دوستان سلام. کنکوری 96 هستم.
قسط دارم تو تابستون دروس عمومی و تخصصی سال دوم و سوم رو تموم کنم.
میخواستم راهنمایی کنید که برای هر درس چه قدر از زمانم رو اختصاص بدم ؟ برای اختصاصی ها وقت یکسان قایل بشم ؟ چی کار کنم کلا یه مقدار گیج شدم
ممنون
دوستان سلام. کنکوری 96 هستم.
قسط دارم تو تابستون دروس عمومی و تخصصی سال دوم و سوم رو تموم کنم.
میخواستم راهنمایی کنید که برای هر درس چه قدر از زمانم رو اختصاص بدم ؟ برای اختصاصی ها وقت یکسان قایل بشم ؟ چی کار کنم کلا یه مقدار گیج شدم
ممنون
ببین بستگی داره چقد درس میخونی به فرض اگه تو هشت ساعت در روز درس میخونی من میگم دو ساعتشو به فلان درس اختصاص بده ولی اگه کلا روزی دو ساعت بخونی که نمیتونم باز بگم دو ساعت فلان درسو بخون چون اینجوری کل روزت میشه اون فلان درس(چقد گفتم فلان درس)بستگی به حجم کتابای کمک اموزشیت هم داره .بستگی به این هم داره که تو اون درس در چه سطحی هستی ایا قبلا خوندی؟؟روش خوندنشو یاد گرفتی؟؟این که چقدر باید برای فلان درس اختصاص بدی رو خودت باید متوجه بشی پیشنهاد من اینه که از دفتر برنامه ریزی استفاده کن یه هفته برنامه ریزی کن پایان اون یه هفته ببین چن ساعت فیزیک خوندی چن ساعت ریاضی چن ساعت...فقط یه چیز از الان بهت بگم این که میگی کل دو و سه رو میخوای تو تابستون بخونی به نظر من دور از عقلو منطق هستش.یکی دو هفته اول که درگیر این میشی که روش مطالعه درس های مختلفو یاد بگیری بعد تو تابستون تا بتونی ساعت مطالعتو ببری بالا یه خورده طول میکشه اگر هم قرار باشه کل دو وسه رو بخونی درستو حسابی نمیتونی بخونی.
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
ببین اول تو تو تابستون میخوای چند کار کنی (من کلی میگم اگه هدف دیگه ای داری هم حواست باشه) 1-بررسی کل دروس اختصاصی پایه 2-پیدا کردن روش مطالعه 3-قوی کردن دروس نوسانی و نقاط ضعف برای دروس عمومی توفقط زبان فارسی و قرابت و ارایه وعربی(اگه مشکل داری ) حداکثر 15-20 درصد وقتتو بزار اما اختصاصی دو حالت داره 1-مدرسه داری :در این حالت تو مرور دروس پایه داری +دروس تابستان 2-مدرسه نداری:همه وقتتو برا پایه میزاری زیست مهمترین درس تجربی که حدود25 وقتتو (متوسط بستگی به سطحت داره )کارتم کل دروس پایه {اگه رسیدی یه پیشخونی کلی از پیش بکن}شیمی :دومین درس مهم در قبولی رشته و سومین درس از لحاظ رتبه کلی پیشنهاد من حدود 15-20 درصد زمان کارتم کل پایه
ریاضی :دومین درس مهم در رتبه و پیش نیاز همه دروس پیشنهاد من 20 درصد زمان سعی کن تابستون کل ریاضی پایه رو تسلط کامل داشته باشی فیزیک:درس دردسر ساز برای بیشتر بچه ها تابستان کل پایه +حرکت و دینامیک (حرکت و دینامیک رو حتما کار کن) حدود 15 درصد زمان زمین:درس مظلوم حتما براش زمان در نظر بگیر وسوم رو کارکن حدود 5 درصد زمان براش کافیه حواست باشه من کلی گفتم دینی و زبان رو به هیچ عنوان وقت نزار ولی بقیه درسارو (منظورم زمین بیشتر)حذف نکن بیشتر از 5 درصد جابه جایی هم نکن برا منابع زمین فقط کتاب+تست های ازمون های ازمایشی گذشته کافیشه ببخشید طولانی شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)