خوب از امروز وقتتو بزار تو دروس سوال حتمی و اسون
سلام...خب شاید نشه اگه شاید بشه چی...کنکور یه امر نسبیه الان همونی که درسا رو فول هست نمیتونه ادعا کنه رشته های خوب قبل میشه یا نه ...
اگه بدونی این مدت رو چطور بخونی علاوه بر این بدونی خیلی از تستا نیاز نیست که روشون مسلط بشی همین که بفهمی چی به چیه با رد گزینه میتونی به جواب برسی
توی این مدت رو عمومیا زیاد کار کن که سکوی پرتابت میشهههههه
تو ریاضی سعی کن ماتریس ،دنباله وتصاعد،تابع نمایی و لگاریتم ،تابع،امار،احتمال بعدش حدوپیوستگی و مجانب وانتگرال اگه اینارو کارکنی ریاضی بالای 60 میزنی تو زیست سال دوم(دروس 3.4.6.7.8)کار کن 13 تست میاد +اگه رسیدی سال سوم و پیش رو مرور کن تو فیزیک برو سراغ پیش دو و نور و 2فصل اخر دوم تو شیمی سال دوم تو زمین (از دستش نده ) دو سه تا فل رو بخون مثل سال دوم فصول 2،3،4،5،6 اگه بخونی 32% میزنی تو ادبیات برو لغت و املا و تاریخ ادبیات تو عربی لغت و قواعد پایه (سال اول و دوم) تو دینی سعی کن کلشو بخونی اما من چند فصل انتخابی بگم دوم دروس 2-4-5-7-9-11-13-15-16 سوم دروس3-5-6-8-9-10-12-15 پیش دروس 2-3-5-6-7-8-10 کتاب رو حتما بیشتر ملاک قراربده
بله خود کتاب رو بخونی مطالب زیاده دسته بندی هم نداره خط ویژه رو کامل بخون اگه خیلی باهاش اذیتی کتابی جمع بندی دیگه هم هست مثل مهر و ماه ...بازم با کتاب خوندن فکر میکنی جواب نمیگیری تستای کنکور از 89 تا 94 رو بخون جوری که پاسخشونو تحلیلی بخونی اینطوری به 60 هم میرسی برا ادبیات هم هیچ راهی جز تست زدن نداری الان ... زبان فارسی رو هم حذف کن
منم رشتم ریاضیه... سال دومم هم هست... همه میگن ازمون سنجش خیلی نزدیک کنکوره با رتبه دیروزم خیلی نا امید شدم نمیدونم چیکار کنم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)