سلامت باشی سجاد جان![]()
شهرستان ها که گیجن ... آقا محمد کاظم @Mr.Dr میگفت یکی از همین بوشهر رفته برا شهریور ثبت نام کرده بش گفتن وقت ثبت نام داره تموم میشه. بعد من رفتم برا ثبت نام طرف میگه برو مرداد بیا![]()
سلامت باشی سجاد جان![]()
شهرستان ها که گیجن ... آقا محمد کاظم @Mr.Dr میگفت یکی از همین بوشهر رفته برا شهریور ثبت نام کرده بش گفتن وقت ثبت نام داره تموم میشه. بعد من رفتم برا ثبت نام طرف میگه برو مرداد بیا![]()
There is enough light for one who wants to see
...Chemistry : Chem is Try
دوستانی که میگن نمراتشون تو سایت سنجش درست شده ، منظورشون سایت دیپ کد (مرکز سنجش اموزش پرورش) هست یا سایت سازمان سنجش؟
حتما منظورشون سایت دیپ کد هست چون خیلیا هم مراجعه کردن ولی همون نمرات سابقشون ثبت شده از دوستان کسی هست که پیگری کرد و درست شد. من خودم به مرکز رفع نقص تو باجه مراجعه کرده بودم گفتن برای تصحیح نمرات ارسالی آموزش وپرورش دسترسی ندارن. اون فردی که هم داشت رفع نقص میکرد به آقای خدایی زنگ زدن ایشون هم گفتن ایراد از طرف آموزش و پرورشه. من چون دیدم اوضاع خر تو خره برا همین بیخیال شدم پی اونو نگرفتم
منم همین مشکلو دارم رفتم سنجش میگه از سنجش اموزش پرورشه رفتم اموزش پرورش بهم نشون داد فایل نمرات ارسالی که تاریخ 4/15 ارسال شده گفت برو سنجش مشکل حتما از اونجاس اونجا هم هی به این و اون زنگ زدم ولی جوابی نگرفتم اموزش پرورش گفت موضوع رسانه ای کنید و تمام>>
دقیقا همین مشکل برای دیپلم مجددیا تو دی ماه اتفاق افتاد....
خونسرد باش.... باید آموزش پرورش نمراتو آپدیت کنه.... خیالتون راحت همه چی درست میشه!!
بچه ها این مشاوره سازمان سنجش که توکلی باشه گفت نگران ترمیم ها نباشید ما ترمیم ها رو تاثیر میدیم.
ابراز نگرانی برخی داوطلبان کنکور از عدم اعمال معدلهای ترمیم شده در نتایج/ توکلی: داوطلبان نگران نباشند - کنکور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)