بنیاد رو حساب قبولی قطعی میگه نه رو حساب اوردن نمره قبولی
بعدشم بخاطر اینکه تعداد دانشگاه ازاد کشور که پزشکی دندون دارو دارن چندتان مگه همه ظرفیت هاشون جمع بزن بعد ببین بیست درصدش چندتا صندلی میشه
بنیاد رو حساب قبولی قطعی میگه نه رو حساب اوردن نمره قبولی
بعدشم بخاطر اینکه تعداد دانشگاه ازاد کشور که پزشکی دندون دارو دارن چندتان مگه همه ظرفیت هاشون جمع بزن بعد ببین بیست درصدش چندتا صندلی میشه
حرف این دوستمون کاملا درسته بالاخره هرچی جامعه آماری پایین تر باشه احتمال اینکه تعداد بیشتری دانش آموز ضعیف که درس خون نیستن توش باشن خیلی زیاده اصلا تو مدرسه از هر کلاس 30 نفری شاید 6 نفر واقعا شانس قبولی پزشکی رو داشته باشن حالا از این 6 نفر چند نفر سهمیه دارن؟؟؟؟؟؟؟؟شاید دوتا شون
ای بابا هرکی یه چیزی میگه .هیشکی هم با مدرک حرف نمیزنه.یکی میگه تراز ۵۰۰۰وخورده ای اینا یکی میگه همرو بالای ۳۰درصد بزنیین.بابا بیاین نمونه هایی که خودتون دیدین و مطمعنین درسته بگین که از بلاتکلیفی در بیایم ما.الان واقعا من استرس گرفتم.دارم سعیمو میکنم ترازمو ببرم بالا اما خوب روزای آخره و استرسو ماه رمضون و هوای گرم و منم گرفتار,واقعا سخت شده درس خوندن.الان ترازم توسنجش ۷۰۰۰هست.سعی میکنم ببرمش بالا.اما نمیدونم تا ۲هفته دیگه چقدر میره بالا؟الان آیا مشهد قبولم؟بنیاد مال سال۹۱ رو بهم گفت که با ترازای ۷۰۰۰وخورده ای مشهد قبول شدن با سهمیه شاهد.گفت سهمیه الان شما مثل شاهد اون موقست.اما خوب اون مال ۴سال پیش بود.تراز ۷۰۰۰وخورده ای مال بچه های اون سال بوده.حالا پارسال بچه ها با چند قبول شدن؟
ببین عزیزم درصد یکی میگه دخیل یکی میگه نه بنیاد جواب درست نمیده
ولی قدر مسلم اینه که پنجاه بورس میشن برا خارج ما طرح ندارن و می تونن تو دانشگاه هرچندتا درس خواستن حذف موثر کنن
ممنون از جوابهای امیدوارکنندتون.پس کو اونایی که میگفتن با ۶۰۰۰اینا میشناختیم فلانی آورده؟البته خودمم میدونم که تراز خیلی خوبی نیست دارم تلاشمو میکنم ببرم بالا.فقط یکم باید دقتمو زیاد کنم.امیدوارم امسال سال خوبی واسه ما بچه های ایثارگران باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)