سلام
فک کنم همه بدونن دیگه من 4 ساله پشت کنکورم.
ادم ناخوداگاه روزای اخر استرس اینو میگیره ک وای این مطلب حس میکنم یادم رفت ی مرورش کنم وای فلان فرمول چی بود....اصلا داری ی درسو میخونی حواست چند جا هست
اینی ک میگم تجربه ی شخصی و نظر خودمه ممکنه خیلیام مخالفش باشن.من تا لحظه قبل از ورود ب جلسه میخونم! و تجربه ی چند سالم بهم میگه ک هر درسی ک 2روز قبل کنکور بخونین درصد عالی میزنین.کلا هفته آخر خیلی مهمه .حتا روز آخرم از دست ندین.شما فک کن 1 نکته جدید بخونی.24 ساعت وقت داری مثلا بشینی 1قسمت گیاهی بخونی یا هرچیزی....میدونی 1 یا 2 سوال چقد ترو جلو میبره؟ مثلا تراز گرفتم عربی زدم 0 مثلا ترازم شد 7600 بعد عربی زدم 4 درصد ترازم شد 7700...خیلی تاثیر داره.البته باید بگم ب وسواستون غلبه کنین و روز اخر فقط رو ی درس تمرکز کنین
من ادبیات سال 93 با اینکه در طول سال لاشم وا نکردم اما 2 روز اخر فقط تستاشو زدم و ادب زدم 56!
پارسال شیمی روز اخر خوندم و شیمی من از منفی8 رسیدم ب 25
جالب اونجاس شیمی روز اخر استوکیومتری خوندم از بیکاری دیگه نمیدونستم چی بخونم استو ب اون سختی 2تاشم جواب دادم
آها اینم بگم.دوستم پارسال رتبش 500 شد اما سر جلسه آبو گذاشته بود رو دسته ی صندلی ریخ رو برگش.انقد جیغ زد سر جلسه انقد جیغ زد...طفلی یکمم ناراحتی اعصاب داشت.سنجش ب هیچ عنوان قبول نکرد.رتبه زبانشم خوب شد دیگه رف دانشگاه تهران زبان....مراقب باشین.
موفق باشین