نوشته اصلی توسط mam اگر میخوایی به معنای واقعی موفق باشی،همیشه واقع بین باش مامانمم همینو می گه
نوشته اصلی توسط zist200 خب والا دیگه اونجوری نگا نکن آدم باید نوفوس خوب بزنه
نوشته اصلی توسط fatemeh_amf مامانمم همینو می گه من جا تو بودم یه ثانیه هم نمیذاشتم وقتم بره.چون تو اولین کنکورت 97ه.و از 98 واقعا معلوم نیست کنکور چه شکلی خواهد بود.هیشکی هم نمیدونه. پس از همین الان برو بسم الله رو بگو واستارتووبزن
نوشته اصلی توسط mam من جا تو بودم یه ثانیه هم نمیذاشتم وقتم بره.چون تو اولین کنکورت 97ه.و از 98 واقعا معلوم نیست کنکور چه شکلی خواهد بود.هیشکی هم نمیدونه. پس از همین الان برو بسم الله رو بگو واستارتووبزن مشاور...(اسمتو نمیدونم)شما خودت کنکور دادی؟؟
نوشته اصلی توسط fatemeh_amf مشاور...(اسمتو نمیدونم)شما خودت کنکور دادی؟؟ من با تو فرق میکنم.من تا 97 بالاخره یه سال قبول میشم ایشالا اما تو فرصت آزمونو خطا نداری
نوشته اصلی توسط mam من با تو فرق میکنم.من تا 97 بالاخره یه سال قبول میشم ایشالا اما تو فرصت آزمونو خطا نداری کنکور سال چندی؟؟
نوشته اصلی توسط fatemeh_amf کنکور سال چندی؟؟ اولیش 94
نوشته اصلی توسط mam اولیش 94 موفق باشی
نوشته اصلی توسط fatemeh_amf موفق باشی قربونتون.ایشالا سلامت باشین
نوشته اصلی توسط mam قربونتون.ایشالا سلامت باشین اینجوری به یه کنکوری روحیه می دن نه اینکه بهش بگن قبول نمی شی....افتااااد؟؟؟
نوشته اصلی توسط mam خب یه حقیقتیه دیگه. تو هر کاری باید احتمالاتم در نظر بگیری احسنت بزن دس قشنگرو!
نوشته اصلی توسط fatemeh_amf اینجوری به یه کنکوری روحیه می دن نه اینکه بهش بگن قبول نمی شی....افتااااد؟؟؟ خدایی نکرده بد حرف زدم؟
نوشته اصلی توسط mam خدایی نکرده بد حرف زدم؟ نه بابا
نوشته اصلی توسط mam اگر میخوایی به معنای واقعی موفق باشی،همیشه واقع بین باش بازم احسنت بزن دس قشنگرو!
نوشته اصلی توسط zist200 بازم احسنت بزن دس قشنگرو! بیخیال بابا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها