سلام خسته نباشید یه بار همچین سوالی پرسیده بودم قدیما الان دیگه تایپیکش گم شده یکی جدید زدم
1.اولا هر کی راجع به این رشته از این طریق اطلاعاتی داره در میون بزاره ؟
2.بعد هم لطفا یه توضیحاتی درباره ی ظرفیتش بگه
ممنونو خداخییرتون بده
![]()
سلام خسته نباشید یه بار همچین سوالی پرسیده بودم قدیما الان دیگه تایپیکش گم شده یکی جدید زدم
1.اولا هر کی راجع به این رشته از این طریق اطلاعاتی داره در میون بزاره ؟
2.بعد هم لطفا یه توضیحاتی درباره ی ظرفیتش بگه
ممنونو خداخییرتون بده
![]()
بله میشه.
اما یه خورده ظرفیت هاش پایینه
مثلا دانشگاه تهران در کنکور 94 تنها 4نفر پذیرش کرد
و دانشگاه بهشتی 1 نفر!!!!
و فردوسی 4 نفر!!!!
این اطلاعاتی بود که از نتایج قلمچی دراوردم![]()
اینکه میگن صنعتی و سازمانیه دیگه چه سیقه ایه ؟
یعنی تو مدرک قبولی دانشگاه که از سازمان سنجش میگیری قشنگ مینویسه زوانشناسی سازمانی یا روانشناسی خخالی![]()
الآن دیگه لیسانس روانشناسی عمومی شده ، یعنی چه انسانی ، چه ریاضی ، چه تجربی -فقط و فقط- می تونن وارد مقطع لیسانس «روانشناسی عمومی» بشن که برای همه مشترکه ، ولی قاعدتا ظرفیت پذیرش ریاضی و تجربی کمتر انسانیه . بعد از گرفتن لیسانس روانشناسی عمومی و با شرکت در آزمون فوق لیسانس ، با توجه به آزمون شما ( و همه دانشجویان روانشناسی از هر سه رشته نظری ( انسان-ریاض-تجرب) که وارد رشته شدن ) می تونن گرایش بالینی ، سازمانی و صنعتی ، کودکان استثنائی و حتی شناختی و ... رو به دلخواه و آزمون فوق انتخاب کنن ... تا جائی که من اطلاع دارم البته ! پس قبول شدگان رشته روانشناسی چه از ریاضی چه از انسانی در مقطع لیسانس یکسان اند و گرایش های دلخواه خود را در ادامه انتخاب می کنن
و شما می تونید در مقطع فوق لیسانس اگر آزمون قبول شدید گرایش بالینی رو انتخاب کنید و مطب بزنید و ...فرقی باانسانی و تجربی نداره !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)