خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات

زندگی دوباره سردار جانباز در گوشه خیابان / 25 روز وعده تو خالی

زندگی دوباره سردار جانباز در گوشه خیابان / 25 روز وعده تو خالی

نامش سید مجتبی حسینی ساداتی‌نژاد است. بازنشسته نظامی از سپاه پاسداران است.

همرزم شهید همت، شهید خرازی، شهید متوسلیان که در دوران جنگ معاون گردان و مسئول مخابرات تیپ بوده حالا با جانبازی 40 درصد و سه فرزندش در چادری گوشه خیابان ثارالله تهران زندگی می‌کند.

چادری که شب‌ها در آن 3 محصل درس می خوانند. دخترش که دانشجوی دکتراست، پسرش مهندس برق و فرزند سوم که مهندسی شیمی می‌خواند.

داستان زندگی این جانباز بر اساس اظهاراتش اینگونه است که در سال 1365 شهید لاجوردی دادستان وقت تهران طی حکم و نامه‌ای به جانباز حسینی به دلیل همکاری با نیروهای امنیتی و دادسرا اجازه می‌دهد یک سال در خانه‌ای مصادره‌ای واقع در خیابان ثارالله پلاک 1/1 زندگی کنند. زندگی جانباز حسینی بیش از یک سال می‌شود و پیگیری‌هایش برای تحویل خانه بی‌نتیجه می ماند. سال 1372 وضعیت خانه بحرانی می‌شود و مجبور است برای تعمیرات تمام دارایی اش یعنی 10 میلیون تومان هزینه کند. و در سال 82 هم دوباره 10 میلیون تومان دیگر هزینه می‌کند.

جانباز در این سالها بارها بارها به ریاست جمهوری و نهادهای مرتبط مراجعه کرده تا خانه را تحویل دهد و می‌گوید باید بدانم این خانه صاحبش کیست تا نمازهایم موردی نداشته باشد. نامه‌نگاری‌ها جواب می دهد و در سال 1369 مشخص می‌شود ملک برای وزارت دارایی است اما وزارت دارایی تا آن لحظه روحش خبر نداشته است!

در این مدت گروهی به جانباز پیشنهاد می‌کنند 300 میلیون تومان بگیر و بدون امضا و سند و دست نوشته خانه را خالی کن اما جانباز می‌گوید این کار درست نیست و خانه امانت است. در سال 1388 مجید شیخیان رئیس دفتر ویژه معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید (حسین دهقان) طی نامه‌ای گواهی می‌دهد این خانه در اختیار جانباز حسینی بوده و متعلق به وزارت دارایی است و طی مذاکره با مهران ابوحمزه نماینده وزارت دارایی قرار شد خانه تحویل داده شود و بابت حق نگهداری از خانه 1000 متری و هزینه‌های انجام شده وزارتخانه جانباز را راضی کند.

اما وقتی جانباز حسینی به وزارتخانه دارایی می‌رود می‌گویند فقط 3 میلیون تومان می‌توانیم پرداخت کنیم. (ارزش خانه حدود 50 میلیارد تومان است) خلاصه اینکه کار به دادگاه می‌کشد و دادگاه جانباز را محکوم به تخلیه خانه و حتی پرداخت 30 سال کرایه خانه می‌کند! (شماره پرونده در دادگاه 9109980000300043 مورخ 28 فروردین ماه 1395) .

جانباز حسینی و خانواده‌اش یک هفته در کنار خانه در چادر زندگی کردند در حالی که حتی کتاب‌ها و لباس‌های فرزندانشان در خانه مانده بود و مأموران ایشان را به زور و با دستبند از خانه بیرون کردند. و پس از آن یکی از ارگان‌های نظامی خانواده این جانباز را با وعده اینکه مشکلشان را حل می‌کند به مهمانسرا می‌برد. اما بعد از گذشت 25 روز هیچ اتفاقی نمی‌افتد و جانباز باز هم به همان خیابان ثارالله برمی‌گردد و چادر می‌زند.

فرزند این جانباز با ناراحتی می‌گوید: پدر من شخص مهمی بوده است و نباید این رفتار با او صورت می‌گرفت. قرار بود ما داوطلبانه خانه را به وزارت دارایی بدهیم و آنها هم ما را راضی کنند اما هیچ اقدامی صورت نگرفت بلکه ما را با بی‌حرمتی به بیرون پرت کردند.

این فرزند جانباز از مسئولان خواست چاره‌ای برای مشکل پدرش پیدا کنند.

حالا چند روز است این جانباز و خانواده‌اش دوباره در خیابان چادر زده‌اند تا شاید کسی صدایشان را بشنود.

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

2. Top | #2
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      حالا صحیحه که ایشون جانباز هستنو احترامو ازین حرفا،،
      ولی از سال 65 بصورت رایگان از یه خونه ی هزار متری تا به حالا استفاده کردن! حالا اگر 20 میلیونم خرج کرد که کرد،خونه ی خودش بود!داشت توش زندگی میکرد! اگرم میگه خونه مال من نبود که هزینشو بدم،باید گفت که این اموال مصادره ای بود و ایشون خبر داشتن و 20 سال بدون هیچ اجاره بهایی زندگی کردن. اونم ملکی که متعلق به وزارت خونه بشه اونم ملک 50 میلیاردی! از همون سال 65 نباید این موضوع رو قبول میکرد،وقتیم که قبول کرد باید به این فکر می افتاد که هرلحظه ممکنه ازش گرفته بشه. حالا به پاس این همه سال استفاده ی رایگان،چی میخواد؟!! اصن فکر نکنم از وضعیت اجاره خونه ها هم خبری داشته باشه:/

با دلام*_*

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کتی ملیح نمایش پست ها
      حالا صحیحه که ایشون جانباز هستنو احترامو ازین حرفا،،
      ولی از سال 65 بصورت رایگان از یه خونه ی هزار متری تا به حالا استفاده کردن! حالا اگر 20 میلیونم خرج کرد که کرد،خونه ی خودش بود!داشت توش زندگی میکرد! اگرم میگه خونه مال من نبود که هزینشو بدم،باید گفت که این اموال مصادره ای بود و ایشون خبر داشتن و 20 سال بدون هیچ اجاره بهایی زندگی کردن. اونم ملکی که متعلق به وزارت خونه بشه اونم ملک 50 میلیاردی! از همون سال 65 نباید این موضوع رو قبول میکرد،وقتیم که قبول کرد باید به این فکر می افتاد که هرلحظه ممکنه ازش گرفته بشه. حالا به پاس این همه سال استفاده ی رایگان،چی میخواد؟!! اصن فکر نکنم از وضعیت اجاره خونه ها هم خبری داشته باشه:/

کامل بخون متنو ! گفته چن بار پیگیری کردم تا ببینم این خونه ای ک من توش زندگی میکنم مال کی بود ولی هیشکی اطلاعی نداده و جواب نمیدادن و در نهایت فهمیدن !! 20 میلیون خرج کردن 10 میلیون سال 82 !! 10 میلیون هم قبلش 20 میلیون اون زمان 1 میلیارد الان !! ما خونمونو 10 سال پیش 3 میلیون خریدیم الان 90 تومن قیمت خورده اونم تو روستا !!

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      کامل بخون متنو ! گفته چن بار پیگیری کردم تا ببینم این خونه ای ک من توش زندگی میکنم مال کی بود ولی هیشکی اطلاعی نداده و جواب نمیدادن و در نهایت فهمیدن !! 20 میلیون خرج کردن 10 میلیون سال 82 !! 10 میلیون هم قبلش 20 میلیون اون زمان 1 میلیارد الان !! ما خونمونو 10 سال پیش 3 میلیون خریدیم الان 90 تومن قیمت خورده اونم تو روستا !!
      عزیز من ایشون حق داشته 1 سال از اون خونه استفاده کنه.حالا چه پیگیری کرده چه نکرده سال های بعدشم مجانی توی خونه ی به قول متن 50 میلیاردی زندگی کرده.خود متن که گفته برای یه سال خونه به ایشون داده شده.پس الان دیگه چه هزینه ای میخوان بگیرن؟هر هزینه ای هم که برای خونه کردند خودشون استفادشو کردن.چه بسا که اگر قرار بود این همه سال اجاره نشینی کنند اونم تو خونه ی خیلیییی کوچکتر باید خیلی بیشتر از 20 میلیون خرج میکردند....
      هرچند من احترام خیلی زیادی برای افرادی که به جبهه رفتند قائلم اما اینجا به نظرم قانون بی راه نگفته

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sahadibdib نمایش پست ها
      عزیز من ایشون حق داشته 1 سال از اون خونه استفاده کنه.حالا چه پیگیری کرده چه نکرده سال های بعدشم مجانی توی خونه ی به قول متن 50 میلیاردی زندگی کرده.خود متن که گفته برای یه سال خونه به ایشون داده شده.پس الان دیگه چه هزینه ای میخوان بگیرن؟هر هزینه ای هم که برای خونه کردند خودشون استفادشو کردن.چه بسا که اگر قرار بود این همه سال اجاره نشینی کنند اونم تو خونه ی خیلیییی کوچکتر باید خیلی بیشتر از 20 میلیون خرج میکردند....
      هرچند من احترام خیلی زیادی برای افرادی که به جبهه رفتند قائلم اما اینجا به نظرم قانون بی راه نگفته
      من عذر میخوام

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بنظر من اگه همون موقع سنگین و رنگین با همون پول تعمیر خونه همون سالهای70.80 میتونستن یه خونه بخرن....
      تا این بی احترامی ها هم پیش نیاد...
      ولی بازم خیلی زشت بوده رفتارشون با ایشون که بیرونشون کردن...

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن