ثبت نام دانشگاهش کیه؟؟؟
منظورم اینه که مثل بعضی از دانشگاه ها باید قبل عید ثبت نام میکردیم یا نه برای بعد کنکوره؟؟؟
این لینک هم برای مصاحبه به دردتون میخورهhttp://www.heyvagroup.com/admin/File...group.com).pdf
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
فقط وقتی دانشجو باشی مسافرت تفریحی نمیتونی بری بعد تحصیل مشکلی نیست دانشجویان پزشکی 92 دانشگاه بقیه الله (عج) - زندگی دانشجو به سبک بقیه الله !
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
I wanna thank me for believing in me
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
بذارید یه نصحیت برادرانه بگم
همین الان بگم اگه سلامت جسمی ندارید کلا بیخیالش شید
نگید برم شاید فرجی شد باور کنین خیلی سخت میگیرن
من با اینکه مسئولش یه جورایی اشنامون بود کاری نکرد برام گفت نمیتونم
یه دفترچه میدن بهتون دفترچه معاینات مرحله به مرحله باید برید جلو
اینو بگم اگه کور رنگی دارین حتی یه رنگ بی خیال شید
کلا اگه الافید برید کش و قوس زیاد داره
هر چند بقیه ا... کش و قوساش کمتره اما سخت گیریش بیشتره
پارتی مارتی نمیخواد شرایط رو داشته باشی حذب میشی یکی از همکلاسی ها ترم اول رو با ما خوند ترم دو رو دندون سپاه از مصاحبه پذیرش شد و رفت منتها محدودیت زیاد داره به دنگ و فنگش نمی ارزه به نظر من ،پارسال به کل اقدام نکردم براش به نظرم پردیس و آزاد از نظر آینده بهتره تا ارتش و سپاه
اولا خود سپاه برای خروج از کشور محدودیت ایجاد میکنه و صرفا برای سفرهای زیارتی روادید صادر میشه
از طرفی با توجه به حساسیتی که روی سپاه هست هر فرد با کوچکترین فعالیت مرتبط با سپاه داوطلب ادامه به تحصیل در خارج تو مصاحبه و گزینش تقریبا مردود میشه سوای این که همکاری نظامی یا غیر نظامی بوده باشه
وابستگی سپاه به حکومت هم یک طرف قضیه است.ی چیزی مثل اطلاعات یا ساواک همونطور که نیروهای ساواک بعد انقلاب از هم پاشیدن نیروهای سپاه هم ی روز میتونه همچین چیزی سرشون بیاد ولی ارتش اینطور نیست امیدوارم متوجه قضیه آخر شده باشید
کسی نیست که از میزان حقوقی که به دانشجوهاش میدن خبر داشته باشه ؟؟؟
کسی هست که بدونه بعد از تموم کردن تحصیلات چیکار میکنن ؟؟ میفرستنشون سوریه پیش داعشینا ؟؟؟
بعد از اینکه پزشک سپاه شدی حقوقی که بهت میدن چقدره ؟؟؟ از پزشک های بیرون خیلی کمتره ؟؟؟
سطح علمی دانشگاه چجوره ؟؟ در حد دانشگاه های تیپ چند کشوره ؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)