سلااام دوستان 😋💜ببخشید من خیلی اطلاعاتم پایینه در واقع 😔 برای تابستان کدوم درسارو برای کنکور 96 باید بخونم ؟؟؟ من رشتم ریاضیه !ممنون میشم کمکم کنید!!من تازه امتحان نهاییامو دادم ، یه سوال دگ ام داشتم ! این که تابستون باید دیفرانسیلم بخونم ؟؟
سلااام دوستان 😋💜ببخشید من خیلی اطلاعاتم پایینه در واقع 😔 برای تابستان کدوم درسارو برای کنکور 96 باید بخونم ؟؟؟ من رشتم ریاضیه !ممنون میشم کمکم کنید!!من تازه امتحان نهاییامو دادم ، یه سوال دگ ام داشتم ! این که تابستون باید دیفرانسیلم بخونم ؟؟
ویرایش توسط Maryam mohamadi : 11 تیر 1395 در ساعت 21:22
حسابان.ریاضی دو
شیمی دو و سه
فیزیک یک و دو و سه
هندسه یک و دو
قرابت ادبیات دوم یا سوم
زبان فارسی
آرایه
قواعد عربی
آیات دینی دو وسه" فقط آیات"
زبان پایه
با برنامه آزمون هایی که میری پیش برو,البته اگه میری اگه هم که نه نقاط ضعفتو برطرف کن و به نقاط قوتت هم توجه کن
همه ی درسا ! البته پایه
عمومی و تخصصی !
و کمی هم از پیش باید مرور کنی مثلا حداقل فصل 1 شیمی رو تو تابستون بخونی ! عمومیای پیشو نخوندی مشکلی نیس !
فیزیک پیش نیازا رو خوب کار کن ! مثل فیزیک سال دوم ک میاد پیش نیاز حرکت و دینامیک میشه !
ریاضی هم همینطور
کلا تخصصی پایه + عمومی پایه + کمی از تخصصیای پیش 1
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
سلام بستگی داره اما حتما کل اختصاصی پایه رو مرور کن +به نظر من 2فصل اول ذپیش رو هم که مشترک بادوم هست رو هم کار کن بهتره تابستون ازمون ازمایشی نری تو عمومی ها برو روی قرابت ارایه زبان فاسی(اینا با هم 17 تست کنکور دارن) عربی هم کار کن یه توصیه رو هم من میکنم اگه حوصله داشتی برو حافظ رو باز کن هم چیز بیتاش از معنی مفهوم گرفته تا موضوعات زبان فارسی رو در بیار خیلی قویت میکنه
حسابان بخون با ریاضی دو فصل های مثلثات و لگاریتم بعد فیزیک 2 دو فصل اخر با کل فیزیک 3 بعد شیمی 2 و 3 امارم بخون با مبحث نور فیزیک 1 عمومی ها رو خودمم فکرشو نکردم
فرستاده شده از D6503ِ من با Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)