زیاد مهم نیست ولی اکثرا وقتی وارد حوزه میشی خیل جمعیتی رو میبینی که در حال امضا هستن.شما هم میتونید هممونجا امضا و اثر انگشت بزنید ولی بهتره که این کار رو در خانه انجام بدید.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
سلام اثرانگشت باید درحوزه زده بشه جایی که مسئول حوزه باشه الان هیچ دستی به کارت نزنید تا سرجسله ازمون ان شاءالله بگن چه کنیم.
اوووو چ حساس.من تو خونه و تو حوزه هردوشو امتحان کردم اصلا کاری ندارن.یه سالم یکی از دوستام هیچکدومشونو نزد هیچ اتفاقی نیافتاد
I wanna thank me for believing in me
آغا میگما . به امضا که گیر نمیدن ؟ مثلا بگن فلان جا اینجور امضا کردی چرا امضات فرق کرده ؟
There is enough light for one who wants to see
من پارسال دوتا پرینت گرفتم یکی تو خونه امضا و ار انگشت زدم یه سوزنم بالاش زدم برای اتصال به لباسم.یکیشو همونجوری سفید با خودم بردم.اونجا دم حوزه قبل اینکه اجازه ورود بدن خودشون خودکار و اینا میدادن که امضا و کنی و انگشت بزنی.به منم گیر ندادن.ولی امسالم همین کارو کردم.شما هم دوتا پرینت بگیرین یکی رو سفید ببرین مشکلی پیش نمیاد
و تو آهسته آهسته بلند میشوی
و راه می افتی و می روی
و در این راه رفتن دست و بالت بارها زخمی می شود
اما آبدیده می شوی
و می آموزی که از جاده های ناشناس نهراسی
از مقصد بی انتها...از نرسیدن نهراسی
و تنها بروی و بروی و بروی...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)