خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1

نمایش مشخصات

میخوام تغییر رشته بدم به تجربی چطور با زیست 1 کنار بیام؟

سلام دوستان من میخوام این تابستان تغییر رشته بدم که سال سوم تجربی باشم ولی یه مقداری برام سخته الان کتاب منتشرانو گرفتم که اومده متن کتاب و دسته بندی کرده حقیقت یه مقدار به بقیه دوستام که رفتن سر کلاس و تمرین و تکرار و امتحان داشتن یه سال تمام حسودیم میشه من الان نشستم فصل 1 و خوندم چون شباهت زیادی با زیست سال اول داشت راحت خوندمش ولی برای فصلای بعد یه چیزایی داره که تا به حال به گوشمم نخورده و فراموشم میشه،راهکاری ندارید؟
      حداقل نمره ای که باید بگیرم چنده؟
      ممنون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amh777 نمایش پست ها
      سلام دوستان من میخوام این تابستان تغییر رشته بدم که سال سوم تجربی باشم ولی یه مقداری برام سخته الان کتاب منتشرانو گرفتم که اومده متن کتاب و دسته بندی کرده حقیقت یه مقدار به بقیه دوستام که رفتن سر کلاس و تمرین و تکرار و امتحان داشتن یه سال تمام حسودیم میشه من الان نشستم فصل 1 و خوندم چون شباهت زیادی با زیست سال اول داشت راحت خوندمش ولی برای فصلای بعد یه چیزایی داره که تا به حال به گوشمم نخورده و فراموشم میشه،راهکاری ندارید؟
      ممنون
      وضعیتتون شبیه وضعیت آجب خودمه کلا زیست واسه همه همین شکل هستش مخصوصا زیست سال دوم که اسامی زیلد داره و ممکنه اولش یادتون بره..این مشکل رو بامرور باید حلش کنین...اگه امکانش هست برین کلاس و همزمان بخونین اگر نه از فیلمای دبیرستان شریف هم میتونین استفاده کنین که رایگانه....به نظرم بباین این فیلنارو ببینین یا برین کلاس زیست بعد خودتون کتاب درسی رو نوبه مو چتدین بار بخونین و بعد هم تست بزنین..اینجوری هم برا کنکور به،یه حد امادگی میرسین هم ایاشلله برای تغییر رشته وامتحان شهربور امادگی پیدا میکنین
      ایشالله موفق باشید
      دیروزت خوب یا بد گذشت
      مهم نیست
      امروز روز دیگری است

قدری شادی با خود به خانه ببر
      راه خانه ات را که یاد گرفت ،
      فردا با پای خودش می آید

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ممنون
      زیست رو هرکسی یجوری یاد میگیره ،
      ولی کلا اکثر بچه ها کل فصل رو یه مرور میکنن،
      دور دوم زیر قیدا و کلمه های مهم خط میکشن ،
      از دور سوم به بعد شروع میکنن تحلیل و تفهیم جمله پاراگراف به پاراگراف !

اینکه چجوری تحلیل کنی و یاد بگیری مفهوم جمله هارو بکشی بیرون یواش یواش یاد میگیری !
      مثلا یجا نوشته بسیاری از سلولهای گیاهی به صورت چندوجهی هستند ! این یعنی چی ؟ یعنی هستند سلولهای گیاهی که چند وجهی نیستن !
      یواش یواش بخونی دستت میاد ، حدود 2 3 هفته زمان میبره تقریبا ، ولی نگران نباش ، به محض اینکه یاد بگیری عین فرفره میتونی بری جلو اگه بخوای وقت بزاری بزاش !
      تو زیست تست و مرور مهمه ! حتما این 2 تا رو رعایت کن ،
      صحبت اخرم اینکه اگه به تصمیمی گرفتی تنبلی نکن !
      یجور نشه اخرش خونواده بگن همون ریاضی میرفتی بهتر بود ؛-)

4. Top | #4
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      از روی کادرای آموزشی کتاب تستا بخون که کاملا مطلب رو از بیخ شکافتن و این میتونه درک رو برات آسونتر کنه.
      الان بنظرت سخته و مبهمه، صبر کن یه خرده بگذره، اونوقت متوجه میشی چقد شیرین و دوست داشتنیه من که خیلی دوسش داشتم.

با دلام*_*

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دی وی دی های رهپویان برای شروع بد نیستند

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      از جزوه و کتابایی هم ک درسنامه کاملی دارن استفاده کن به یادگیری بیشترت کمک میکنه چون بعضی جاها ممکنه درست متوجه منظور کتاب نشی البته تو زیست 1 این مورد وجود نداره

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ممنون
      ببین تو فعلا میخوای فقط قبول شی دیگه؟
      برو جزوه نکات زیست۱ اقای جزایری یا عمارلو رو از اینترنت دانلود کن(تو گوگول سرچ کن میاره) و بشین همونو بخون
      فعلا بخوای بشینی کتابو خط ب خط بجوی برات خیلی کار مشکل میشه و ممکنه حتی نتونی نمره قبولی هم بیاری! اونم زیست۱ ک بعضی فصلاش خیلی اعصاب خورد کنه

فرستاده شده از GT-S5303ِ من با Tapatalk
      «امام جعفر صادق(عليه‌السلام)»:

به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا مي‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمي‌گردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي مي‌دهد. (المحجّة‌البيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پریسان1375 نمایش پست ها
      وضعیتتون شبیه وضعیت آجب خودمه کلا زیست واسه همه همین شکل هستش مخصوصا زیست سال دوم که اسامی زیلد داره و ممکنه اولش یادتون بره..این مشکل رو بامرور باید حلش کنین...اگه امکانش هست برین کلاس و همزمان بخونین اگر نه از فیلمای دبیرستان شریف هم میتونین استفاده کنین که رایگانه....به نظرم بباین این فیلنارو ببینین یا برین کلاس زیست بعد خودتون کتاب درسی رو نوبه مو چتدین بار بخونین و بعد هم تست بزنین..اینجوری هم برا کنکور به،یه حد امادگی میرسین هم ایاشلله برای تغییر رشته وامتحان شهربور امادگی پیدا میکنین
      ایشالله موفق باشید
      نقل قول نوشته اصلی توسط کتی ملیح نمایش پست ها
      از روی کادرای آموزشی کتاب تستا بخون که کاملا مطلب رو از بیخ شکافتن و این میتونه درک رو برات آسونتر کنه.
      الان بنظرت سخته و مبهمه، صبر کن یه خرده بگذره، اونوقت متوجه میشی چقد شیرین و دوست داشتنیه من که خیلی دوسش داشتم.
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadaf نمایش پست ها
      از جزوه و کتابایی هم ک درسنامه کاملی دارن استفاده کن به یادگیری بیشترت کمک میکنه چون بعضی جاها ممکنه درست متوجه منظور کتاب نشی البته تو زیست 1 این مورد وجود نداره
      نقل قول نوشته اصلی توسط seyed sajjad نمایش پست ها
      ببین تو فعلا میخوای فقط قبول شی دیگه؟
      برو جزوه نکات زیست۱ اقای جزایری یا عمارلو رو از اینترنت دانلود کن(تو گوگول سرچ کن میاره) و بشین همونو بخون
      فعلا بخوای بشینی کتابو خط ب خط بجوی برات خیلی کار مشکل میشه و ممکنه حتی نتونی نمره قبولی هم بیاری! اونم زیست۱ ک بعضی فصلاش خیلی اعصاب خورد کنه

فرستاده شده از gt-s5303ِ من با tapatalk
      جزوات عمارلو!
      درسنامه الگو؟!
      فیلم های الا؟!
      کتاب کمک درسی؟

wtf? ....

داداشم شما مگه نمیخووای که فقط قبول بشی؟
      کتاب رو بشین بجو نهایش یه دی وی دی اموزشی(نه اون بسته های سبز کرامت) سال دوم رهپویان رو میگیری که میشه 40 تومن
      همین.
      موفقیت هیچ رازی نداره
      از تو شروع می شه
      دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
      به راهکارها
      به مشکلات
      و...
      اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
      "موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
      موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
      خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
      موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
      اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
      "بشین و تماشا کن!"
      رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ممنون

زیست اولش شاید یه ذره دشوار باشه برات

مخصوصا سه تا فصل اول سال دوم که بیشتر جنبه حفظی دارند ولی در عین حال خیلی مهم هستند

همونطور که دوستان گفتن, فیلم های دبیرستان شریف (رایگان) و رهپویان خوبه

کتاب هم خیلی سبز و فاگوزیست خوبه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ولی داداش از من میشنوی تغیر رشته نده...تجربے پدرت در میاد کلی تلاش میکنی ممکنه ب هدفت هم نرسی...
      ماشالا امسال هم ک تجربی 520 هزار نفر ثبت نام کردن

به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا مي‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمي‌گردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي مي‌دهد. (المحجّة‌البيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بهترین کتابی که من دیدم واسه یادگیری زیست شناسی 1 (سال دوم) ... به شرطی که درسنامه هاش رو چندین بار بخونی تا واست جا بیوفته ... بعدش متن کتاب رو خیلی دقیق بخون ... هر نکته جدیدی که داشت رو حاشیه نویسی کن توی کتاب درسی ... نیازی به معلم و DVD و ... هم نیس (بدون اغراق)

000.jpg
      ...

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      بهترین کتابی که من دیدم واسه یادگیری زیست شناسی 1 (سال دوم) ... به شرطی که درسنامه هاش رو چندین بار بخونی تا واست جا بیوفته ... بعدش متن کتاب رو خیلی دقیق بخون ... هر نکته جدیدی که داشت رو حاشیه نویسی کن توی کتاب درسی ... نیازی به معلم و DVD و ... هم نیس (بدون اغراق)

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 000.jpg
مشاهده: 64
حجم: 53.5 کیلو بایت
      خوندن کل درسنامه های خیلی سبز = اتلاف وقت

فقط در صورتی درسنامه بخونید که خود مطلبو نفهمیدید

زیست یک ماشالله با فصلای نچسبی شروع میشه و باید زیاد مرور بشه
      تنها راه رفع مشکل شما مرور زیاد هست

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام علیکم. من هم مثل شما ریاضی بودم اما تا اخر ریاضی موندم و ککور تجربی دادم...زیست شناسی توصیه می کنم dvdاموزشی ره پویان دانش و اندیشه بگیرید و یواش یواش با توکل به خدا شروع کنید خب طبیعیه که زیست درس جذاب و قشنگی هست اما توجه داشته باشید رقابت اصلی در کنکور تجربی بر سر همین کتابه یعنی اگه به قصد رشته های عالی تجربی میاید باید خیلی حواس جمع باشین که از پس فهم این درس بر بیایین نه حفظ آن...اصلا هم کار سختی نیست به شرطی که علاقه داشته باشید و از منابع درست استفاده کنید که انتخاب منبع هم بستگی به خودتون داره ولی پیشناد می کنم چون تازه کار هستید از خیلی سبز استفاده کنید................انشاالله موفق باشید یاعلی

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      خوندن کل درسنامه های خیلی سبز = اتلاف وقت

فقط در صورتی درسنامه بخونید که خود مطلبو نفهمیدید

زیست یک ماشالله با فصلای نچسبی شروع میشه و باید زیاد مرور بشه
      تنها راه رفع مشکل شما مرور زیاد هست
      این کتاب درسنامه فوق العاده ای داره ولی خب خیییییلی زیاده بنده خدا نمیرسه بخونه

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ببین اگه با زیست حال نمیکنی و خوندنش برات مثل رمان نیست اصلا تجربی نیا چون از همین لحظه ای که میای تجربی تا اخر این زیست کنار دستته اصلا هم اسون نمیشه بر عکس بقیه علوم هرچقدرم جلوتر میری پیچیده تر میشه.
      شیوه خوندنتم مهمه یعنی بار اول روزنامه وار میخونی بفهمی اون فصل در مورد چیه بار بعدی توضیحات فصلو بخون و شکلا رو قشنگ تفسیر کن بار اخرم هرچی قید و اصطلاح گفته مو به مو حفظ کن.اصطلاحاتم اینقدر باید مرور کنی که بخشی از ذهنت بشن .

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)