تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
داخل تاپیکی که در مورد منابع زدین قید کردین برای زیست شناسی کتابهای گاج جامع و iq و خیلی سبز و عمارلو رو دارین , با این حال قصد خرید کتاب حجیمی مثل فاگو رو هم دارین؟
با این همه منبع میخواهین چیکار کنید؟
داخل تاپیکی که در مورد منابع زدین قید کردین برای زیست شناسی کتابهای گاج جامع و iq و خیلی سبز و عمارلو رو دارین , با این حال قصد خرید کتاب حجیمی مثل فاگو رو هم دارین؟
با این همه منبع میخواهین چیکار کنید؟
ممنون از نظرتون این کتاب رو یکی از دو.ستانم می خواست از من در مورد اعتبار این سایت پرسش کرد من هم گفتم از شما بپرسم
از من میشنوی فاگوزیست نگیر ، هیچوقت لقمه آماده بدرد نمیخوره خودت باید بگردی از کتاب نکات ترکیبی رو پیدا کنی اما فاگوزیست خودش گفته اون نکات رو اما پیشش چرت و پرت هم زیاد گفته مطمئن باش اگه خودت نکات رو پیدا کنی تاثیرش خیلی بیشتره
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری