سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه!
به نظرتون معماری ارزش خوندن داره؟!
بازار کارش چطوره؟!
کدوم دانشگاه خوبه ؟!
اصلا چه جور رشته ایه؟!
مرسی.
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه!
به نظرتون معماری ارزش خوندن داره؟!
بازار کارش چطوره؟!
کدوم دانشگاه خوبه ؟!
اصلا چه جور رشته ایه؟!
مرسی.
ویرایش توسط Röntgen : 18 تیر 1395 در ساعت 23:21
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
دانشگاهش رو نمیدونم ولی یکی از فامیلامون معماری خونده
سرمایه و پارتی هم نداشته درآمد نسبتا خوبی هم داره
فکر کنم رشتش بیشتر عملی باشه و همیشه در حال طراحی ، ساخت ماکت و نقشه کشی هستند
منم قصدم اینه معماری بخونم. میخوام بخونم، راستش هیچی اطلاع ندارم، ولی اگر امکانش باشه میخوام ادامه تحصیلش رو برم خارج.
واقعا هم اطلاع ندارم چطوری و میشه یا نه
کسی میدونه راهنمایی کنه.
.Human, Developer, Innovator
دوست من رفته و داره میخونه، بنظرم رشته ی خوبیه...یه ماکت ها طراحی میکنه و نقاشی هایی میکشه و نشونم میده که واقعا تو کفش میمونم.. کار بلد باشی و خلاق باشی و حوصلت زیاد باشه خوبه بنظرم....نمیدونم ازاد هست یا نه، اما سراسری بهتر از ازاد هست واسه اینجور رشته ها
من عاشق معماریم و میخواستم بعد کنکور درباره این رشته و تفاوتش با عمران از کاربران سوال کنم
من خودم یه جا خوندم فرق مهندس عمران با مهندس معمار اینجایه که برای ساختن یه ساختمون نیاز به طراحی و محاسبات ریاضی هستش و مهندس عمران هردو کار رو بلده یعنی هم میتونه نقششو بکشه و هم محاسبات ریاضیشو انجام بده ولی مهندس معمار فقط قادر به طراحی کردنه به عبارت دیگه مهندس معمار یه مهندس عمران نیازمنده ولی مهندس عمران میتونه همه ی کارها رو خودش بکنه
ولی من هنوز هم شک دارم که این حرف درست باشه یا نه چون اگه اینجوری باشه همه میرن عمران و کسی به طرف معماری نمیره
یه سوالی هم دارم که خیلی ذهن منو درگیر کرده : معماری در رشته ریاضی جزء رشته های گروه A است یعنی جزء بهترین رشته های ریاضی پس چرا دانشگاه شریف رشته ی معماری رو نداره؟
ویرایش توسط S.N.M19 : 19 تیر 1395 در ساعت 11:47
من نگفتم ک بدون پارتی و پول نمیشه !کسی ک ب چیزی علاقه داشته باش هر چی جلو راهش باش بر میداره !
منظور من این بود گ چون حالا دانشگاه آزاد بدون کنکور مدرک معماری و عمران و .... میده ! و تعداد متقاضیا زیاد شده و خیلی ها از این بچه ها ( دیدم ک میگم ) درسشون ضعیف متکی ب پولو پارتی میان !!
ینی خیلیاشون علاقه ندارن!مثل دوست خود من که 2 سال داره عمران میخونه هنوز ترم 2 ! یا یکی دیگ ترم 8 میگن هنوز ریاضی عمومیشو پاس نکرده !!
تو هر کاری ک علاقه باش در نهایت نتیجه خوبشم میاد
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
عمران دیگ اسمش روشه !پروژه های عمرانی از قبیل ساهت برج و ساختمان و .... یا راهسازی و نقشه برداری پل سازی و ...
ولی معماری بیشتر اون نقشه و طراحی ساختمو و بناهاس زیبا سازی داخلی و نمای خارجی ب سبک روز دنیا ! ینی ی جورایی میشه گفت این دورشته مکمل هم هستن!
البته من اینارو از شنیده هام میگم !خودم تحقیق نکردم
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
اره منم توجه کردم شریف معماری نداره ولی دلیلش رو تا الان متوجه نشده ام!!
دانشگاه تهران و امیر کبیر و علم و صنعت و فردوسی مشهد از دانشگاه های تاپ معماری باید باشند.!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)