا مسعودی جمع کنه اما من که ازش ضرر دیدم .

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ربط به امبر مسعودی نداره 12 تست فیزیک امسال ایشون تو 5 تا دی وی دی جمع بندی پیش بینی کردن من و.دوستام با دقیقا با نگاه زدیم خندیدم.. ساداتن کامیار وبقیه رو هم دارم همه رو دارم اونا کامل نمیگن ایشون ترکونده عالیه والا سادات به زور اومده جلو دوربین...جدیدا هرکی درس نمیخونه میگه گول کنکور اسان خوردم...مد شده ....

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      ربط به امبر مسعودی نداره 12 تست فیزیک امسال ایشون تو 5 تا دی وی دی جمع بندی پیش بینی کردن من و.دوستام با دقیقا با نگاه زدیم خندیدم.. ساداتن کامیار وبقیه رو هم دارم همه رو دارم اونا کامل نمیگن ایشون ترکونده عالیه والا سادات به زور اومده جلو دوربین...جدیدا هرکی درس نمیخونه میگه گول کنکور اسان خوردم...مد شده ....

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها ببخشید من این تایپیکو دوباره اپ کردم اونایی نادری نژادو داشتن میشن بگن سطح بالا درس میداد یا طوری ک همه از هر سطح بفهمن؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نمیشه گفت که موسسه ای همه درس هاش خوب هستن.......................از هر موسسه ای فوقش یک یا دو درسش خوب باشن

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsaj نمایش پست ها
      کلا فیزیک رایان خوبه یا افبا ؟ ریاضی رایان خوبه یا افبا ؟ و بقیه درس ها

بچه ها جدا از این فیزیک کدوم موسسه بهتره ؟ افبا ؟کنکور اسان است ؟پرواز کنکوری های ( نادری نژاد ) ؟ رایان ؟ و یا حرف اخر ؟
      فقط میخوام بدونم آفبا سطحش بالاست ؟ برای فهمش نیاز به معلومات 30 یا 40 درصدی هست یا با معلومات صفرم میشه فهمید ؟
      من هرچی دی وی دی بخوای دیدم برا فیزیک کامیار و مسعودی خوبه ضمنا الان با یک دهم قیمت میفروشن همه جا نیاز نیس بری میلیونی خرج کنی ... موفق باشی

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستانی که دی وی دی های ریاضی افبارو دارن تو خصوصی بهم یه پیام بدن لطفا

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن