سلام دوستان
یه مشکل دارم که همیشه داشتم ولی دیگه شوخی ازی نیست بخام ادامش بدم اخه کنکور داریم!
رفقا متاسفانه یه اخلق دارم دلم میخاد زود درسه تموم شه نمیدونم منظورمو چجور بیان کنم انگاری ته دلم دلهرهدارم!
کمکم کنین چجوری این مشکلو رفع کنم
سلام دوستان
یه مشکل دارم که همیشه داشتم ولی دیگه شوخی ازی نیست بخام ادامش بدم اخه کنکور داریم!
رفقا متاسفانه یه اخلق دارم دلم میخاد زود درسه تموم شه نمیدونم منظورمو چجور بیان کنم انگاری ته دلم دلهرهدارم!
کمکم کنین چجوری این مشکلو رفع کنم
زیبا فکر کن همه چیز را زیبا خواهی یافت
از این جا رد میشم
منظورت اینه که وقتی یه مبحثو شروع میکنی میخوای زود اون مبحث تموم بشه؟؟سعی کن چند تا مبحثو باهم شروع نکنی که اینطوری زمان تموم شدن هر کدوم خیلی طولانی میشه2درسایی که در طول روز میخونی خیلی زیاد نباشن ینی اینطوری نباشه که بخوای همه عمومی ها و اختصاصی ها رو تو یه روز بخونی 3 برنامه ریزی وقتی بدون برنامه ریزی پیش میری هی از رو یه مبحث میپری رو یکی دیگه و بعد یه مدت میبنی تو هر کروم پیشرفت کمی داشتی سعی کن برنامه ریزی کنی و طبق برنامه ریزی هفتگی جلو بری اینطوری دیگه میدونی فلان مبحث قراره کی تموم میشه و سنجیده جلو میری4 از منابعی با حجم مناسب استفاده کن که بتونی طبق برناممه بخونیشون.استرستم درک میکنم اگه مورد سه وچهارو اجرا کنی مشکلت حل میشه.5 جو گیر نشو ینی به خودت نگو مثلا من قراره نصف درسارو توی تابستون ببندم که این برنامه عملی نمیشه وبیشتر اذیتت میکنه برنامه رو متانسب با ساعت مطالعت بریز
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
تو هم مث من وسواسی هستیزیاد به خودت سخت نگیرو برنامتو فشرده نکن چون فشرده شدن برنانامه باعثم یشه برنامرو عوض کنیو دوباره روز از نو روزی از نو درسی که میخونیو دیگه نگو خوندمش تموم شد رفت سعی کن خیلی زود تمومش کنی اینجوری نباشه که فقط مبحثو بخونی مبحثو جوری بخونی که انکار اخر تابستون قراره اون چیزایی که خونی رو بری کنکور بدی.ولی وسواس خعلی چیز بدیه کاریشم نمیشه کرد
![]()
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)