سلام
کسی میدونی شرایط بورسیه قلمچی چیه؟ باید حتماً عضو کمیتهی امداد باشیم؟
هر کی میدونه کمک کنه! ثواب داره
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
Up
سلام
کسی میدونی شرایط بورسیه قلمچی چیه؟ باید حتماً عضو کمیتهی امداد باشیم؟
هر کی میدونه کمک کنه! ثواب داره
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
Up
سلام
والله برای شرایطش دقیقا نمیدونم خب خودشون که میگا بایدبه دفاترونمایندگی هاشون مراجعه کرد!! گفتم تایپیکتون بی جواب نمونه...
ولی میدونم که اولا باید معدلتون بالای 18توی سال چهارم باشه،البته برای دخترابایدبالای 19باشه.فکرنکنم لازم باشه حتما عضوکمیته باشیدمیشه اگروضعیت مالی تون خوب نیست یه استشهادنامه ای چیزی جمع کرددوست عزیز من داشتم نظرات بچه هاروتوی سایت کانون قلمچی میخوندم که اینو دیدم(یکی ازبچه ها همین سوال شماروکرده درجوابش یکی اومده گفته:باسلام من هم عضونهادهاي حمايتي نيستم اماپدرم فرهنگي بازنشسته هستندوباوجود داشتن فرزندان زيادودانشجو و تاييدمدرسه مبني بر اينکه من توان پرداخت چنين پولي راندارم بورسيه شدم.
اینم لینکش
بورسیه بنیاد قلم چی - کانون فرهنگی آموزش
اهان یه چیزی روجستوجوکردم اینکه دانش آموزان فارغ ازتحصیل توی بخش نامه جدیدشون میتونن بورسیه شندولی قبلا نمیتونستند.
بازمــــانده ..
والـا من که پارسال قلم بودم شرایط بورسیش پولی بود یعنی خودت باید 120 تومن میدادی اونام بعد آزمون ی سری cd
تدریس و چند تا کاغذ(که البته اونا رو هیچ وقت به ما ندن) میدادن!
البته شرایط واسه سال چهارما فرق می کنه!قضیه پشتیبان ویژه و.. ایناست که به تراز تابستون کانون و معدلت بالا 19-19.5 باشه و.... نگاه میکنن اسمشم بورسیه نیست
*looking for..
**in niz bogzarad
برا کسانی که می خوان بورسیه بشن عرض می کنم.
اول باید شرایط مالی خوب نباشه یا پدر و مادر از هم طلاق گرفته باشند یا زیر سرپرستی مادر یا فامیل هاتون باشی. ودر ضمن باید معدلتون هم خوب باشه.
ویرایش توسط Mr.Dr : 26 شهریور 1393 در ساعت 22:12
سلام دوست عزیز....یکی از دوستای من دوسال پیش بورسیه قلم چی شد شرط معدل داشت بعلاوه وضعیت مالی ضعیف ک افراد محله تایید کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)