خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: برای پایه خیلی ضعیف از دید شما کدوم بهتره؟

رأی دهندگان
    71. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • کازانیان

31 43.66%
    • فدایی فرد

7 9.86%
    • رفیع رفیعی

2 2.82%
    • برو بابا هیچکدامشون

31 43.66%
    صفحه 1 از 9 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 126
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

فیزیکـــــــــــــــــ صنعتی شریف

سلام
      دوستان سوال اول
      فیلم های فیزیک صنعتی شریف برای پایه در حد منفی مناسبه یا نه
      اگه اره سوال بعدیمو جواب بدینخب حالا کدوم دبیر؟و سوال بعدی اینکه شما قبلا پایتون اگه ضعیف بوده در حد منفی چکار کردین ک الان حداقل 50 میزنین؟
      راستی تو نظر سنجیمون شرکت کنین برای پایه خیلی ضعیف همون منفی

2. Top | #2
      کاربر انجمن

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      راستش اگر از اول فیلمای کارزانیان رو میدیدم، با قاطعیت بیشتری این چملرو میگفتم، اما با دیدن تقریبا سه فصل آخر پیش از ایشون + جمع بندی، میتونم بگم فیزیک رو خیلی خوب جا میندازه.
      ببین به عقیده من 40% دبیر موثره حالا بعضی ها میگن کمتر اما دبیر اگر بد باشه، تاثیر منفی به شدت میذاره، ولی یه دبیر خوب، تقریبا 35 40 درصد راهه. 60 درصد یا بیشتر خود طرف هست. بر فرض من توی حرکت شناسی و دینامیک اوایل سال خیلی خوب بودم، چرا چون خودم علاقه داشتم پیگیر بودم، دبیرمون درس میداد، بالافاصله ریز به ریز مطالبش رو میکندم البته خب الان میفهمم چقدر کارم بد بود، جون دوست داشتم شیرِ فصل رو درارم عوضش از نوسان و فصل 4 کلی غقب افتادم و نتونستم اونطور که باید این فصلا رو یاد بگیرم.

این نظر یکی از اساتید برتر کنکوره از خودم نمیگم، ولی منم بهش باور دارم. 55-60 درصد مطالب از 5 سال اخیر تکرار میشه یعنی کسی 5 سال اخیر رو مسلط باشه 60 درصد ( شامل سخت و آسون و متوسط ) رو میزنه. 30 درصد مطالب هر سال جدیده، شاید کمتر. به درصد 50 رسیدن تلاش میخواد، اصلا سخت نیست ولی کار دقیق و خوب نیاز داره. خلاصه گفتم شما نگران نباشید. اصل کار خودتون هستید.
      ولی دبیر خوب قطعا خیلی تاثیر گذاره.

ببخشید اگر از بحث خارج شدیم. خلاصه اینکه فیزیک استاد کارزانیان خیلی خوب بود تو همین جلساتی که من دیدم.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برات تو پ خ کامل توضیح دادم قبلا نگا کازرانیان مفاهیم و عالی جا می ندازه ولی فدایی فرد فرض می کنه دانش آموز بلده بیشتر رو راه حل های حرفه ای سوال کار می کنه پس اول کازرانیان و ببین تا مفاهیم خوب برات جا بیفته بعد فدایی فرد و نگا کن تا حرفه ای شی تمرینات پلی کپی ها هم یادت نره حل کنی اثبات این حرفمم که برا پایه ضعیف کازرانیان بهتره از نتیجه نظر سنجیت معلومه و اینکه سعی کن از آخرین کلاسا استفاده کنی که بروز ترن مثلا این رفیع رفیعی نوشتی مال سالایه قبله

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Devil May Cry نمایش پست ها
      برات تو پ خ کامل توضیح دادم قبلا نگا کازرانیان مفاهیم و عالی جا می ندازه ولی فدایی فرد فرض می کنه دانش آموز بلده بیشتر رو راه حل های حرفه ای سوال کار می کنه پس اول کازرانیان و ببین تا مفاهیم خوب برات جا بیفته بعد فدایی فرد و نگا کن تا حرفه ای شی تمرینات پلی کپی ها هم یادت نره حل کنی اثبات این حرفمم که برا پایه ضعیف کازرانیان بهتره از نتیجه نظر سنجیت معلومه و اینکه سعی کن از آخرین کلاسا استفاده کنی که بروز ترن مثلا این رفیع رفیعی نوشتی مال سالایه قبله
      شما که لطف داری و برامم خیلی توووضییییح دادادی ولی من همیشه خیلی تحقیق میکنم

من مخلص داداش گل همشرمونم هستم

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Gentleman نمایش پست ها
      سلام
      دوستان سوال اول
      فیلم های فیزیک صنعتی شریف برای پایه در حد منفی مناسبه یا نه
      اگه اره سوال بعدیمو جواب بدینخب حالا کدوم دبیر؟و سوال بعدی اینکه شما قبلا پایتون اگه ضعیف بوده در حد منفی چکار کردین ک الان حداقل 50 میزنین؟
      راستی تو نظر سنجیمون شرکت کنین برای پایه خیلی ضعیف همون منفی
      سلام
      داداش فیزیک کازرانیان برای زیر صفر مناسبه . یه مبحث پایه مثلا بردار و الکتریسیته ساکن رو ببین اگه خوب متوجه شدی ادامه بده اگه نه که هیچی . ولی سراغ فدایی فرد نرو . فدایی برای 70 تا 100 مناسبه . با کازرانیان از زیر صفر به 80-95 "توی هر مبحث" میرسی . البته با تداوم و تمرین نه اینکه بیای از وسط شروع کنی تست هم نزنی بعد انتظار داشته باشی پیشرفت کنی توی فیزیک ...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عاغا بخدا یه گاج بگیر خاکستری میترکونی این مسخره بازیا چیه
      با کتاب خوندن خیلی بهتر متوجه میشی البته نظرشخصی منه منم خودم درحد منفی بودم ولی باخوندن گاج خیلی بهتر شدم ب نظرم میتونه ازصفر به80-90برسی اگه همه اصول خوندنو رعایت کنی درضمن مهمترین اصل برای یادگیری فیزیک تغییرنگرش هست اینو منو خودم امسال واقعا حس کردم

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mojdeh نمایش پست ها
      با کتاب خوندن خیلی بهتر متوجه میشی البته نظرشخصی منه منم خودم درحد منفی بودم ولی باخوندن گاج خیلی بهتر شدم ب نظرم میتونه ازصفر به80-90برسی اگه همه اصول خوندنو رعایت کنی درضمن مهمترین اصل برای یادگیری فیزیک تغییرنگرش هست اینو منو خودم امسال واقعا حس کردم

در تایید حرف ایشون من آخرین باری که آینه هارو خونده بودم همون اول دبیرستان بود . از روی گاج نقره ای همه ی تستاشو زدم ( نه فقط ستاره دارا ) آزمون جمع بندی فیزیک 1و2 ترازم 8100 شد . آینه هارو بدون هیچ فرمول اضافه ای فوق العاددده گفته ( واسه مثال عرض کردم )
      .Human, Developer, Innovator

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahyd نمایش پست ها
      در تایید حرف ایشون من آخرین باری که آینه هارو خونده بودم همون اول دبیرستان بود . از روی گاج نقره ای همه ی تستاشو زدم ( نه فقط ستاره دارا ) آزمون جمع بندی فیزیک 1و2 ترازم 8100 شد . آینه هارو بدون هیچ فرمول اضافه ای فوق العاددده گفته ( واسه مثال عرض کردم )
      اصن گاج اثبات شده اس که عالیه من تا حالا سراغ این فیلما نرفتم وهیچ وقت هم ب کسی توصیه نمیکنم بره اره باید کل تستاشو بزنی تقسیم بندی کن کامل هر روز کار کن حتی یه روز بدون تست نباش ببین کولاک میکنی بخدا....

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahyd نمایش پست ها
      اصن گاج اثبات شده اس که عالیه من تا حالا سراغ این فیلما نرفتم وهیچ وقت هم ب کسی توصیه نمیکنم بره اره باید کل تستاشو بزنی تقسیم بندی کن کامل هر روز کار کن حتی یه روز بدون تست نباش ببین کولاک میکنی بخدا....
      شما بهترین دانش آموز توی کلاس یا مدرستون رتبه چند اورده ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try
      ویرایش توسط 0M0HamMad0 : 18 تیر 1395 در ساعت 21:44

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

عجب دیدی داری

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

شما همونی نبودی که میگفتی اگه من پارسال زودتر از دی وی دی های منتظری استفاده میکردم رتبم خیلی بهتر میشد ؟

ادم نمیدونه با کدوم ساز شما برقصه

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      رمضانی خودش معلم فیزیک پیش دانشگاهی مون بود بعد از این اینکه فهمیدی چی به چیه میتونی ازش استفاده کنی . البته من اصلا با صنعتی شریف حال نمیکنم . به نظرم چون سطحت خوب نیست پسر آریایی باهاش برنداری بهتره
      عادت میشه این برتر بودن
      سیاه و سفیدش قلبا خوبن
      قناعت همون خوشبختی بود
      تمام صلح ها تو بخشش بودن
      بنویس...
      قضاوت فقط مخصوص خداست
      بنویس....
      حماقت جداست رشادت جداست
      بنویس....
      اول قصه که هممون بودیم
      بنویس...
      یکی بود و یکی نبودش کجاست
      بیا و این جهش رو درک کن

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

پارسال 189 داشتیم

پ.ن : معلم فیزیکمون عالیه . پارسال میانگین کلاس تیزهوشان کاشانش فیزیک 63% بود
      .Human, Developer, Innovator

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

سلام
      داداش فیزیک کازرانیان برای زیر صفر مناسبه . یه مبحث پایه مثلا بردار و الکتریسیته ساکن رو ببین اگه خوب متوجه شدی ادامه بده اگه نه که هیچی . ولی سراغ فدایی فرد نرو . فدایی برای 70 تا 100 مناسبه . با کازرانیان از زیر صفر به 80-95 "توی هر مبحث" میرسی . البته با تداوم و تمرین نه اینکه بیای از وسط شروع کنی تست هم نزنی بعد انتظار داشته باشی پیشرفت کنی توی فیزیک ...
      داداش والا جلسه اولشو دیدم البته 30 دقیقه اولشو خدایی چیزی نفهمیدم
      دوست خوبمون هم گفت برو ببین براشم توضیح دادم واقعا نمیدونم چراع

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چجور اخ نگرشو عوض کنم من اقا راسینش میترسم برم سارغش

صفحه 1 از 9 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن