به نام خدا
اول یه سلام مکینم به کنکوری هایه 95 که زحمت کشیدند در این 1 سال و حتما نتیجه ای مطلوبشون رو به اندازه زحمتش خواهند گرفت و یه سلام به تازه وارد هایه کنکور.
قصد داشتم این تایپک رو بعد کنکور بزنم ولی نیاز دیدم الان بگم بهتون .
امیدوارم حالتون خیییلی خوب باشه.
هدفم از تایپیکی که زدم اول منابع کنکور تجربی واسه 96 ها هستش و پاسخ دادن به سوالاتی که تو تاپیک هایه مختلف دیدم و و سعی میکنم این جا به بیشترشون جواب بدم و کمکی کرده باشم بهشون تا نتیجه بهتری بگیرند.
اول منابع رو یگم و دقت کنید که این ها یه پیشنهاد هستش و شاید شما منابع بهتری سراغ داشته باشید و از اون استفاده کنید به هر حال وظیفه میدونم که بگم:
از هر درس و مبحث چند تا منبع میگم هر کدومو دوست داشتید انتخاب کنید و ببینید کدومش بدرده شما میخوره.اگه در مورده کتابی هم سوال داشتید میتونم در موردش براتون توضیح بدم و ویژیگی هاشو بگم.
ادبیات:
اول اینکه میدونید باید موضوعی بخونید و برای بخش هایه مختلفش از این کتاب ها استفاده کنید بهتره:
لغت و املا:الگو یا مهر و ماه یا کلک معلم-خیلی سبز
ارایه و زبان فارسی:الگو
قرابت:الگو-نشر دریافت-یه مهر و ماه هم خودم داشتم خوب بود.
تاریخ ادبیات:مهر و ماه لقمه-الگو-خیلی سبز
واسه کلی هم جامع موضوعی گاج و جامع خیلی سبز خوبه.
عربی:
جامع گاج کامل .کتابی بهتر از این فک نکنم باشه به جز فوت و فن عربی خیلی سبز.جفتشو نگاه کنید ببینید با کدومش حال میکنید
دینی:
جامع گاج نقره ای.(حرف نداره)-جامع خیلی سبز هم خوبه.
زبان:
جامع مبتکران مولفش استاد شهاب اناریه.میدونیداا ولی گفتم بگم.جامع گاج و جامع شبقره استاد کیاسالار هم خوبه.خیلی سبز هم خوبه.
واسه زبان تیک 8 رو هم بگیرید خیلی خوبه.من 1 ماه اخر با اون زبانمو یه تکونی بهش دادم.جذابیت خاصی داره کتابه تیک 8.
واسه درک مطلب و کلوز کتاب از متن نترسیم شبقره خیلی خوبه.
زمین شناسی:
کتاب هفت چیز خیلی سبز .
ریاضی:
خیلی سبز جامع.گاج هم خوبه.مهر ماه هم میگن خوبه ولی من ندیدم کتابشو.ولی خیلی سبز استاد مویینی عالیه.
زیست:
به کتابیکه هر انتشاراتی یه کتاب اموزشی یا تست واسش داده بیرون.خخخ
واسه دوم بین نشر الگو و خیلی سبز انتخاب کنید.الگو بهتره.
واسه سوم:الگو فقط .خیلی سبز هم خودم داشتم و با اون کار کردم ولی الگو بهتره.
واسه پیش:فقط الگو.هیچ انتشاراتی و هیچ کسی تا الان واسه پیش به جز دکتر هاشمی خوب کار نکرده.
سراغه کتابایه زیاد واسه زیست نرید و مطمین باشید با همینا اگه خوب بخونید بهترین نتیجه رو میگیرید.
در ضمن سراغ گاج جامع هم نرید من گرفتم پشیمون شدم.
راسی iqگاج هم خوبه ولی درسنامه نداره و واسه کسی خوبه که میخواد اضافه کاری کنه.
فاگوزیست هم من خوشم نیومد اخه خیلی کش داده.مثلا فصل 1 سوم کلا 20 صفحه است تو فاگو 70 صفحه یا بیشترتوضیح داده.
دیگ اگه منبع دیگه ای میدونید بگید .
فیزیک:
گاج پایه و پیش –خیلی سبز پهار جلدی.انتخاب به خودتون
شیمی:
اینم مثه زیسته قضیه اش.
متاسفانه یه کتاب نداریم که هم تستاش خوب باشه هم درسنامه اش.
واسه دوم بین مبتکران و شیمی الگو که جدید زده یه کدومو انتخاب کنید.واسه الگو تستاش خیلی قوی تره دیدم کتابشو.
واسه سوم من خودم گاج داشتم خوبه بود ولی خیلی سبز هم خوبه(همین سبز رو بگیرید بهتره)-مبتکران هم بد نیست ولی تستاش ضعیفه.
واسه پیش :پیش یک من مبتکران داشتم پیش 2 سبز که خوب بود.حالا هر کدومشو مایلید بگیرید.اصن همشو سبز یا مبتکران بگیرید فرقی نداره.
سعیکنید کنار این کتابا کتاب فار واسه زدن تست هایه با سطح بالا یا موج ازمون الگو رو بگیرید.
واسه کسایی که پایه ضعیفی دارن موج الگو بهتره چون سطح بندی داره ولی فار از همون اوولش سنگین کار کرده.با توجه به سطح خودتون انتخاب کنید.
و اینکه اول کتابایی که واسه تک درس گفتم رو مسلط شید بعد برید سراغه اینا چون همون اول برین سراغ این تستا به مشکل بر میخورید.
چند تا نکته در رابطه با منابع بگم:
1.از خریدن کتاب هایه اموزشی زیاد واسه یه کتاب دوری کنید چون فقط فکرتون رو مشغول میکنه و شما رو عقب میندازه .پس با یه منبع برید جلو اگه دیدید تست کم اوردید دوباره یه منبع دیگ انتخاب کنید که بعید میدونم کم بیارید.
2.به منابعی که دارید اعتماد کنید .مثلا یکی از دوستام هر کی بهش میکفت این کتابی که داری خوب نیس برو اینو بگیر اونم میرفت میگرفت و استفاده هم نمیکرد و الکی پول کتاب میداد.پس اعتماد کنید به منبعتون
3.صبر کنید چاپ جدید بیاد .اخه پارسال من خودم شیمی پیش رو زود گرفتم نگو کتابا تغییر کرده و دوباره رفتم عوض کردم.پس صب کنید.ولی واسه دوم سوم بگیرید چون تغییر نخواهد داشت احتمالا.
4.خواهشن سرغ این دی وی دی ها نرید همش فقط پول مفته که به اینا میدیم و فایده ای هم نداره.من فیزیک و ریاضی رهپویان رو گرفتم اصن هیچی نفهمیدیم که هیچ وقتمو هم گرفت.فقط با کتاب اموزشی برید جلو مطمین باشید نتیجه میگیرید.
دیگ در رابطه با منابع فک کنم همه چی رو گفته باشم اگه سوالی بود بپرسید؟!
-یه چندتا نکته در رابطه با تابستون و ازمون رفتن در تابستون وکلا کنکور بهتون بگم شاید بدرتون بخوره.
1.تابستون ازمون رفتن رو به کسی پیشنهاد میکنم که دروس پایه اش رو تمییز جمع جور کرده ولی اگه تو پایه لنگ میزنی بشین تابستون سر و سامان بده بهشون چون اونور واقعن سخته جمع کردنش.من خودم اشتباه کردم تابستون رفتم ازمون قلم چی و ازمون هم فقط سوم بود منم فقط سومو خوندم و دوم اصن نگاه نکردم و بدجوری لطمه خوردم ولی در طول سال به سختی جمعش کردم.پس با توجه به شرایطی که دارید انتخاب کنید که ازمون برید یا نه.
2.در رابطه با اینکه چه ازمونی برید والا نمیدونم چی بگم.هر موسسه ای یه بدی داره یه خوبی.ولی به نظرم بین سنجش و قلم چی یکیدومشو انتخاب کنید.قلم به خاطر برنامه اش بهتره از سنجش والبته سختی نسبتا بالا سوالاش .باز انتخاب با خودتون.
3.و اینکه خواهشن جانه هر کی دوس دارید سرتون تو کاره خودتون باشه و به احدی کاری نداشته باشید.نمیگم منزوی باشید ولی زیادم نرید تو حواشی وتعادل رو رعایت کنید.
4.و اینکه هر ازمونی که میرید واستون مهم این باشه که در هر ازمون نسبت به قبل پیشرفت داشته باشید حالا میخواد 20 نمره تراز باشه یا 200تا.فقط پیشرفت و رشد مهمه.به این پشتیبان ها هم زیاد دل نبندین و خودتون درگیرش نکنید بعضی هاشون اصن فقط ادمو دلسرد میکنن.تو شهر ماه که من تابستونا میرفتم ازمون میدادم بعد کارنامه میرفتم بگیرم این پشتیبانه نقاطه قوتم نمیدید مثلا من دینی ادبیات و زیست وشیمی رو بالا میزدم چیزی نمیگفت ولی فیزیک و ریاضی رو با زبان پایین میزدم هی گیر میداد به اینا و منو تخریب میکرد.خلاصه زیاد خودتون درگیر این چیزا نکنید و فقط به رشد خودتون فک کنید همین.
5.به هیچ عنوان خودتونو با هیچ کسی مقایسه نکینید چون این بهتون ضربه میزنه فقط.بابا اصن ولش کن فلانی چی خونده چی زده چی کرده فلان درسش چرا اینطور شده یا فلان کتابو خریده فلان کلاسو رو رفته بااباا ولشششششش کککنننن سرت تو کاره خودت باشه.
6.شما انسانید ربات نیستید.ینی اینکه قرار نیست روزی 14 ساعت اونم به مدت 1سال بخونید اصن همچین چیزی ممکنه؟؟!نه خداییش کسی همچین کاری میتونه کنه؟؟اگه کسی میگه فقط واسه تخریب شماس همین.سعی کنید جوری بخونید کا تا 1 سال بتونید بخونید نه اینکه 1 هفته بخونی بعد دیگ اصن هیچی.
یکی از دوستام که شاگرد اول کلاسمون بود در تابستونا که ازمون میدادیم وبعد دفتر برنامه ریزش رو میددیم زده بو هفته 70 یا 80ساعت مطالعه من هنگ میکردم اخه چه جوری میخونه بعد ایشون بنده خدا بعد 2 ماه سرد شد و ازمون که نیومد هیچ درسم واسه یه مدت ول کرد.جالبه بود این برنامه درسیش رو هم پشتیبانیمون داده بود که طرفو ****** بده.خخ.که موفق شد متاسفانه.البته دوباره برگشت ینی کمکش کردیم برگرده به روال طبیعی خودش.
7.یه نکته در رابطه با فضایه مجازی که بلایه جانه کنکوری ها شده.مورد داشتیم با بهونه کانال دکتر هاشمی رفته تو تلگرام و اخرش در گروهه همه خوبا پیداش کردن.این جدی بود
به نظر من اگه واقعن جنبه و ظرفیت درست استفاده کرد رو دارید که هیچی وگرنه حذفش کنید.حذفی که واقعن حذف باشه نه اینکه فردا دوباره بری .تصمیم جدی بگیرید واسه هر کاری.
اصن قبل از هر کاری یه سبک و سنگین کنید که مثلا الان برم تل خوبه یا بشینم فلان درسو بخونم.اگه به تل رسیدید که هیچی حرفی ندارم باهاتون و اگر به درس رسیدین مطمین باشید تو بقیا اتفاقایه زندگیتون هم درست تصمیم خواهید گرفت
8به عنوان اخرین نکته اینکه خودتو دوست داشته باشید و با عشق درس بخونید نه زور و اجبار خانواده یا معلم یا پشتیبان یا هر احدی .و خدا رو فراموش نکنید و همیشه همه چیرو از خودش بخوایید و مطمین باشید اگه واسه خواستتون تلاش کنید حتما بهتون میده.
سوالی داشتید بپرسید در خدمتتون هستم.
اگه مشکل تایپ یا غلط املایی داشت معذرت میخوام اخه یه مقدار تند نوشتم شرمنده!
ارزویه موفقیت برایه تک تکتون دارم و مطمینم به بهترین ها خواهید رسید اگر بخواهید که مطمینم میخواید.