منم میخوام اینکارو بکنم چون تمرکزو بالا میبره مخصوصا ت عمومیا اگگه یه سوالو بخوای دو بار بخونی بخاطر عدم تمرکز کلی وقت کم میاری اما قبلش باید بری دکتر چون اون روز استرس زیاده تپش قلب کلا بالاس و ریتالین هم تپش قلب رو بیشتر میکنه ممکنه سر جلسه مشکلی پیش بیاد برات!تا دکتر نرفتی استفاده نکن
سلام خسته نباشید ،
از اونجایی که ریتالین واسه پیدا کردنش اذیت میشی ،
پیشنهاد بنده به شما استفاده از ه.ر.و.ئینه ،
خیلیم راحت گیر میاد البته ، سر باغ فردوس !
رفع اسپم : اگه بقیه تونستن بدون این چیزا امتحان بدن شما هم میتونی دوست عزیز ، علت اینکه سر جلسه هم اذیت میشی واسه اینکه وقتی داری خونه یا کتابخونه درس میخونی خودتو عادت ندادی که 4 5 ساعت بدون استراحت بشینی سر درس ! بدن واسه انجام هرکاری نیاز به تمرین و عادت داره ! سخت و آسونم نداره !
من خودم موقع امتحانای ترم سیگار زیاد میکشیدم ، خیال میکردم نیکوتین داره اروم میکنه ! ولی خب در اصل مشکلی نبود بدون سیگارم حل میشد !
الان سیگارو گذاشتم کنار ، درس میخونم ، بازدهیم بهترم شده
ویرایش توسط Hossein.A : 09 تیر 1395 در ساعت 23:54
نه دوست عزیز هیچ داروخونه ای نمیتونه چنین کاری بکنه. این که داروخونه مشخصات بنویسه و بده کذب هست.
شما اول باید نسخه متخصص اعصاب ( مغزواعصاب یا اعصاب و روان؛ در مورد اطفال فوق تخصص اعصاب اطفال هم قبوله) رو ببرین اداره غذا و دارو تا بهتون حواله مخصوص بدن و اون حواله مخصوص رو تحویل داروخونه بدین و ریتالین بگیرین. هیچ راه دیگه ای برای تهیه کردنش از داروخونه نیست امکان هم نداره که داروخونه ای سر خود ریتالین بدون حواله و نسخه فروخته باشه مگه اینکه جنسش دزدی باشه و در سیستم موجودی داروخانه ثبت نشده باشه. تازه همون گرفتن حواله هم خودش مصیبتی هست اگه سنت زیاد باشه میگن که باید وضعیت اعتیادت هم مشخص بشه و آزمایش اعتیاد هم بدی. بازار آزاد هم قیمتش 10 الی 20 برابر داروخانه هست اصلا هم نمیشه بهشون اعتماد کرد.
من خودم تا پارسال میخوردم ولی دیگه گذاشتم کنار چون به هیچ دردی نمیخوره فقط بچه های بیش فعال ازش خیر دیدن.
شما اگه مشکلت خواب آلودگی هست به پزشک مراجعه کن و مشکلت رو باهاش مطرح کن تا آزمایش های کم خونی و تیروئید و ... رو بنویسه اگه چیزی نشون نداد میری متخصص اعصاب تا داروی محرک بهت بده. اونم محرک های بدون عوارض؛ نه ریتالین ! ریتالین آخر کاره وقتی که هیچ دارویی جواب نداده باشه. البته ممکنه پزشکتون مطمعن باشه که ریتالین براتون مشکلی پیش نمیاره و همون اول کار ریتالین بده که در این صورت با توجه به تحت نظر بودن توسط پزشک میشه راحت مصرفش کرد.
ضمنا؛ این سیگار و رفیق ناباب و این چرندیات موند تو دهه هشتاد. الان الگوی جدید اعتیاد که در حال گسترشه همین گرایش به داروهای محرک هست. دوستان ناباب هم افرادی هستن که چرت و پرت های مواد گستران جامعه رو منتشر میکنن که خلبانان آمریکا قبل از انجام ماموریت هاشون 2 تا ریتالین میخورن و جراحان اروپا قبل از جراحیشون یه ریتالین و یه پروپرانولول میخورن و ....
نمیخوام بگم شما بچه هستی و ممکنه فریب بخوری و معتاد بشی؛ ولی با احتیاط و اگاهی قدم بزار توی مسیری که میخوای طی کنی
مرکز فقط با تمرین بهتر میشه!!
ریتالین اثر نداره...
ریتالین ماده اولیه شیشه یا هرویینه (دقیق یادم نیست که کدومشه)
ماده ای که خیلی از افرادی که با عالم غیب سر و کار دارن و تو کار احضار ارواح هستن استفاده میکنن... خیلی تفاسیر جالبی داشت این ریتالین... از ی پزشکی شنیده بودم!!
این متن رو هم بخونید همگی دوستان...
تحقیقات جدید در زمینه استفاده از مواد مقلد سیستم سمپاتیک ( آمفتامین ها و مت آمفتامین ها ) که با نام تجاری کریستال ، شیشه قرص های استازی و ریتالین در انواع خوردنی و کشیدنی و تزریقی باعث تحریک قسمتی از مغز میشه که تعادلات ارادی رو در حدی تقریبا حدود 2 درصد قرار میده
برای همین افراد معتاد به این مواد در ابتدا بسیار با تمرکز هستند و ذهنشان قوی است
اما فرآیند وحشتناکی در این بین رخ میده
@konkurtv
از یک نورون به طور ارادی اگر زیاد کار بکشیم موجب مرگ اون میشیم و چون نورون ها میتوز و میوز ندارند که مجدد ساخته بشن این افراد در حد فاجعه به این مواد معتاد میشن و بعد مدتی دچار اختلالات جنون آمیز میشن
ماده ای در مغز پس از مرگ تولید میشه به نام دی متیل تریپتامین که به اختصار DMT می نویسن
@konkurtv
در دهه ی پایانی قرن بیستم باور ها بر این بود که این ماده علت مرگ مغزی است
بعد ها در نتایج یکسری آزمایش مشخص شد که تجزیه ی مواد درون سیناپسی و انتقال دهنده های عصبی منتهی به تولید دی ام تی میشه
@konkurtv
این ماده قوی ترین توهم زا است
در امریکای لاتین برای برقراری ارتباط با روح مردگان از این ماده استفاده میشه که از دل قورباقه مرداب با روش کروماتوگرافی میتوان آن را تهیه کرد ( البته شما اینکارو نکنیا )
عده ای که این ماده رو تجربه کردند ابراز داشتند که با موجوداتی 100 درصد واقعی ولی فرازمینی ملاقات کردند که از جمله ی آن ها می توان به کارلوس کاستاندا عارف امخریکای لاتین اشاره کرد
@konkurtv
ارتباط یک ماده ی شیمیایی با دنیای فرزمینی و دنیای مردگان و ارواح در یک تحقیق 7 ساله بررسی شد...
پاسخ به سوالات سربازی
یکی از دوستای من میخوره و ترازاش میرن بالانمیدونم سر ازمون چیکار میکنه ولی همینکه موقع درس خوندن بازدهیتو میبره بالاهم خوبه عین شوکولات هم دم دستش هست یبار پیک اورد واسش سر کلاس بودیم
به بقیه هم میده اگه بخوان
خیلی میخوره هر چند ساعت یبار میخوره من فک میکردم یبار میخوری کارشو میکنه ولی زیاد باید بخوری مخدره دیگه هر چی بیشتر میخوری بیشر محتاج میشی با کم بودن دیگه روت تاثیر نمیذاره
نامردیه
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)