من پزشکی میخواستم ولی نمیتونممممممممممممممم
حالم بده
اول گفتم نرم کنکور بدم
حالا میگم برم
بزنم پرستاری تهران ازاد
بعد سال بعد پزشکی ازاد بیارم همون واحد
هی میگفتم داروسازی داروسازی
ولی واقعا ته دلم دوسش ندارمممممممممم
من پزشکی میخواستم ولی نمیتونممممممممممممممم
حالم بده
اول گفتم نرم کنکور بدم
حالا میگم برم
بزنم پرستاری تهران ازاد
بعد سال بعد پزشکی ازاد بیارم همون واحد
هی میگفتم داروسازی داروسازی
ولی واقعا ته دلم دوسش ندارمممممممممم
من جاتون بودم 2روز قبل از کنکور به خودمو بقیه استرس نمیدادم . هرکاری کردی کردی دیگه الان فقط باید به این فکر کنی که بهترینتو بذاری وسط . اینطوری از همینیم که هستی عقب میفتی . برو به امید خدا
.Human, Developer, Innovator
نمیخوام خودمو عذاب بدم تحت فشار بزارم
ولی دو دلم موندم سر دوراهی ایا ارزش داره برم سر جلسه یا نه
قطعا و یقینا پزشکی محاله قبوله بشم
منم فقط پزشکی
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
سلام...در حال حاظر و توی این زمان صرفا باید به تلاشتون منطقی نگاه کنید...اگه در حد پزشکی تلاش نکردید پس پزشکی نمیارید...
و از اونجاییکه فقط پزشکی میخواید حرف از پرستاری زدن دیگه معنی نمیده
فرضا شما پرستاری هم قبول شدید و رفتید دانشگاه فکر میکنید با درسای پرستاری میتونید واسه کنکور بخونید؟! هر کی گفته میتونید درک درستی از کنکور و پزشکی نداشته...
از طرف دیگه اگه قرار یه سال دیگه بمونید چرا ازاد ...؟!برای ملی بخونید ...
در کل برای اینکه استرس و عذاب وجدان نداشته باشید امسال کنکور بدید و بعد کنکور اگه احساس کردید پزشکی نمیارید با یه برنامه دقیق و حساب شده بشینید برای سال بعد
انقدر به خودتون استرس ندید سعی کنید به خودتون بقبولونید که شما زحمتتون رو کشید پس باقیش با خدا اینکه شما نتیجه ای ببینید یا نه دیگه با شما مربوط نیست باقیش با تقدیر شماست
ممهم اینکه شما تلاش کرده باشید حتی اگه تلاس شما به اندازه 1 تست باشه
اگه کنکور ندی عمرتو تلف کردی!بعد میتونی به خودت بقبولونی یک سال از عمرت برای هیچی رفت؟...ببین من هم استرس داشتم(الان هم دارم ولی خیلی کم)،صحبت کردن با یه آدمی که خیرخواهه(ترجیحا خانواده)خیلی میتونه کمکت کنه!برای کاهش استرس دم نوش های گیاهی هم بد نیس!
بیشتر به روز بعد کنکور فکر کن که دیگه بدون دغدغه از خواب پامیشی،این کمکت میکنه!
---------------
راجع به قبولی هم واقعا منصفانه بشین حساب و کتاب کن ببین اگه امسال قبول نشدی سال بعد حتما قبول میشی یا نه....ولی حتما کنکور رو برو،ممکنه بعدا پشیمون بشی،ولی اگه کنکور بدی و قبول نشی چیزی رو از دست ندادی!
برو دختر جون ،برو درستو بخون،به جمعه هم فکر نکن برو هر چی میتونی بشین بخون،چون یه قدم به هدفت نزدیک ترت میکنه
در پایان این تویی که مشخص میکنی چی باید بشه....برو که تو تنهایی باید قایق پارویی ات رو از تو گرداب در بیاری،وگرنه مثل بقیه که به گل نشستن تو هم جزوی از بستر دریای زندگی میشی
موفق و تندرست و بدون استرس باشی
نه کسی از خانواده م نمیدونه کنکوریم
میدونم ک امسال نمیارم
فقط ی نفر میدونست ک اشکمو در اورد الان حس میکردم درکم کنه میگه نرو پزشکی
دلم شکست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)