X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با یک منبع برای هر درس آیا میشه تمام درس ها رو بین 55درصد

رأی دهندگان
    71. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • آره میشه با یه ذره تلاش/ از تو حرکت از خدا برکت

63 88.73%
    • نه نمیشه!/ شتر در خواب بیند پنبه دانه ! گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه

8 11.27%
    صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 76 به 90 از 112
    1. Top | #76
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      این کتاب ها رو سالانه ده ها هزارنفر میخونن اما فقط 3000 نفر رتبه عالی کسب میکنن پس باید هم.وقت گذاشت هم تمرکز کافی داشت هم عجله ای برای تموم کردن نداشته باشید
      امیدوارم شما و.تمامی دوستانی که تلاش کافی میکنن موفق بشن
      با این.کتاب ها هم میشه درصد 20 زد هم میشه 80 درصد زد و فقط و فقط بستگی به خودتون داره
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

2. Top | #77
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      چند منبعی اصلا خوب نیست به نظرم فقط اون کسایی موفق میشن تو کنکور که خودشون برن دنبال نکات درسا و خودشون کشفش کنن سر جلسه اون چیزی که کتاب یا معلم کرده تو مغز ادم یادش نمیاد والا اونقد درگیری زمانو استرس و اینجور چیزا هس که نمیشه ولی اون چیزی که خودت بهش رسیدی امکان نداره از ذهنت بره برا همین اتفاقا منبعات عالین و اگه همین طور خودت گفتی خوب و قشنگ بخونیش خودت هزار تا نکته دیگه هم ازش درمیاری مفیدم میشه واست . من خودم تجربه کردم که میگم اینارو ولی بازم هر کسی نظر خودشو داره من خودم فقظ از فیزیک گاج استفاده کردم تا الان فقط فقطا درصدم 65-70 هست با یه منبع میشه قطعا موفق باشید

ویرایش توسط hony1996 : 03 تیر 1395 در ساعت 15:59

3. Top | #78
      در انتظار تایید ایمیل

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من قبلا زیستو ازرو کمپبل میخوندم کلااشتباه میکردم چون
      وقتی تست میزدم گیج میشدم تصمیم گرفتم دیگه اینکارو نکنم
      منم باچندمنابعی موافق نیستم ولی منابعی که بچه هاتوانجمن گفتن
      خوبه فقط ازهمونا استفاده کردم وتست زنیم بهتر شده
      ویرایش توسط ارزو۷۶ : 03 تیر 1395 در ساعت 16:54

4. Top | #79
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منابعی که گفتی خوب و کافین...فقط یادت باشه تو همه درسا مخصوصا زیست به خودت متکی باش....جوری تستارو بررسی کن که بعد از مدتی خودت نکته بسازی و ترکیب کنی اینجوری همیشه یه قدم ار طراح جلوتری....و مهمترین چیز کتاب درسیه....طراح میشینه تو قرنطینه و همین کتابی جلوته رو برمیداره و تست طرح میکنه ...باید تمام تستای کنکورو مو به مو بررسی کنی حالا از هر منبعی...یه موقع یه ارتباط غلط تو فلان گزینه ی غلط زیست میشه ارتباط درست تو گزینه درست تست سال دیگه...
      فلن این چیزا به ذهنم میرسه...بازم بود در خدمتتم
      صفحه ای دیگر از این عمر گذشت... ورقی باید زد...
      راه مرا می‌خواند ...
      جادّه مرا صدا می‌زند ...
      بگذار بخواند! من كوله‌بار خويش را بسته‌ام!http://blogfa.com/images/smileys/13.gif
      پس ... قدم در راه خواهم گذاشت؛
      پا به پای جاده خواهم رفت؛
      هم‌نفس با ثانيه‌ها، خواهم دويد ...
      و می‌دانم كه اين راه
      راهی است پر از چاه،
      پر از كوره راه،
      پر از پستی،
      پر از بلندی،
      پر از فراز،
      پر از نشيب ...
      پر از عاشقی........................................ .............................

5. Top | #80
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در ضمن من منابعم اینا بود راستی عااااااااااااشق همه درسا باش...از ته وجودت
      ادبیات..کتاب درسی مو به مو بعد قرابت مهروماه... زبان فارسی دریافت... املا و لغت دریافت...تاریخ ادبیات کارتونی الگو + گلستان سعدی هر شب یه صفحه ازشو میخوندم خیلی خیلی مفید بود گلستان و بوستان دریای قرابتن تو کنکور و تست هم خیلی ازشون میان...در ضمن روزمو با ادبیات شروع میکردم تو حافظه بد تاثیر داره برا تست فقط ادبیات موضوعی گاج کافی و عالیه ولی نحوه تست زدنش مهمه...نود درصد تست زدن تکمیل نویسی و نشان دار کردن..تستو تو پاشخنامه میزنی.بعد صحیح میکنی غلطا و نزده هاو شک دارا رو تو پاسخنامه مشخص میکنی .بعد بررسی میکنی دونه به دونه..گزینه به گزینه..سوالای غلطو بار باید خودت غلطتتو پیدا کنی همینجور شک دارا..در اخرم سوالای غلط نزده و شک دار و پرنکته رو علامت میزاری(من ستاره میزدم).تمام نکته ها و دامهایی که پیدا میکنی رو تکمیل میکنی تو کتاب درسی یا جزوه خودت....تو دوران جمع بدنی همین ستاره دارارو برای مرور دوباره میزنی...یادت باشه صدتا تست خوبو ده بار بزنی بهتر از اینه که هزارتا تستو یه بار بزنی
      عربی ..کتاب درسی مو به مو بعد تست گاج به همون شیوه تست+تکمیلنویسی+نشاندار کردن
      دینی...کتاب کتاب و کتاب درسی... تست گاج
      زبان کتابدرسی تست گاج
      زمین کتاب درسی تست نمیزدم
      زیست کتاب و کتاب و کتاب درسی....تست گاج نقره ای میکرو
      فیزیک کتاب درسی ...تست گاج میکرو
      شیمی..کتاب کتاب و کتاب درسی بعد خط ویژه دو جلدش عالیه...تست هم همون تستای خط ویژه رو میزدم...بیشتر زیست و شیمی تو کار کشف و ترکیب و پیداکردن ارتباط بودم فقط تستای کنکورو چن باز میزدم
      راه مرا می‌خواند ...
      جادّه مرا صدا می‌زند ...
      بگذار بخواند! من كوله‌بار خويش را بسته‌ام!http://blogfa.com/images/smileys/13.gif
      و می‌دانم كه اين راه
      راهی است پر از چاه،
      پر از كوره راه،
      پر از پستی،
      پر از بلندی،
      پر از فراز،
      پر از نشيب ...
      پر از عاشقی........................................ .............................

6. Top | #81
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ریاضی یادم رفت..
      کتاب درسی مثال ها و تمارین خیلی مهمن..خط ویژه و تست گاج
      راه مرا می‌خواند ...
      جادّه مرا صدا می‌زند ...
      و می‌دانم كه اين راه
      راهی است پر از چاه،
      پر از كوره راه،
      پر از پستی،
      پر از بلندی،
      پر از فراز،
      پر از نشيب ...

7. Top | #82
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azar7592 نمایش پست ها
      ریاضی یادم رفت..
      کتاب درسی مثال ها و تمارین خیلی مهمن..خط ویژه و تست گاج
      مشکل گاج در ریاضیات تجربی تعداد زیاد و حجم زیاد کتاباشه!
      ریاضی دوم میکروطبقه بندی + ریاضی سه تجربی میکروطبقه بندی + هندسه دوم دبیرستان میکروطبقه بندی + آمار و مدل سازی میکروطبقه بندی + ریاضی عمومی میکروطبقه بندی
      جمعاً 5 نویسنده متفاوت! یا موسی بن جعفر....

8. Top | #83
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      بچه ها من شیمی ۳ تکمیلی مبتکران رو می خوام از روش تست بزنم هم تست های استاندارد داره و هم نوادگان مندلیوفی
      به نظرتون لازمه تست های مندلیوفی رو هم بزنم برای کنکور آخه این تست هاش خیلی زمان بره

9. Top | #84
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali21 نمایش پست ها
      مشکل گاج در ریاضیات تجربی تعداد زیاد و حجم زیاد کتاباشه!
      ریاضی دوم میکروطبقه بندی + ریاضی سه تجربی میکروطبقه بندی + هندسه دوم دبیرستان میکروطبقه بندی + آمار و مدل سازی میکروطبقه بندی + ریاضی عمومی میکروطبقه بندی
      جمعاً 5 نویسنده متفاوت! یا موسی بن جعفر....
      ببخشید یه سری چیزا یام رفت ریاضی...کتاب درسی..امار خط ویژه..هندسه خطویژه...بقیش تست ریاضی جامع تجربی مهروماه عالیییییییییییه
      راه مرا می‌خواند ...
      جادّه مرا صدا می‌زند ...
      و می‌دانم كه اين راه
      راهی است پر از چاه،
      پر از كوره راه،
      پر از پستی،
      پر از بلندی،
      پر از فراز،
      پر از نشيب ...

10. Top | #85
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من میگم
      عربی:کامل گاج
      زبان:نمیدونم من زبان نمیخونم
      ادبیات:موضوعی
      دینی:کتاب درسی+تستای گاج+پیام ایه ها و جواب اندیشه و تحقیق و بررسی و....از گاج بخو
      زیست:کتاب کتاب کتاب
      ریاضی:سبز
      شیمی:مبتکران
      فیزیک:گاج نقره ای
      زبان فارسی:کتاب+سبطی

11. Top | #86
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      طبق تجربه بنده اولین و آخرین قدم برای موفقیت در کنکور مدیریت صحیح شما در روزهای آغازین برای استارت و نیز مدیریت صحیح در نیمه های راه و نیز مدیریت صحیح در روزهای پایانی و از همه مهمتر مدیریت صحیح سر جلسه کنکوره.
      اما منابع برای دین و زندگی خط ویژه گاج خیلی کم حجمه و میتونه برای شما درصد 80 رو تضمین کنه واسه عربی من خودم خیلی سبز خوندم و خیلی هم راضیم چون علی رغم سخت بودن عربی پارسال خیلی خوب به عربی جواب دادم واسه زبان حقیقتا کتاب دکتر اناری عالیه واسه ریاضضی هم همون مهندس مویینی و مقدم نیا خیلی خوبه و برای فیزیک به نظر من گاج نقره ای عالیه.
      زیست هم واقعا اول و آخر به نظر من کتاب و کتاب و کتاب باید خودت بشینی مجهولاتشو در بیاری علاوه بر اینکه باید مفاهیمشم یاد بگیری ولی از شکل ها و متن کتاب باید بشینی مجهولاتشو استخراج کنی تا قدرت تحلیل و تفسیرت بره بالا...

12. Top | #87
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      فکر میکنم کتابایی که گفتین رو بیشتر به خاطر درسنامه هاش انتخاب کردین.
      حقیقتا برای رتبه خوب درسو خوب فهمیدن لازمه اما کافی نیست.برای زبان و عربی یه دونه کتاب واقعا کمه.برای دین و زندگی گاج خیلی خوبه ولی من خودم هم خیلی سبز زدم و هم گاج.
      منظوم اینه که باید پرکاری تستی انجام بدین و هر لحظه یاد گرفته های خودتونو به چالش بکشین و از چیزهایی که قبلا یادگرفتین با نحوه و لحن جدید ازتون سوال بشه.
      بهترین کار اینه که همین کتابهایی که دارین رو تا آخر تابستون تموم کنید و اگر مهر خواستین میتونین کتاب های دیگه رو هم ببینین.مجبور نیستین همه رو بخرین میتونین از بزرگترها قرض بگیرین.
      من به گزینه دوم رای دادم

13. Top | #88
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dars نمایش پست ها
      بچه ها من شیمی ۳ تکمیلی مبتکران رو می خوام از روش تست بزنم هم تست های استاندارد داره و هم نوادگان مندلیوفی
      به نظرتون لازمه تست های مندلیوفی رو هم بزنم برای کنکور آخه این تست هاش خیلی زمان بره
      ​تستاش خیلی باحاله مهم زمان نیست مهم اینه که فکرادم روبرای انواع مسائل بازمیکنه

14. Top | #89
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bita75 نمایش پست ها
      سلام
      فکر میکنم کتابایی که گفتین رو بیشتر به خاطر درسنامه هاش انتخاب کردین.
      حقیقتا برای رتبه خوب درسو خوب فهمیدن لازمه اما کافی نیست.برای زبان و عربی یه دونه کتاب واقعا کمه.برای دین و زندگی گاج خیلی خوبه ولی من خودم هم خیلی سبز زدم و هم گاج.
      منظوم اینه که باید پرکاری تستی انجام بدین و هر لحظه یاد گرفته های خودتونو به چالش بکشین و از چیزهایی که قبلا یادگرفتین با نحوه و لحن جدید ازتون سوال بشه.
      بهترین کار اینه که همین کتابهایی که دارین رو تا آخر تابستون تموم کنید و اگر مهر خواستین میتونین کتاب های دیگه رو هم ببینین.مجبور نیستین همه رو بخرین میتونین از بزرگترها قرض بگیرین.
      من به گزینه دوم رای دادم
      نظرتون درباره فاگوزیست چیه؟رشتم ریاضی بوده ودرزیست مبتدیم

15. Top | #90
      در انتظار تایید ایمیل

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali21 نمایش پست ها
      سلام بر همه دوستان و عرض خسته نباشید به همه کنکوریها
      بنده به صورت جدی شروع به درس خوندن برای کنکور تجربی 96 کردم.

به نظر شما با یک منبع قابل اعتماد برای هر درس آیا میشه تمام درس هارو بین 55درصد تا 65 زد؟یا نه؟
      اگه تجربه ای برای خوندن چندین بار یک منبع و نتیجش در کنکور دارید لطف کنید برام کامنت کنید ( مطالعه ی تحلیلی یک منبع و نداشتن چند منبع)
      البته به جز زیست شناسی و موارد خاص... با در نظر گرفتن اینکه هر منبع رو به طور کامل چندین بار بخونم وتموم تست هاشون رو کامل حل کرده و پاسخ تشریحیشون رو هم بررسی کنم برای جمع بندی هم همون منبعی که از الآن به صورت حرفه ای شروع به خوندش میکنم رو علامت گذاری میکنم!

واسه این درسا با یک کتاب راحت میشه60 درصد زد : البته با تسلط کافی روی هر کتاب
      دین و زندگی -
      عربی-زبان انگلیسی-ریاضی - فیزیک

لیست منابع

1-ادبیات فارسی : گاج موضوعی

البته چون زبان فارسیش درسنامه نداره و تاریخ ادبیتاش هم همین طور باید برای این دوتا از زبان فارسی هامون سبطی (نشر دریافت) + تاریخ ادبیات نشر الگو استفاده کنم.

2- دین وزندگی : فقط گاج میکروطبقه بندی که پاسخنامش از سال 94 به بعد خیلی کامل تر شده(افزودن نکته های کمکی ، دام تستی ، جعبه کلید واژه آیات و ...) در ضمن به دلیل کپی شدن اصل متون کتب دین و زندگی در کتاب گاج دیگه نیازی به 3 کتاب درسی دین وزندگی نیست.

3- عربی : فقط عربی سفید گاج که جلدش امسال نقره ای شده! مؤلفش جناب ماهینی

4- زبان انگلیسی : فقط زبان جامع مبتکران
      دکتر شهاب اناری

5- زمین شناسی : میخوام صفر بزنم.

6-ریاضی : ریاضی جامع خیلی سبز (
      مؤلفش : مهندس سروش مؤیینی) + DVD های ریاضی آفبا (تدریس : سروش مؤیینی و آقای علی مقدم نیا)

7- زیست شناسی : 4 جلد زیست شناسی نشر الگو به صورت کامل تألیف دکتر اشکان هاشمی + 3 جلد زیست زیست شناسی نشر دریافت
      به صورت کامل تألیف دکتر عمارلو (همون همایش 2 جلدی سابق که شده 3 جلد و از حالت خلاصه خارج شده و خیلی نکته های جالب بهش اضافه شده)
      مطالعه خط به خط کتاب درسی به صورت دقیق و تحلیلی
      پادشاه زیست کنکور ایران = نشر الگو
      نکات ریز و حرفه ای
      = نشر الگو
      نکات ترکیبی زیست دوم/سوم/پیش =
      زیست شناسی نشر دریافت

8-فیزیک پایه + فیزیک پیش گاج میکروطبقه بندی بررسی کامل تست های معمولی و یک قدم تا صد + مطالعه قسمت های حفظی پیش 2 از روی کتاب درسی پیش

فیزیک گاج نقره ای بخش یک قدم تا 100 خیلی به کنکور 94 شبیه بوده! قبل از چاپ 94! هرکی اونو درست خونده بوده 50 رو رد میکرده...
      درست که میگم یعنی بتونی ازش داخل ازمون ها استفاده کنی! نه یعنی فقط بخریش! یا فقط یک دور بخونیش!

9- شیمی واجب هر 4 جلد مبتکران که داخل ویرایش 94 سال پیش دانشگاهیش به کنکور های اخیر نزدیک تره
      + مطالعه خط به خط کتاب درسی به صورت دقیق و تحلیلی
      برای تست های سخت نسل جدید شیمی کنکور باید صبر کنم تا آخر شهریور بین این 3 تا ( شیمی آزمون فار/ موج آزمون شیمی نشر الگو/ شیمی تکمیلی-پیشرفته مبتکران) با توجه به ویرایش 96 یکی رو انتخاب کنم.

چه کتاب آزمون فار و یا موج آزمون نشر الگو رو برای پایه و پیش بخوام کار کنم باید قبلش شیمی های واجب مبتکران رو با تستشاش حل کرده باشم!
      شیمی های ازمون پایه و پیش فار یا نشر الگو هر کدوم چیزی حدود 1100 صفحه اند.
      کاشکی انتشارات مبتکران برای کنکور 96 یه دستی رو کتاباش بکشه و دوم و سومش رو مثل پیش ویرایش کنه تا لازم نباشه یه گونی کتاب بخریم... اگه این کارو کنه دوباره مبتکران مثل چند سال پیش می افته رو زبون ها و نشر الگو و فار فروششون کم میشه...

10- دور دنیا در 4 گاج ساعت عمومی و اختصاصی برای هفته اخر

برنامه ریزیم برای تابسون اینه که حدود 60 درصد از کل حجم هر درس رو تا پایان تابستون تموم کنم (مطالعه 2 دور هر مبحث) و از آزمون 25 مهر برم قلمچی. یه سوال دیگه به نظرتون برای یک فرد فارغ تحصل مطالعه 3 نوع درس اختصاصی و 1 نوع عمومی درهر روز (جمعاً 4 نوع) نرماله؟ یا نه؟

یه سؤال دیگه با فرض بر اینکه هردرس رو تقریبی 60 بزنم و معدل کتبی نهای سال سوم 19/20 باشه و 4 تا درس پیش که نهایی بود هم رو 18 گرفته باشم و هیچ سهمیه جانبازی و .... هم نداشته باشم رتبه ام داخل منطقه 3 حدود چند میاد؟

موفق باشید.
      ​پاسخ نامه گاج نسبت به چاپ 93یعنی خیلی بهترشده؟

صفحه 6 از 8 نخستنخست ... 567 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)