خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 46
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohi4 نمایش پست ها
      سلام دوستان. هرچی گشتم تاپیکی با این موضوع پیدا نکردم.
      شاید موضوعم خنده دار باشه اما یه سوال هست که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده. درباره درس هایی که توی دبیرستان و دانشگاه میخونیم.
      الان وقتی یکم بهش فکر کنید میفهمید که بعضی از این درس ها بدرد آینده شغلی ما نمیخورن!!! همینم موقع درس خوندن روحیمو ضعیف میکنه و نسبت به درسام حس خوبی ندارم..
      مثلا من که میخوام مهندسی کامپیوتر بخونم الان چه نیازی به فیزیک دارم؟ چه نیازی به شیمی دارم؟( بازم ریاضی یکم به دردم میخوره)
      دانشجو های کامپیوتر چرا باید فیزیک ترمودینامیک! بخونن؟
      دانشجو های رشته رشته ریاضی محض چرا باید فیزیک 1و2 پاس کنن؟( آخه هیچ وقت به دردشون نمی خوره!!!)
      دانشجوهای رشته برق چرا باید c++ یاد بگیرن؟(آخه به دردشون نمیخوره!!)
      کسی که این سرفصل ها رو تنظیم کرده چی تو کلش بوده!!؟ فکر کنم دیگه منظورمو فهمیدین!!
      دوستان دانشجو خواهشا بیاین نظرتونو بگین و یه جواب قانع کننده به ما بدین! ممنون
      من تجربی c++ به چه دردم میخوره؟؟؟
      سوالی که ابتدا به ساکن داشتم ولی الان میبینم خیلی کارهامو راه میندازه

2. Top | #32
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم دونستن تاریخ و جغرافی برای اطلاعات عمومی خوبه مثلا اینکه بدونی تاریخ معاصرت چطور بوده و فلان ... حتما ک لازم نیست شما چیزی براتون کاربرد داشته باشه ! اگه اینطور باشه مدرسه میشه ی محیط تک بعدی و خشک. تو همه کشورای دنیا هم تاریخ و جغرافیا و مباحث اجتماعی بصورت عمومی برای همه برگزار میشه بنابراین فقط برای ایران نيست
      بنظرم آموزش زبان عربی چیز بدی نیست چون عربی ی زبان زنده ست ک چندین میلیون نفر تو چند ده کشور باهاش صحبت ميکنن ... مشکل فقط تدریس اشتباه و گرامر محور بودنه عربيه وگرنه زبان خوبیه ...
      اینم در نظر داشته باشید ک یادگیری ی زبان صرفا. جهت کاربردش نیست اهداف دیگه ای هم داره مثلا این ک باعث میشه ذهن تقویت بشه و خطر آلزایمر در پیری کمتر بشه
      در مورد دروس اختصاصی بنظرم فقط باید ساده تر بشن ... مثلا شیمی در این حد برای 90 درصد بچه های ریاضی بدون کاربرده .... در حالی ک تو کشوراي پیشرفته همه این درسارو دارن ولی خیلی آسون تر ازما

Sent from my HTC One using Tapatalk

3. Top | #33
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      شاید موضوعم خنده دار باشه اما یه سوال هست که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده. درباره درس هایی که توی دبیرستان و دانشگاه میخونیم.
      الان وقتی یکم بهش فکر کنید میفهمید که بعضی از این درس ها بدرد آینده شغلی ما نمیخورن!!! همینم موقع درس خوندن روحیمو ضعیف میکنه و نسبت به درسام حس خوبی ندارم..
      مثلا من که میخوام مهندسی کامپیوتر بخونم الان چه نیازی به فیزیک دارم؟ چه نیازی به شیمی دارم؟( بازم ریاضی یکم به دردم میخوره)
      دانشجو های رشته رشته ریاضی محض چرا باید فیزیک 1و2 پاس کنن؟( آخه هیچ وقت به دردشون نمی خوره!!!)
      کسی که این سرفصل ها رو تنظیم کرده چی تو کلش بوده!!؟ فکر کنم دیگه منظورمو فهمیدین!!
      در حالت کلی حرف شما درسته و یک جمله کلی هست که میگه همینه که هست
      اما استثناهایی هم وجود دارد . شما میخوای مهندسی کامپیوتر بخونی ! کامپیوتر یعنی محاسبه . محاسبه یعنی ریاضی و یک جمله میگه شرط اول نوآوری تسلط به قدماست . این از ریاضی . الان خط مقدم علوم کامپیوتر ، کامپیوترای کوانتومی هستن که فک کنم اسم کوانتوم خودش بگه یعنی تسلط به مکانیک کوانتوم . شرط تسلط بر مکانیک کوانتوم هم تسلط بر فیزیک کلاسیکه !
      ربطش به شیمی ! کافیه بدونی که جایزه نوبل شیمی سال 2013 به خاطر for the development of multiscale models for complex chemical systems بوده که خلاصش یعنی کامپیوتر+شیمی !
      ریاضی محض که خودم قراره بخونم ... من اصلن به خاطر فیزیک دارم میرم ریاضی ! شاخه ای از ریاضی به اسم Mathematical Physics هست که مشکلات ریاضیاتی تئوری های فیزیکی رو حل میکنه .بنیانگذاران مکانیک کوانتوم (هایزنبرگ ؛ دیراک و....) بیشتر از اون که فیزیکدان باشن یه ریاضی دان بودن و مثلن ابرنابغه ای به اسم دیراک کارها و دستاوردهای ریاضیش خیلی بیشتر از فیزیکشه . دیراک با بازی کردن با معادلات ریاضی ! تونست وجود پوزیترون رو 3 سال زودتر از آزمایش اثبات کنه .
      در مورد برق سئوالت نیازی به پاسخ نداره چون خیلی روشنه که چرا !
      آن كه دانست ، زبان بست وآن كه مي‌گفت،ندانست ...!

4. Top | #34
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arj نمایش پست ها
      اما استثناهایی هم وجود دارد . شما میخوای مهندسی کامپیوتر بخونی ! کامپیوتر یعنی محاسبه . محاسبه یعنی ریاضی و یک جمله میگه شرط اول نوآوری تسلط به قدماست . این از ریاضی . الان خط مقدم علوم کامپیوتر ، کامپیوترای کوانتومی هستن که فک کنم اسم کوانتوم خودش بگه یعنی تسلط به مکانیک کوانتوم . شرط تسلط بر مکانیک کوانتوم هم تسلط بر فیزیک کلاسیکه !
      ربطش به شیمی ! کافیه بدونی که جایزه نوبل شیمی سال 2013 به خاطر for the development of multiscale models for complex chemical systems بوده که خلاصش یعنی کامپیوتر+شیمی !
      ریاضی محض که خودم قراره بخونم ... من اصلن به خاطر فیزیک دارم میرم ریاضی ! شاخه ای از ریاضی به اسم Mathematical Physics هست که مشکلات ریاضیاتی تئوری های فیزیکی رو حل میکنه .بنیانگذاران مکانیک کوانتوم (هایزنبرگ ؛ دیراک و....) بیشتر از اون که فیزیکدان باشن یه ریاضی دان بودن و مثلن ابرنابغه ای به اسم دیراک کارها و دستاوردهای ریاضیش خیلی بیشتر از فیزیکشه . دیراک با بازی کردن با معادلات ریاضی ! تونست وجود پوزیترون رو 3 سال زودتر از آزمایش اثبات کنه .
      دوست خوبم حرفت درسته مهندس کامپیوتر به ریاضی خصوصا گسسته احتیاج مبرم داره ولی هنوز دوران صفر و یکو بیت و بایته و هنوز کامپیوترای کوانتمی جانیوفتاده به غیر از یکی دوتا ابر شرکت در جایی استفاده نمی شه و برای این که به استفاده انبوه برسه حداقل یه 20 سالی نیاز داره

دوما این رفیقمون می خاد نرم افزار بخونه نه علوم کا مپیوتر

فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arj نمایش پست ها
      مرسی بابت نظرت...
      ولی اگه اینجوری باشه که ما توی دانشگاه با چندین رشته مختلف سروکله میزنیم تا یه رشته مثل کامپیوتر..بابا هر کی باید بره سراغ حرفه خودش. اسم این رشته هم کامپیوتر هست نه چیز دیگه ای!!

در ضمن قرار نیست همه مثل اون یارو هم شیمیدان باشن هم برنامه نویس...یا مثلا برن سراغ کامپیوتر کوانتومی... از هر چند صدنفر یه نفر همچین کارایی میکنه و بقول شما نوبل میگیره.

حالا فرض میکنیم حرفای شما کاملا درست باشه...به نظر من (یا خیلیا) یه اشنایی کوچیک درباره کلیات فیزیک کافیه! نه اینکه بیایم کلی وقت بزاریم مسئله های پیچیده حل کنیم!! اون وظیفه دانشجو های فیزیکه!

6. Top | #36
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      مرسی بابت نظرت...
      ولی اگه اینجوری باشه که ما توی دانشگاه با چندین رشته مختلف سروکله میزنیم تا یه رشته مثل کامپیوتر..بابا هر کی باید بره سراغ حرفه خودش. اسم این رشته هم کامپیوتر هست نه چیز دیگه ای!!

در ضمن قرار نیست همه مثل اون یارو هم شیمیدان باشن هم برنامه نویس...یا مثلا برن سراغ کامپیوتر کوانتومی... از هر چند صدنفر یه نفر همچین کارایی میکنه و بقول شما نوبل میگیره.

حالا فرض میکنیم حرفای شما کاملا درست باشه...به نظر من (یا خیلیا) یه اشنایی کوچیک درباره کلیات فیزیک کافیه! نه اینکه بیایم کلی وقت بزاریم مسئله های پیچیده حل کنیم!! اون وظیفه دانشجو های فیزیکه!
      دیگه اون بستگی به شما داره که آیا میخواید یک مهندس کامپیوتر سرآمد باشید یا اینکه با یک شغل معمولی و زندگی معمولی . من اون حرفام در حالت آرمانی بود .
      در مورد ریاضی فیزیک هم من بهتر از شما میدونم !
      آن كه دانست ، زبان بست وآن كه مي‌گفت،ندانست ...!

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط imaginedragon نمایش پست ها
      بنظرم آموزش زبان عربی چیز بدی نیست چون عربی ی زبان زنده ست ک چندین میلیون نفر تو چند ده کشور باهاش صحبت ميکنن ... مشکل فقط تدریس اشتباه و گرامر محور بودنه عربيه وگرنه زبان خوبیه ...

اتفاقا سردمدار به درد نخورترین درس از ابتدایی تا دبیرستان همین عربی هست که به جرئت مشمئزکننده ترین درس بین دانش اموز هاست ....
      به جای اموزش عربی باید انگلیسی رو بیارن از اول ابتدایی یاد بدن شما همین الان برین کشورای عربی باهاتون انگلیسی حرف می زنن نه عربی !
      زبون اخه شیرین تر از انگلیسی؟ زبان کل کره ی زمین داره انگلیسی میشه اون وقت ما داریم عربی یاد می گیریم !!

نقل قول نوشته اصلی توسط imaginedragon نمایش پست ها
      در مورد دروس اختصاصی بنظرم فقط باید ساده تر بشن ... مثلا شیمی در این حد برای 90 درصد بچه های ریاضی بدون کاربرده .... در حالی ک تو کشوراي پیشرفته همه این درسارو دارن ولی خیلی آسون تر ازما

کتاب های درسی کشورهای دیگه رو دیدین ؟
      من چند وقت پیش داشتم کتاب درسی دبیرستان ترکیه رو می دیدم که سطحش بسیار بسیار بالاتر از کتاب های ما بود و اکثرا مباحثی که تو ترکیه داره تو دبیرستان مطرح میشه واسه ما در دانشگاه گفته میشه !

یادش بخیییر لامصب جواب نصف سوال های جغرافی این بود:
      آب کافی،خاک حاصل خیز و آب و هوای مناسب

تاریخ میشد:
      بی کفایتی پادشاهان ، خیانت دربار و انگلیس !

اجتماعی:
      ایجاد هرج ومرج

دینی رو که نگو!
      دینی کلا جوابش میشد ایمان تقوا عمل صالح
      ﺧﻂﺮﻧﺎﻙﺗﺮﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﺑﺸﺮ, اﻧﺴﺎﻧﻲﺳﺖ ﻛﻪ اﻋﺘﻘﺎﺩﺵ ﺯﻳﺎﺩ و ﻓﻬﻤﺶ ﻛﻢ اﺳﺖ!

آنتوان چخوف

ویرایش توسط Maestro Arman : 26 شهریور 1395 در ساعت 19:27

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maestro Arman نمایش پست ها
      ا
      دینی رو که نگو!
      دینی کلا جوابش میشد ایمان تقوا عمل صالح
      کاری به تشریحی ها ندارم ولی بیا ببینم تو کنکور با تقوا ایمان عمل صالح چند تا تست میزنی؟!
      والا اینقدرا هم چیزای خفنی نمیخونیم که شما میگی! (الان دیگه طرف صحبتم استارتر تاپیکه نه بالایی! ) مفاهیمی که ما میخونیم همون به قول شما آشنایی کلی هستش که باید داشته باشیم، حالا کنکور یه بحث دیگه س که میاد کلی سوال میپیچونه و محاسبات سخت میذاره که به نظر منم مسخره س واقعا

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مزخرف ترین درس دبیرستان به نظرم عربی بود حالا اخرش که چی اگه تونست کسی واسه من یه دلیل قانع کننده بیاره که عربی خوبه بهش جایزه میدم .

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mrmm1376 نمایش پست ها
      مزخرف ترین درس دبیرستان به نظرم عربی بود حالا اخرش که چی اگه تونست کسی واسه من یه دلیل قانع کننده بیاره که عربی خوبه بهش جایزه میدم .
      با این یکی موافقم! واقعا عربی به درد نخوره

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بهتر نبود بنویسی کدوم درس بدرد بخوره اخه از هر زاویه ای که نگاه میکنم بیشتر از دو سه تا درس دبیرستان بدرد بخور نیست

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NMGTAV نمایش پست ها
      کاری به تشریحی ها ندارم ولی بیا ببینم تو کنکور با تقوا ایمان عمل صالح چند تا تست میزنی؟!
      والا اینقدرا هم چیزای خفنی نمیخونیم که شما میگی! (الان دیگه طرف صحبتم استارتر تاپیکه نه بالایی! ) مفاهیمی که ما میخونیم همون به قول شما آشنایی کلی هستش که باید داشته باشیم، حالا کنکور یه بحث دیگه س که میاد کلی سوال میپیچونه و محاسبات سخت میذاره که به نظر منم مسخره س واقعا

بالاترین درصدم تو کنکور مال دینی بود (هفتاد درصد )

آره دیگه من هم همینو میگم ایمان تقوا عمل صالح مال تشریحی هاست
      ﺧﻂﺮﻧﺎﻙﺗﺮﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﺑﺸﺮ, اﻧﺴﺎﻧﻲﺳﺖ ﻛﻪ اﻋﺘﻘﺎﺩﺵ ﺯﻳﺎﺩ و ﻓﻬﻤﺶ ﻛﻢ اﺳﺖ!

آنتوان چخوف

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

دروس به درد نخور دبیرستان : الفيزياء و اللغة العربية

14. Top | #44
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      درس به درد نخور توی دبیرستان وجود نداره

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hldvlpln نمایش پست ها
      درس به درد نخور توی دبیرستان وجود نداره
      الان میشه بگید ریاضی واسه تجربیا به چه درد میخوره ؟ مثلا همین مقاطع مخروطی یا انتگرال فلسفه اش چیه ؟

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن