من فیزکمو اوردم 17/5
میخاستم ترمیمی بدمحالا بدم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نمرم کمتر شد،کدومو میذارن؟؟؟؟؟
ارزش وقت گذاشتنو داره؟؟؟؟؟
من فیزکمو اوردم 17/5
میخاستم ترمیمی بدمحالا بدم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نمرم کمتر شد،کدومو میذارن؟؟؟؟؟
ارزش وقت گذاشتنو داره؟؟؟؟؟
دوستان سلام. یه سوال دارم اگر جوابم بدین ممنون میشم.
کسی که داره دانشگاه تحصیل میکنه میتونه این ترمیم معدل رو انجام بده واسه کنکور!چون این ترمیمی زودتر از انصراف از دانشگاه هست
ترمیم خرداد هم میشه؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
شما اول ببین مثبته یا قطعی
اگه قطعی بود که حتما ترمیم رو برید اما اگه مثبت بود نه اصلا
پ.ن:مثبت یا قطعی بودنش تا هفته آینده مشخص میشه
قابل توجه شما:
نمراتی که ترمیم می کنید فقط برای کنکور تاثیر داره و اگه بر فرض یه نهادی بخواد با نمرات دیپلم یکی رو برداره با توجه به نمرات دیپلم اولتون یعنی قبل ترمیم این کارو می کنه و ترمیم فقط و فقط برای کنکور لحاظ میشه در ضمن برا کسی که بالای 20-30 هزار میشه یکم تاثیر میزاره در حد 1000 تا و برای رتبه های زیر 20-30 هزار تفاوت چندانی نداره و عملا میشه گفت هیچ تاثیری نداره و در پاسخ به سوالاتون باید بگم که نه مشکلی از این بابت نخواهید داشت
من میخام دبیری قبول بشم مشکلم سر چن صدمه ک منو رد میکنه . راه حلی برا قبولی ینی ندارم؟
اللهم عجل لولیک الفرج
خوشا دیدار ما در خواب ...
خب دوست عزیز ترمیم معدل که فقط نمرات کتبیتون رو عوض می کنه و ربطی به معدل کلتون نداره
ولی دیپلم مجدد کلا نمراتتون رو عوض می کنه حتی معدل کلتون رو ولی طبق دفترچه سال 95 تو کنکور هر گروه آزمایشی ثبت نام کردین باید سوابق اون رو وارد کنید مثلا الان ریاضی فیزیک هستین اگه گروه ریاضی فیزیک ثبت نام کنین باید سوابق اون رو وارد کنین ولی برا اینکه معدل کلتون تغییر کنه دو تا راه حل دارین یا باید دیپلم تجربی بگیرین و کنکور تجربی شرکت کنید و یا باید دیپلم انسانی بگیرین و کنکور انسانی شرکت کنید تصمیم با خودتونه ولی به نظرم این چیزا رو ول کن بابا اگه مشکلت فقط معدل کله ولش به جای دبیری به چیز بهتر فکر کن مطمئن باش فقط تو هر درس 5 درصد باید اضافه بزنی
ویرایش توسط tabrizcity : 17 آبان 1395 در ساعت 21:37
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)