فهرست دانشگاههای برتر آسیا در سال 2016/حضور 8 دانشگاه ایران در جمع 200 دانشگاه برتر
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
اگه دقت کرده باشین دانشگاه شیراز از اصفهان خیلی بهتره یعنی رتبه های خیلی پایین تر رو جذب میکنه هم واسه مهندسی هم پزشکی رتبه بندیشون چرته
دانشگاه شیراز واقعا خوبه و زیاد فرقی با ص اصفهان نداره.....ولی من قبولی های کانون رو که نگاه کردم تو مهنسی هاص اصفهان رتبه های پایین تر رو جذب کرده بود نسبت به شیراز!!
..
دانشگاه شیراز واقعا خوبه و زیاد فرقی با ص اصفهان نداره.....ولی من قبولی های کانون رو که نگاه کردم تو مهنسی هاص اصفهان رتبه های پایین تر رو جذب کرده بود نسبت به شیراز!!
..
ماله امسالو ببین شیراز رتبه های بهتری میگیره باباجون کلا شیراز عشقه خودش خوبه دانشگاش خوبه حافظ و سعدیش خوبه فالودش هم که عالیه کلا شیراز تکه (بنده خودم شیرازیم )
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری