این یک کار تبلیغی هست.
خیلی از سایت ها هستن که همچین کاری میکنن , از چند ماه قبل کنکور برنامه های نوشته شده اماده دارن , با نزدیک شدن به کنکور , این برنامه رو روز به روز فشرده میکنن , تا خود کنکور این مووع ادامه داره.
همه جورش رو دیده بودیم بغیر از این مدل که چند روز مونده به کنکور طرف بیاد همچین ادعایی بکنه
سلام دوست عزیز اول بگم که من خودم از کسایی هستم که اعتقاد دارم توی این وقت باقیمانده میشه یه کارای عجیب غریب هم کرد...اما اینطور هم که شما میگین یه خورده غیر واقع بینانه هست یه خورده که چه عرض کنم اینا میشه امید دادن بی حساب و کتاب اگه بگیم اغا وقت نیست لطف بیشتری کردیم به دوستان تا اینطور بگیم... با این درصدا قرار چی قبول بشید ؟؟؟ شمایی که قرار زیست و شیمی رو 0 بزنید میخواید چی قبول بشیددد نهایتششش مهندسی کشاورزی بیارید اونم شبانه...اگه سقف ارزو هاتون همینه خب حرفی نیستت...
الان اوناییکه قرار از صفر شروع کنن باید منطقی باشن ...
اما اگه کسایی هستن که حداقل نصف مباحث رو خوندن و حتی نسبتا مسلط هستن نه کاملا هنوز امیدوار باشن حتی به پزشکی ...میشه توی همین چند روز با تسلط روی خونده ها و انتخابی خوندنه نخونده ها رتبه هاشونو جابجا کنن
ضمنا توی قبولی رشته ها رتبه زیر گروه مهمه نه کل ...یعنی کسی که با زیست 0 رتبش میشه مثلا 7000 مطمن باشید زیر گروه رشته های پزشکی میشه 15000 هزار پس هر رشته ای که میخواید با توجه به ضزایبش درصد بزنید...
من الان گوش دادم..بنظرم والا مزخرف میگه شاید برای یه دانش اموز که متوسط خونده شاید عملی شه...شاااااید...ولی کسی که صفره عمراااااا...
<br>
اصلا بگیم درصدایی که شما میگین درست باشه (من فکر میکنم طرف اگه زیست و فیزیکو نزنه در بهترین حالت 15 هزار میشه)
خیلیا عربی درسیه که توش ضعیفن 10 تا تست که هیچ 2 تا هم بزنن باید کلاشونو پرت کنن هوا
خیلیا لای زمین رو باز نمیکنن چه برسه به اینکه 40 درصد بزننش
فکر میکنم درصدای شما با رتبه ای که عرض میکنید مطابقت نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)