سلام دوستان
آیا به نظرتون تو سال چهارم کلاس زبان رو ادامه بدم یا نه بعد از 5 سال ولش کنم ؟؟؟؟
ممنون که وقت میزارید و جواب میدید
سلام دوستان
آیا به نظرتون تو سال چهارم کلاس زبان رو ادامه بدم یا نه بعد از 5 سال ولش کنم ؟؟؟؟
ممنون که وقت میزارید و جواب میدید
بستگی به تايمش داره اگه دو روز در هفتس خیلی فک نکنم آسیبی وارد کنه
Sent from my HTC One using Tapatalk
کلاس زبان که بد نیست میتونه بهتون کمکم بکنه البته اگه زمانش به بطالت نره و قبل و بعدش کلی وقت تلف نشه خوبه که هیچ عالیه
ت مسیرم میتونید یه کتاب لقمه ای چیزی بخونید
من جای تو بودم ادامه میدادم هیچ نمی ارزه ولش کنی و دوباره بخونیش نصفی از مطالبت از ذهنت می پره به نظر من ادامش بده و به چشم یک زنگ تفریح نگاهش کن
بستگی به خودت و موسسه ای که می ری داره ...
اگه کانون زبان ایران رو می ری ، تا اونجایی که یادم می یاد ، قبل از رفتن به هر جلسه ، باید کلی تایم واسه حل ورک بوک و انجام تکالیفش و خوندن محتوای جلسه ی اون روز و نوشتن summery واسه ریدینگ و غیره رو انجام می دادیم که انصافا واسه یه نفر که در مقطع پیش دانشگاهی تحصیل می کنه واقعا وقت گیره...
ولی اگه یه موسسه دیگه میری که واسه آمادگی قبل از هر جلسه ، تایم زیادی ازت نمی گیره ، خوب می تونی ادامش بدی ...
اگر تا الان به اندازه ای زبانت قوی شده که برای کنکورت کفایت کنه پیشنهاد میکنم این یکسال فعلا ادامه نده
چون حداقل ۳ ساعت برای هر جلسه ازت وقت میگیره و میتونی از این زمان استفاده خیلی بهتری ببری
www.konkoorkade.in
کانال تلگرام کنکورکده (مشاوره و برنامه ریزی ویژه کنکور 96)
telegram.me/konkoorkade96
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)