سلام بچهای فروم و دکتر مهندسای آینده
اینجا بحث فقط واسه اوناییه که عاشق انیمه هستن
دوستان بهترین انیمه ای که تاحالا دیدین اسمش رو بگید همراه با یه عکس خفن !
در مورد انیمه ای که خودم بخوام انتخاب کنم بـ عنوان بهترین انیمه ... واقعا من نمیتونم انتخاب کنم انیمه زیاد دیدم و همشونو دوس دارم
پس انتخاب بهترین ها رو به عهده شما میزارم?
به داستانهای انیمه ای هم مانگا میگن حالا مانگا چیه؟ تعریف ـش میشه همون کمیک با این تفاوت که ژاپن اونا رو میسازه و سطح ـشون از هر لحاظ بالاتر از کمیک هست پس انیمه از روی داستانهای مانگا ساخته میشه & فیلم ها و سریال های هالیوود که شما میبینید از روی کمیک
حالا ممکنه یکی بگه خب اگه شما راس میگی و انیمه از کمیک بهترو بالاتره چرا هالیوود از داستانای انیمه فیلم نمیسازه ؟ پول پاروو میکنه خب دوتا دلیل داره
1.انیمه محصول کشور ژاپن ـه و کمیک محصول خودشون خب 100 درصد نمیان انیمه و مانگاها رو فیلم کنن همونطور که نمیان از رو شاهنامه فیلم درست کنن
2.امکانات ساختن همچین تخیلات بالایی رو ندارن و اگرم دارن خیلی هزینه سرسام آوری میشه براشون
سوالی بود در خدمتم
راستی عکس انیمه ـهایی که دیدین رو هم بزارین
موفق و پیروز باشید